Κέντρο Επενδυτών

Πληροφορίες Μετόχων

Freelancer Περιορισμένης Ευθύνης

Το Freelancer είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά freelancing and crowdsourcing σε ότι αφορά τον αριθμό των χρηστών και των εργασιών. Το Freelancer ιδρύθηκε το 2009 και είναι εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο Αυστραλίας (ASX: FLN).

Τιμή Μετοχής

Το τωρινό σχήμα τιμών μας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του ASX .

Εταιρικές Ανακοινώσεις

Για μια πλήρη λίστα των πρόσφατων εταιρικών ανακοινώσεων παρακαλούμε δες το ASX.

Επενδύοντας Από Την Αυστραλία

Για να επενδύσετε στο Freelancer παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον χρηματιστή σας. Μια πλήρης λίστα Αυστραλών χρηματιστών και άλλες πληροφορίες που αφορούν στην αγορά και πώληση μετοχών στο ASX υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ASX.

Επενδύοντας Από Εκτός Αυστραλίας

Οι μετοχές του Freelancer γενικά μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσω κάποιου πιστοποιημένου χρηματιστή του ASX. Ωστόσο, αν θέλετε να επενδύσετε, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον τοπικό σας χρηματιστή προκειμένου να δείτε εάν διατηρεί κάποια επαγγελματική σχέση με κάποιον πιστοποιημένο χρηματιστή στο ASX.

Εναλλακτικά, η Interactive Brokers είναι μια διαδικτυακή χρηματιστηριακή υπηρεσία που βοηθά πολίτες πολλών κρατών να επενδύσουν σε μετοχές του ASX.

Διαχείριση Των Μετοχών Σας

Συνδεθείτε στη σελίδα του μητρώου μετοχών της Boardroom για να δείτε πληροφορίες για τις Freelancer μετοχές σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Boardroom μέσω email στο enquiries@boardroomlimited.com.au ή τηλεφωνικά στο 1300 737 760 (από Αυστραλία) ή στο +61 2 9290 9600 για τα γραφεία της στην Αυστραλία.

Εταιρική Διακυβέρνηση

Καταστατικά Έγγραφα
Έγγραφα Πολιτικής
Άλλα Έγγραφα

Συχνές Ερωτήσεις Μετόχων

Πως μπορώ να επενδύσω;

Μπορείτε να αγοράσετε μετοχές του Freelancer μέσω κάποιου μεσίτη που να πραγματοποιεί συναλλαγές με το Χρηματιστήριο Αξιών της Αυστραλίας (ASX). Ο κωδικός μετοχής του Freelancer είναι ASX:FLN. Θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από κάποιον επαγγελματία του οικονομικού τομέα πριν προχωρήσετε στην επένδυσή σας.

Πως βρίσκω κάποιον χρηματιστή;

Μια πλήρης λίστα των αυστραλών χρηματιστών και άλλες πληροφορίες που αφορούν την αγορά ή την πώληση μετοχών υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ASX. Οι μετοχές του Freelancer γενικά μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσω κάποιου πιστοποιημένου χρηματιστή του ASX, συνεπώς εάν δεν είστε πολίτες της Αυστραλίας, ενδέχεται να είστε υποχρεωμένοι να κάνετε εναλλακτικές κινήσεις. Η Interactive Brokers είναι μια διαδικτυακή χρηματιστηριακή υπηρεσία που δέχεται εγγραφές από πολίτες πολλών κρατών σε όλο τον κόσμο και η οποία υποστηρίζει συναλλαγές με το ASX. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να έρθετε σε επικοινωνία με τον τοπικό σας χρηματιστή προκειμένου να δείτε εάν διατηρούν κάποια επαγγελματική σχέση και επαφή με κάποιον άλλο πιστοποιημένο χρηματιστή στο ASX.

Οι χρήστες του Freelancer.com που είναι επίσης μέτοχοι του Freelancer έχουν κάποια άλλα έξτρα προνόμια;

Ναι. Το Freelancer έχει δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα Μετόχων του Freelancer που παρέχει σε χρήστες που έχουν έναν ελάχιστο αριθμό μετοχών ειδικά προνόμια και οφέλη. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκευτείτε τη σελίδα του Προγράμματος Μετόχων.

Που μπορώ να βρω εταιρικές ανακοινώσεις;

Πρόσφατες και ιστορικές εταιρικές ανακοινώσεις υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ASX και επίσης στο τμήμα Εταιρικών Ανακοινώσεων της ιστοσελίδας του Freelancer.

Πότε θα κάνει το Freelancer εταιρικές ανακοινώσεις που ενδεχομένως να επηρεάσουν τις μετοχές μου;

Το Freelancer θα προσπαθεί να ενημερώνει τους μετόχους για τις προσεχείς ημερομηνίες κυκλοφορίας σημαντικών ανακοινώσεων στο τμήμα Πληροφορίες Μετόχων αυτής της ιστοσελίδας.

Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για το ιστορικό της τιμής της μετοχής;

Οι τωρινές και ιστορικές μας τιμές μετοχής μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του ASX. Για να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες τις τιμής μετοχής, συνίσταται σε κάθε επενδυτή ή ενδιαφερόμενά μέρη να αναζητούν επαγγελματικές συμβουλές.

Πώς μπορώ να ελέγξω το FLN χαρτοφυλάκιό μου;

Μπορείτε να δείτε τωρινές πληροφορίες σχετικά με το Freelancer χαρτοφυλάκιό σας μέσω της σελίδας μητρώου μετοχών της Boardroom.

Πώς ανανεώνω τις πληροφορίες μετόχου μου;

Συνδεθείτε στη σελίδα μητρώου μετοχών της Boardroom για να δείτε πληροφορίες για τις Freelancer μετοχές σας και να ανανεώσετε τα στοιχεία σας.

Πώς βρίσκω στοιχεία επικοινωνίας για το μητρώο μετοχών του Freelancer;

Όλα σας τα αιτήματα σχετικά με τις λεπτομέρειες του χαρτοφυλακίου σας θα πρέπει να απευθύνονται απευθείας στην Boardroom. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Boardroom μέσω email στο enquiries@boardroomlimited.com.au ή τηλεφωνικά στο 1300 737 760 (από Αυστραλία) ή στο +61 2 9290 9600 για τα γραφεία της στην Αυστραλία.

Αναφορές & Παρουσιάσεις

Το Πρόγραμμα Μετόχων του Ιδρύματος Freelancer

Το Πρόγραμμα Μετόχων του Οργανισμού Freelancer προσφέρει στους μετόχους του Freelancer Limited (ASX:FLN) ορισμένα προνόμια συμπεριλαμβανομένων μειωμένων χρεώσεων σε μια γκάμα υπηρεσιών του Freelancer.

Ίδρυμα Freelancer

Τα Προνόμια με Μία Ματιά

Επιστροφές Χρεώσεων στο Freelancer.com

Μια έκπτωση 5% σε προμήθειες εργασιών και διαγωνισμών θα χρεώνονται στο λογαριασμό σου στο Freelancer.com, με μηνιαίο υπολογισμό, για κάθε πλήρη ημερολογιακό μήνα που παραμένεις δικαιούχος στο πρόγραμμα.

WSO Έκπτωση Τέλους Καταχώρησης στο WarriorForum

Μια 50% αφαίρεση ή έκπτωση στα τέλη ανάρτησης για τις Ειδικές Προσφορές Μαχητή (ΕΠΜ) για κάθε πλήρη ημερολογιακό μήνα που παραμένεις δικαιούχος του προγράμματος.

Υποστήριξη Πελατών κατά Προτεραιότητα

Έχετε υποστήριξη πελατών κατά προτεραιότητα από την πολύγλωσση ομάδα υποστήριξης 24x7x365.

Διακριτικό του Προγράμματος Μετόχων του Ιδρύματος Freelancer

Ένα μοναδικό διακριτικό θα εμφανιστεί στα προφίλ σας στο Freelancer.com και WarriorForum, δείχνοντας ότι είστε μέτοχος της εταιρίας.

Εκμεταλλευτείτε τα Προνόμιά σας.

Αυτά τα προνόμια είναι διαθέσιμα για τα άτομα που κατέχουν μια ελάχιστη ποσότητα 500 κανονικά πληρωμένων μετοχών του Freelancer Limited. Απλά κάνε κλικ στο πιο κάτω κουμπί και συμπλήρωσε την αίτηση για να ξεκινήσεις να λαμβάνεις αυτά τα προνόμια.

Όροι και Προϋποθέσεις

Για να είστε δικαιούχος του Προγράμματος Μετόχων του Ιδρύματος Freelancer, πρέπει να πληροίτε τα παρακάτω:

 • A shareholder must be a validly registered user of either the Freelancer.com or the Warrior Forum website (Freelancer User). Suspended accounts will not be eligible. Freelancer Users who breach the Terms of Use of either website (as set out in the User Agreement) may have their Program membership suspended or cancelled, at the discretion of Freelancer Limited.
 • A shareholder must be a natural person(s) and:
  • owns 500 ordinary fully paid Freelancer Limited shares; or
  • is nominated by a company, trust or incorporated body that owns 500 ordinary fully paid Freelancer Limited shares. A company, trust or incorporated body can nominate one natural person to receive the full benefits of the package using the Nominee Appointment Advice form (pdf), a scanned copy of which must be attached to the online application form. A separate appointment form must be completed where more than one entity is registered in a joint holding.
   • A shareholder must hold 500 ordinary fully paid Freelancer Limited shares for an entire calendar month to be eligible for shareholder benefits in that calendar month. Fee rebates will not be paid for any month and fee discounts will not be available where a shareholder's holding falls below 500 ordinary fully paid Freelancer Limited shares.
   • Οι εκπτώσεις πληρώνονται σε προμήθειες εργασιών και διαγωνισμών (όχι σε αναβαθμίσεις), και μόνο για τις πληρωτέες χρεώσεις. Χρεώσεις που δεν χρεώνονται δεν θα λαμβάνουν εκπτώσεις.
   • Η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Freelancer μπορεί να διαφοροποιήσει τα προνόμια, τους όρους και προϋποθέσεις του Προγράμματος του Οργανισμού Μετόχων Freelancer οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της σελίδας.