Find Jobs
Hire Freelancers

Μετάφραση άρθρων από Αγγλικά σε Ελληνικά- 3.000 λέξεις

$10-30 USD

Κλειστή
Αναρτήθηκε πάνω από 8 χρόνια πριν

$10-30 USD

Πληρωμή κατά την παράδοση
Χρειάζομαι έναν Έλληνα για μετάφραση άρθρων από Αγγλικά σε Ελληνικά. Τα άρθρα αυτά θα έχουν να κάνουν με σχέσεις, ερωτικά tips και με το newsletter της σελίδας μας. Παρακαλώ κάντε προσφορά για κάθε σετ των 3.000 άρθρων, καθώς θα χρειαστώ πιθανότατα 5.000 λέξεις κάθε μια ή δυο εβδομάδες, οπότε ενδιαφέρομαι για σχετικά συνεχή συνεργασία.
Ταυτότητα εργασίας: 8775254

Σχετικά με την εργασία

29 προτάσεις
Απομακρυσμένη Εργασία
Ενεργός/ή 8 χρόνια πριν

Ψάχνεις τρόπο για να κερδίσεις μερικά χρήματα;

Πλεονεκτήματα πλειοδοσίας στο Freelancer

Καθόρισε τον προϋπολογισμό σου και το χρονοδιάγραμμα
Πληρώσου για τη δουλειά σου
Περίγραψε την πρόταση σου
Η εγγραφή και η πλειοδοσία σε εργασίες είναι δωρεάν
29 freelancers δίνουν μια μέση προσφορά $33 USD για αυτή τη δουλειά
Avatar Χρήστη
Αγαπητέ κύριε/κυρία, ονομάζομαι Κωνσταντίνα, είμαι Ελληνίδα και γνωρίζω άπταιστα την αγγλική γλώσσα. Δεν είμαι επαγγελματίας μεταφράστρια, απλά έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με μεταφράσεις κειμένων (κυρίως εμπορικού και νομικού ύφους) ως ιδιωτική υπάλληλος ενώ έχω ολοκλήρωσει και κάποιες εργασίες στο freelancer.com με αντικείμενο τη μετάφραση κειμένων από αγγλικά σε ελληνικά. Σας προσκαλώ να ελέγξτε τις κριτικές μου και αν θέλετε να μου δώσετε μια σελίδα κειμένου να μεταφράσω ώστε να διαπιστώσουμε αν μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Τέλος, το ποσό της προσφοράς μου αφορά την μετάφραση 3000 λέξεων και ο χρόνος που μπορώ να αφιερώνω για την εργασία αυτή εβδομαδιαίως είναι 10 ώρες. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Ελπίζω να επικοινωνήσουμε σύντομα. Με εκτίμηση, Κωνσταντίνα.
$35 USD σε 3 ημέρες
5,0 (30 αξιολογήσεις)
4,4
4,4
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα σας, λέγομαι Κατερίνα Τ, είμαι γιατρός εν αναμονή για έναρξη ειδικότητας και μιλώ αγγλικά σαν ιθαγενής (επίπεδο C2- Cambridge Proficiency, Michigan Proficiency, IELTS). Έχω ήδη μεγάλη εμπειρία στις μεταφράσεις (Αγγλικά-Γερμανικά-Ελληνικά). Μπορώ να σας παραδίδω 5.000 λέξεις την εβδομάδα με 50 Ευρώ (ανά 5000). Στις τρεις χιλιάδες λέξεις ζητώ 30 ευρώ. Αυτό που με ξεχωρίζει από τον μέσο μεταφραστή είναι ότι γράφω πολύ καλά (είμαι και συγγραφέας βιβλίων) με αποτέλεσμά η μετάφρασή μου να είναι πολύ ευχάριστη σαν κείμενο. Καλή σας μέρα
$35 USD σε 2 ημέρες
5,0 (7 αξιολογήσεις)
3,2
3,2
Avatar Χρήστη
Γνωρίζω άπταιστα την αγγλική και την ελληνική γλώσσα, οπότε η μετάφραση που θα σας παραδώσω θα είναι όχι μόνο 100% ακριβής, αλλά φροντισμένη έτσι ώστε να έχει αποφευχθεί η "ξύλινη", άκαμπτη μετάφραση όρων. Όπως διάβασα, τα άρθρα θα εμπεριέχουν υλικό σχετικό με ανθρώπινες σχέσεις και έρωτα, άρα είναι βασικό το παραγόμενο κείμενο να εμπεριέχει συναίσθημα και να μην καταλήγει να μοιαζει ακαδημαϊκό και βαρετό. Η τιμή μου είναι 25$ (20$, 25 με το fee του freelancer) για πλήρη μετάφραση άρθρου των 3000 λέξεων, συμπεριλαμβανομένων διορθώσεων. Το κείμενο μπορεί να σας παραδοθεί ως raw, ή σε οποιοδήποτε filetype θέλετε. Το επίπεδο γνώσης μου στην αγγλική είναι Proficient (βεβαιώσεις proficiency από Cambridge University UK, Michigan University US)
$25 USD σε 2 ημέρες
5,0 (4 αξιολογήσεις)
2,8
2,8
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα. Έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία στη μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά καθώς εδώ και 1 χρόνο περίπου συμμετέχω στη μετάφραση του freelancer.com. Είναι ένα project που είναι ακόμα σε εξέλιξη και γι' αυτό δεν φαίνεται στα στατιστικά μου. Φυσικά, είμαι πρόθυμος να μεταφράσω κάποιο μικρό κομμάτι κειμένου δοκιμαστικά αν το θέλετε. Αναμένω την απάντησή σας. Ευχαριστώ.
$23 USD σε 2 ημέρες
3,6 (1 αξιολόγηση)
3,9
3,9
Avatar Χρήστη
A proposal has not yet been provided
$30 USD σε 2 ημέρες
5,0 (2 αξιολογήσεις)
1,5
1,5
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα, διαθέτω πτυχίο αγγλικών σε επίπεδο C2 (proficiency) οπότε μπορώ να ανταποκριθώ πλήρως σε κάθε μετάφραση από αγγλικά σε ελληνικά. Ένα extra προσόν που με κάνει κατάλληλο για την δουλειά είναι η συνεχής και καθημερινή τριβή με άρθρα επιστημονικού περιεχομένου τα οποία μεταφράζω καθώς αποτελούν μέρος της διπλωματικής μου εργασίας στο πολυτεχνείο. Μπορείτε μέσα απ'το προφιλ μου και τις κριτικές που περιέχει να δείτε ότι είμαι έντιμος, παραδίδω ότι ζητηθεί μέσα στον χρόνο που συμφωνήθηκε και εργάζομαι έως ότου πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα. Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα.
$25 USD σε 2 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
I do not believe that 3000 words need more than one day,especially translations, therefore I can do it in 24 hours by the time I receive it, About the payment I believe 30~ dollars are more than enough.
$40 USD σε 1 ημέρα
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Διαθέτω άριστη γνώση αγγλικών, και εμπειρία στην μετάφραση. Θα επιθυμούσα να βοηθήσω στην μετάφραση των άρθρων. Ιωάννης Γ. Κουτσούκης
$30 USD σε 3 ημέρες
5,0 (1 αξιολόγηση)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Μπορώ να πραγματοποιώ αυτές τις μεταφράσεις άμεσα. Έχω καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και της ελληνικής επίσης.
$45 USD σε 3 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Καθώς μιλάω αρκετές γλώσσες, στην εκμάθηση αυτών τα αγγλικά ήταν η βάση. Συνεπώς θεωρώ ότι πέρα από το σχετικό πιστοποιητικό αγγλικής γλωσσομάθειας που έχω, κατέχω αρκετά μεγάλη εμπειρία στην χρήση της γλώσσας. Επιπλέον, λόγω σπουδών, είμαι συνηθισμένη στην ορθή συγγραφή ελληνικών κειμένων.
$30 USD σε 5 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Καλημέρα, Είμαι Έλληνας που ζω στη Βάρνα (Βουλγαρία), όπου κάνω μαθήματα ελληνικών και ασχολούμαι με μεταφράσεις. Εκτός των αγγλικών, γνωρίζω ισπανικά και βουλγαρικά.
$25 USD σε 3 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
A proposal has not yet been provided
$45 USD σε 2 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Interesting to fulfill the project on time? Great experience in pm on different business activities. No content issue.
$32 USD σε 3 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Είμαι πτυχιούχος μεταφράστρια του Ιονίου Πανεπιστημίου. Συνεπής στις προθεσμίες μου, στοχεύω πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχω ειδίκευση στην λογοτεχνική μετάφραση και πιστεύω ότι μπορώ να παράγω ένα πιστό μετάφρασμα που θα απηχεί όμως στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό
$40 USD σε 2 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
A proposal has not yet been provided
$25 USD σε 1 ημέρα
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Δεν έχει γίνει καμιά πρόταση ακόμα
$50 USD σε 3 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα.Το επίπεδο στα Αγγλικά μου είναι proficiency και απασχολούμε part-time με συγγραφή άρθρων σε Ελληνικό τεχνολογικό blog.Η προσφορά μου αφορά μετάφραση 5000 λέξεων.
$25 USD σε 3 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Native greek. Perfect knowledge : greek vocabulary, grammar and syntax, i read a lot of magazines and i know how it works. Thank you
$35 USD σε 3 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Δεν έχει γίνει καμιά πρόταση ακόμα
$40 USD σε 3 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
I am Greek and currently I am studying law in Greece. I am the best candidate for this job because of excellent knowledge of English(I hold a degree) and Greek is my native language. As a student in Greece I've got plenty of free time to complete the task for you accurately and in time. Extra motivation for completing the translation is my interest in this topic and the fact that I will gain more experience and of course the payment in the end. Don't hesitate to contact me to discuss further details of my proposal. Thank you. 5,000 words-55$ Είμαι Ελληνίδα και σπουδαζω Νομίκη στην Ελλάδα. Αποτελώ την καλύτερη επιλογή για σας λόγω εξαιρετικής γνώσης Αγγλικών(διαθέτω πτυχίο) και τα Ελληνικά ειναι η μητρική μου γλώσσα. Ως φοιτήτρια διαθέτω άπλετο ελεύθερο χρόνο έτσι ώστε να μεταφράζω με ακρίβεια και χωρίς καθυστερήσεις. Με ενδιαφέρει το θέμα των άρθρων σας οπότε είναι κίνητρο για μένα μαζί με την εμπειρία που θα αποκτήσω και την πληρωμή εν τέλει να κάνω σωστά την δουλεία μου. Με την προσφορά σας θα συμβάλετε στα οικονομικά μου οπότε επικοινωνήστε μαζί μου για όποιες διευκρινήσεις. Ευχαριστώ πολύ. 5,000 λέξεις - 55$
$30 USD σε 2 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0

Σχετικά με τον πελάτη

Σημαία της GREECE
Athens, Greece
5,0
24
Επαληθευμένη μέθοδος πληρωμής
Μέλος από Ιαν 23, 2012

Επαλήθευση Πελάτη

Ευχαριστούμε! Σου έχουμε στείλει ένα email με ένα σύνδεσμο για να διεκδικήσεις τη δωρεάν πίστωση σου.
Κάτι πήγε στραβά κατά την προσπάθεια αποστολής του email σου. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά.
Εγγεγραμμένοι Χρήστες Συνολικές Αναρτημένες Δουλειές
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Φόρτωση προεπισκόπησης
Δόθηκε πρόσβαση για Geolocation.
Η σύνδεση σου έχει λήξει και τώρα έχεις αποσυνδεθεί. Παρακαλούμε συνδέσου ξανά.