Ξεχώρισε από το πλήθος και γίνε ένας Προτιμώμενος Freelancer

Δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Προτιμώμενων Freelancer και πάρε πρόσβαση σε αποκλειστικές εργασίες για να κάνεις το προφίλ σου να ξεχωρίσει ως ένα από τα καλύτερα.

Δήλωσε Συμμετοχή Δωρεάν
Εικόνα Αποκλειστικών Προσκλήσεων

Αποκλειστικές προσκλήσεις

Οι Προτιμώμενοι Freelancers λαμβάνουν προσωπικές προσκλήσεις κάθε μέρα από την ομάδα Υπεύθυνων Πρόσληψης μας για να δώσουν προσφορά σε κορυφαίες εργασίες.

Εικονίδιο Μεγάλης Αξίας

Εργασίες υψηλότερης αξίας

Πάρε πρόσβαση σε εργασίες με το μεγαλύτερο προϋπολογισμό στην ιστοσελίδα! Κατά μέσο όρο, οι Προτιμώμενοι Freelancers κερδίζουν το 50% των ολοκληρωμένων εργασιών πάνω από $2000.

Εικόνα Προ-χρεώσεων

Πες αντίο στις προπληρωμένες χρεώσεις

Οι Προτιμώμενοι Freelancers απολαμβάνουν ένα ευνοϊκό πρόγραμμα πληρωμής τελών, πληρώνουν προμήθεια μόνο σε εργασίες Υπεύθυνων Πρόσληψης όταν αποδεσμευτούν τα ορόσημα.

Πάρε την καριέρα σου στο επόμενο επίπεδο

Το Πρόγραμμα Προτιμώμενων Freelancer δίνει στους Freelancer τη βοήθεια που χρειάζονται για να καταφέρουν μια πιο κερδοφόρα καριέρα freelancing πλήρους απασχόλησης. Διάβασε περισσότερα σχετικά με υπέροχες ιστορίες.

Καλύτερη επικοινωνία μεταξύ διευθυντών και freelancers

Αύξησε τα κέρδη σου κατά τους πρώτους 6 μήνες

Οι Προτιμώμενοι Freelancers κερδίζουν κατά μέσο όρο $1000 επιπλέον κατά τους πρώτους 6 μήνες τους στο Πρόγραμμα, και έχουν αποκλειστική πρόσβαση για να δώσουν προσφορά σε περισσότερες από 100 εργασίες κάθε μέρα.

Ενημερώσεις για την εργασία σου απευθείας στα εισερχόμενα σου

Ποιοτικές εργασίες, αποκλειστικά για τους Προτιμώμενους Freelancers

Από την κατασκευή μιας εφαρμογής για μια νεοφυή επιχείρηση μέχρι το σχεδιασμό μιας νέας ταυτότητας για μια επιχείρηση, οι εργασίες Υπεύθυνων Πρόσληψης είναι μερικές από τις καλύτερες εργασίες στην ιστοσελίδα από κορυφαίους εργοδότες.

Καλύτερες Εργασίες

Εύκολο να κάνεις αίτηση

Η ένταξη στο Πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και διαρκεί μόνο μερικά λεπτά. Έλεγξε αν μπορείς να συμμετέχεις σήμερα!

1. Έλεγξε τα αποτελέσματα σου

Έλεγξε άμεσα αν το προφίλ σου έχει ό,τι χρειάζεται για να συμμετέχεις στο πρόγραμμα.

2. Πες μας για εσένα

Θέλουμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τους κορυφαίους μας freelancers. Πες μας για τη δουλειά σου, τους πελάτες σου και τις προσδοκίες σου για το μέλλον.

3. Πάρε την ένταξη

Μάθε περισσότερα σχετικά με το Πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών καλής πρακτικής και τι να περιμένεις ως ένας από τους καλύτερους freelancers.

4. Έτοιμος/η να ξεκινήσεις

Όλα τακτοποιημένα; Έτοιμα; Πάμε! Μη ξεχάσεις να μοιραστείς την εμπειρία σου με εμάς στο το μπλόγκ μας!