Λογότυπο FreelancerΠως ΛειτουργείΑναζήτησε Εργασίες Είσοδος Εγγραφή Ανάρτηση Εργασίας
Find Jobs
Hire Freelancers
Get Ideas
About
Resources

Ανέβασε τις προοπτικές σου.

verified.svg Λάβε Επαλήθευση Freelancer.
Ανέβασε το προφίλ σου στο επόμενο επίπεδο λαμβάνοντας Επαλήθευση Freelancer. Ανέβασε το προφίλ σου στο επόμενο επίπεδο λαμβάνοντας Επαλήθευση Freelancer. Το μπλε σήμα ενημερώνει πως ο λογαριασμός σου είναι αυθεντικός και πως έχεις περάσει από μια διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας, η οποία περιλαμβάνει συνέντευξη με βίντεο. Λάβε Επαλήθευση σήμερα για Με την Επαλήθευση Freelancer λαμβάνεις άμεση πρόσβαση σε: - Εργασίες αξίας $3,000.00 USD+ - Ωριαίες εργασίες άνω των $50 USD - Ανάθεση περισσότερων εργασιών, πιο εύκολα
Ανοικτό μάτι

Ξεχώρισε από το πλήθος

Ξόδεψε λιγότερο χρόνο αναζητώντας, και κέρδισε περισσότερο χρόνο κερδίζοντας. Οι επαληθευμένοι freelancers επιβραβεύονται με ένα ξεχωριστό και αρκετά αναγνωρίσιμο σήμα που βοηθάει τους πελάτες να τους δουν πρώτους, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες τους να βραβευτούν με την εργασία. Άσε τους πελάτες να έρθουν αυτοί σε εσένα παρά να σπαταλάς τις προσφορές σου.
Κτήρια γραφείων επιχείρησης

Αύξησε την Εμπιστοσύνη

Η Επαλήθευση Freelancer σημαίνει πως έχεις περάσει από μια διαδικασία συνέντευξης μέσω βίντεο με το προσωπικό του Freelancer. Αυτό βοηθάει τους πελάτες να αναγνωρίσουν πως είσαι ένα επαληθευμένο μέλος του Freelancer.
Χρήματα

Δώσε προσφορά σε εργασίες με αξία $3,000.00 USD+

Η Επαλήθευση από το Freelancer επιτρέπει αποκλειστική πρόσβαση με μεγαλύτερης διάρκειας, πιο ενδιαφέρουσες, και με μεγαλύτερα κέρδη εργασίες. Μόνο αν είσαι Επαληθευμένος/η από το Freelancer μπορείς να δώσεις προσφορά σε εργασίες που αξίζουν $3,000.00 USD και πάνω.
Κάρτα προφίλ Freelancer με σήμα επαλήθευσης και προτεινόμενη αξιολόγηση
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Δείξε στους πελάτες το άτομο πίσω από το προφίλ!

Οι προσφορές με βίντεο αποτελούν μια αποκλειστική λειτουργία για χρήστες Επαληθευμένους από το Freelancer, η οποία σου επιτρέπει να ξεχωρίσεις από το πλήθος , να κερδίσεις περισσότερες εργασίες, και περισσότερα χρήματα!
Βιντεοσκόπησε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων στο οποίο να εξηγείς στον πελάτη γιατί είσαι ο ιδανικός freelancer για τη δουλειά. Η προσφορά σου θα ξεχωρίσει, επίσης, με ένα κινούμενο περίγραμμα, το οποίο αυξάνει την ορατότητα της προσφοράς σου. Με προσφορές με βίντεο, είναι 25% πιο πιθανό να συνομιλήσεις και να βραβευτείς!

Το να ξεκινήσεις είναι εύκολο

Λίστα ελέγχου στο τηλέφωνο

Τι χρειάζεται;

Για να γίνεις μέλος Επαληθευμένο από το Freelancer, θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει τα ακόλουθα πριν δηλώσεις συμμετοχή: • Να ολοκληρώσεις το προφίλ σου και να ανεβάσεις μια πρόσφατη φωτογραφία • Ολοκληρωμένη επαλήθευση τηλεφώνου • Ολοκληρωμένη επαλήθευση ταυτότητας (ΜΤΠΣ)
Ρολόι

Πόσο χρόνο χρειάζεται;

Η διαδικασία συνήθως ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών.
Πορεία από το σημείο Α στο σημείο Β

Ποια είναι η διαδικασία;

Είναι εύκολο. Όταν υποβάλεις την αίτηση σου για να λάβεις Επαλήθευση, ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να προγραμματίσει μια κλήση. Θα επαληθεύσουμε τα έγγραφα επαλήθευσης σου και την ταυτότητα σου, θα δούμε το προφίλ σου εις βάθος για να διασφαλίσουμε πως είναι υψηλής ποιότητας, και θα σου δώσουμε ένα μπλε σήμα Επαλήθευσης.
Τα τέλη αίτησης $99 USD δεν επιστέφονται, ακόμη και αν δεν πληροίς τα κριτήρια για να γίνεις Επαληθευμένος Freelancer. Η κατάσταση επαλήθευσης υπόκειται σε αλλαγές με τη λήξη της διαδικασίας ΜΤΠΣ. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δες τις ΣΕ.

Κέρδισε περισσότερες δουλειές, πολύ πιο εύκολα

Οι πελάτες θέλουν να ξέρουν πως με το άτομο με το οποίο δουλεύουν λαμβάνει σοβαρά υπόψιν την καριέρα του. Θέλουν να εργαστούν με κάποιον τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν. Η Επαλήθευση του Freelancer λέει στους πελάτες πως έχεις κάνει αυτό το επιπλέον βήμα για να τους δώσεις να καταλάβουν πως είσαι επαγγελματίας.
Εγγεγραμμένοι Χρήστες Συνολικές Αναρτημένες Δουλειές
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Φόρτωση προεπισκόπησης
Δόθηκε πρόσβαση για Geolocation.
Η σύνδεση σου έχει λήξει και τώρα έχεις αποσυνδεθεί. Παρακαλούμε συνδέσου ξανά.