Λογότυπο FreelancerΠως ΛειτουργείΑναζήτησε Εργασίες Είσοδος Εγγραφή Ανάρτηση Εργασίας

Ανέβασε τις προοπτικές σου.

verified.svg Λάβε Επαλήθευση Freelancer.
Ανέβασε το προφίλ σου στο επόμενο επίπεδο λαμβάνοντας Επαλήθευση Freelancer. Ανέβασε το προφίλ σου στο επόμενο επίπεδο λαμβάνοντας Επαλήθευση Freelancer. Το μπλε σήμα ενημερώνει πως ο λογαριασμός σου είναι αυθεντικός και πως έχεις περάσει από μια διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας, η οποία περιλαμβάνει συνέντευξη με βίντεο. Λάβε Επαλήθευση σήμερα για Με την Επαλήθευση Freelancer λαμβάνεις άμεση πρόσβαση σε: - Εργασίες αξίας $3,000.00 USD+ - Ωριαίες εργασίες άνω των $50 USD - Ανάθεση περισσότερων εργασιών, πιο εύκολα
Ανοικτό μάτι

Ξεχώρισε από το πλήθος

Ξόδεψε λιγότερο χρόνο αναζητώντας, και κέρδισε περισσότερο χρόνο κερδίζοντας. Οι επαληθευμένοι freelancers επιβραβεύονται με ένα ξεχωριστό και αρκετά αναγνωρίσιμο σήμα που βοηθάει τους πελάτες να τους δουν πρώτους, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες τους να βραβευτούν με την εργασία. Άσε τους πελάτες να έρθουν αυτοί σε εσένα παρά να σπαταλάς τις προσφορές σου.
Κτήρια γραφείων επιχείρησης

Αύξησε την Εμπιστοσύνη

Η Επαλήθευση Freelancer σημαίνει πως έχεις περάσει από μια διαδικασία συνέντευξης μέσω βίντεο με το προσωπικό του Freelancer. Αυτό βοηθάει τους πελάτες να αναγνωρίσουν πως είσαι ένα επαληθευμένο μέλος του Freelancer.
Χρήματα

Δώσε προσφορά σε εργασίες με αξία $3,000.00 USD+

Η Επαλήθευση από το Freelancer επιτρέπει αποκλειστική πρόσβαση με μεγαλύτερης διάρκειας, πιο ενδιαφέρουσες, και με μεγαλύτερα κέρδη εργασίες. Μόνο αν είσαι Επαληθευμένος/η από το Freelancer μπορείς να δώσεις προσφορά σε εργασίες που αξίζουν $3,000.00 USD και πάνω.
Κάρτα προφίλ Freelancer με σήμα επαλήθευσης και προτεινόμενη αξιολόγηση
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Το να ξεκινήσεις είναι εύκολο

Λίστα ελέγχου στο τηλέφωνο

Τι χρειάζεται;

Για να γίνεις μέλος Επαληθευμένο από το Freelancer, θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει τα ακόλουθα πριν δηλώσεις συμμετοχή: • Να ολοκληρώσεις το προφίλ σου και να ανεβάσεις μια πρόσφατη φωτογραφία • Ολοκληρωμένη επαλήθευση τηλεφώνου • Ολοκληρωμένη επαλήθευση ταυτότητας (ΜΤΠΣ)
Ρολόι

Πόσο χρόνο χρειάζεται;

Η διαδικασία συνήθως ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών.
Πορεία από το σημείο Α στο σημείο Β

Ποια είναι η διαδικασία;

Είναι εύκολο. Όταν υποβάλεις την αίτηση σου για να λάβεις Επαλήθευση, ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να προγραμματίσει μια κλήση. Θα επαληθεύσουμε τα έγγραφα επαλήθευσης σου και την ταυτότητα σου, θα δούμε το προφίλ σου εις βάθος για να διασφαλίσουμε πως είναι υψηλής ποιότητας, και θα σου δώσουμε ένα μπλε σήμα Επαλήθευσης.
Please note: The $99 USD fee required for the verification process is non-refundable, even if you do not end up meeting the requirements to become a Verified Freelancer. For more information please refer to our FAQ.

Κέρδισε περισσότερες δουλειές, πολύ πιο εύκολα

Οι πελάτες θέλουν να ξέρουν πως με το άτομο με το οποίο δουλεύουν λαμβάνει σοβαρά υπόψιν την καριέρα του. Θέλουν να εργαστούν με κάποιον τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν. Η Επαλήθευση του Freelancer λέει στους πελάτες πως έχεις κάνει αυτό το επιπλέον βήμα για να τους δώσεις να καταλάβουν πως είσαι επαγγελματίας.
Εγγεγραμμένοι Χρήστες Συνολικές Αναρτημένες Δουλειές
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Φόρτωση προεπισκόπησης