Κατασκευάστε προϊόντα που αλλάζουν ζωές

Ξεκινήστε μια συναρπαστική καριέρα στο Freelancer.com, μια επιχείρηση τεχνολογίας με βάση τα προϊόντα και τα δεδομένα, όπου κάθε εργαζόμενος άμεσα επηρεάζει και οικοδομεί την επιχείρηση.

Δείτε Τις Καριέρες Μας

Επεκτείνετε το παγκόσμιο marketplace

Οι άνθρωποί μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο και αποτελούν το κέντρο της οικοδόμησης και ανάπτυξης του marketplace μας. Προερχόμαστε από διαφορετικούς τομείς, διαθέτουμε μια γκάμα δεξιοτήτων, εργαζόμαστε πάνω σε μεγάλα προβλήματα και σε μικρότερα και σε διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού, πλατφόρμες και τεχνολογίες. Λειτουργούμε με αξιοκρατία σε ένα περιβάλλον όπου η πρωτοβουλία, η καινοτομία και τα καλά αποτελέσματα είναι σεβαστά.

Μοιραστείτε τις Αξίες Μας
 • Πάρτε τον Έλεγχο
 • Βελτιωθείτε Συνεχώς
 • Οδηγηθείτε από τα Δεδομένα
 • Γίνετε Οι Καλύτεροι & Προσλάβετε Τους Καλύτερους
 • Αλλάξτε Ζωές

Αγαπήστε τη δουλειά σας

Οι άνθρωποι δουλεύουν με εμάς για διάφορους λόγους - όχι μόνο για τα γνωστά καλά των τεχνολογικών εταιρειών. Οι άνθρωποι δουλεύουν με εμάς για την πρόκληση, το μέγεθός μας, την open-source τεχνολογία μας, την πίεση για συνεχή βελτίωση και την απ' ευθείας επαφή που θα έχετε με τις εργασίες και τα προϊόντα μας.

Δουλεύοντας σαν ένας Freelancer

Εάν επιδιώκετε και επιτυγχάνετε υψηλούς στόχους, έχετε ταλέντο, ψάχνετε για κάτι περισσότερο από μια βαρετή δουλειά σε μια εταιρεία, θέλετε να δουλέψετε με τους καλύτερους και τους ευφυέστερους, δεν θέλετε να σας χειραγωγούν και θέλετε να είστε στο σημείο μηδέν με μια εταιρεία που έχει παράδοση στο να είναι μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες του Διαδικτύου, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

Λάβε υπέροχα προνόμια

 • Άνοιγμα Πίνακα

  Ο Πίνακάς μας περιέχει πάνω από 5000 γραφήματα και δίνουμε πρόσβαση σε κάθε εργαζόμενο. Βλέπετε ό,τι βλέπει και ο CEO.

 • Τεχνολογία Αιχμής

  Μάθετε τις τελευταίες τεχνολογίες και μιλήστε για αυτές στις τακτικές μας συναντήσεις.

 • Μηδέν Γραφειοκρατία

  Δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνετε φόρμες, να μαλώνετε για νομικά ζητήματα ή να κάθεστε χωρίς να κάνετε κάτι γιατί περιμένετε έγκριση από την διοίκηση.

 • Μαραθώνιοι Προγραμματισμού

  Τρίμηνοι μαραθώνιοι προγραμματισμού σας επιτρέπουν να χτίσετε μία ομάδα και να προγραμματίσετε πραγματικά συναρπαστικές εργασίες. Μπορείτε να δουλέψετε πάνω σε ό,τι θέλετε.

 • Προϊόντα Που Αλλάζουν Ζωές

  Το Freelancer είναι η πρωταρχική πηγή εισοδήματος για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πραγματικά αλλάζουμε ζωές και μπορείτε κι εσείς να μας βοηθήσετε να δημιουργήσετε προϊόντα που έχουν διαρκή επίδραση στους χρήστες μας.

 • Ανοιχτή Επικοινωνία

  Στο Freelancer απολαμβάνεις 100% ορατότητα από την πρώτη μέρα. Επικοινωνούμε ανοικτά, με ημερήσιες αναφορές στατιστικών από τους ειδικούς μας στα δεδομένα, εβδομαδιαίες αναφορές προϊόντων και παρουσιάσεις όπου μπορείς να ρωτήσεις οτιδήποτε τον CEO.

 • Γραφείο

  Πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, πισίνα και πινγκ πονγκ, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, ανοιχτά γραφεία, μικρές ομάδες εργασίας, 3d εκτυπωτές, ρομπότ, drones, χρήση τηλεοπτικού στούντιο για ζωντανές μεταδόσεις, όσες οθόνες θέλετε και η λίστα συνεχίζεται...

Ελάτε εργαστείτε σε εμάς!

Με γραφεία σε όλο τον κόσμο, προσλαμβάνουμε συνεχώς.