Κέντρο Επενδυτών

Πληροφορίες Μετόχων

Freelancer Περιορισμένης Ευθύνης

Το Freelancer είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά για freelancing και crowdsourcing σε αριθμούς χρηστών και εργασιών. Το Freelancer ιδρύθηκε το 2009 και είναι καταχωρημένο στο Australian Securities Exchange (ASX: FLN) και στο OTCQX Best Markets στις Ηνωμένες Πολιτείες (OTCQX: FLNCF).

Τιμή Μετοχής

Η τρέχουσα τιμή μετοχής μας μπορεί να βρεθεί εδώ:

Εταιρικές Ανακοινώσεις

Για μια πλήρη λίστα των πρόσφατων εταιρικών ανακοινώσεων παρακαλούμε επισκεφθείτε:

Επένδυση από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι ακόλουθοι χρηματιστές κάνουν συναλλαγές μετοχών OTC. Το σύμβολο ελέγχου για το Freelancer είναι FLNCF.

Επενδύοντας Από Την Αυστραλία

Το σύμβολο ελέγχου για το Freelancer είναι FLN.

Ένας πλήρης κατάλογος των Αυστραλών χρηματιστών και άλλες πληροφορίες σχετικά με την αγορά και πώληση μετοχών στο ASX υπάρχει εδώ:

https://www2.asx.com.au/investors/start-investing/find-a-broker-adviser/full-service-and-online-brokers

Επένδυση Από Άλλες Χώρες

Οι ακόλουθοι χρηματιστές κάνουν συναλλαγές μετοχών OTC. Το σύμβολο ελέγχου για το Freelancer είναι FLNCF.

United Kingdom
Canada
India
Philippines
Bangladesh
Pakistan
Indonesia
Brazil
Egypt
Mexico
Russia
Vietnam
Germany
Spain
Italy
France
Malaysia
Saudi Arabia
Διαχείριση Των Μετοχών Σας

Συνδέσου στη σελίδα αρχείου πληροφοριών Boardroom για να δεις πληροφορίες σχετικά με τις μετοχές σου στο Freelancer. Μπορείς να επικοινωνήσεις με το Freelancer μέσω του enquiries@boardroomlimited.com.au. Μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις μαζί τους τηλεφωνικώς στο 1300 737 760 (εντός Αυστραλίας) ή στο +61 2 9290 9600 για το γραφείο Αυστραλίας.

Συχνές Ερωτήσεις Μετόχων

Πως μπορώ να επενδύσω;

Μπορείτε να αγοράσετε μετοχές του Freelancer μέσω κάποιου μεσίτη που να πραγματοποιεί συναλλαγές με το Χρηματιστήριο Αξιών της Αυστραλίας (ASX). Ο κωδικός μετοχής του Freelancer είναι ASX:FLN. Θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από κάποιον επαγγελματία του οικονομικού τομέα πριν προχωρήσετε στην επένδυσή σας.

Πως βρίσκω κάποιον χρηματιστή;

Μια πλήρης λίστα των αυστραλών χρηματιστών και άλλες πληροφορίες που αφορούν την αγορά ή την πώληση μετοχών υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ASX. Οι μετοχές του Freelancer γενικά μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσω κάποιου πιστοποιημένου χρηματιστή του ASX, συνεπώς εάν δεν είστε πολίτες της Αυστραλίας, ενδέχεται να είστε υποχρεωμένοι να κάνετε εναλλακτικές κινήσεις. Η Interactive Brokers είναι μια διαδικτυακή χρηματιστηριακή υπηρεσία που δέχεται εγγραφές από πολίτες πολλών κρατών σε όλο τον κόσμο και η οποία υποστηρίζει συναλλαγές με το ASX. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να έρθετε σε επικοινωνία με τον τοπικό σας χρηματιστή προκειμένου να δείτε εάν διατηρούν κάποια επαγγελματική σχέση και επαφή με κάποιον άλλο πιστοποιημένο χρηματιστή στο ASX.

Οι χρήστες του Freelancer.com που είναι επίσης μέτοχοι του Freelancer έχουν κάποια άλλα έξτρα προνόμια;

Ναι. Το Freelancer έχει δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα Μετόχων του Freelancer που παρέχει σε χρήστες που έχουν έναν ελάχιστο αριθμό μετοχών ειδικά προνόμια και οφέλη. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκευτείτε τη σελίδα του Προγράμματος Μετόχων.

Που μπορώ να βρω εταιρικές ανακοινώσεις;

Πρόσφατες και ιστορικές εταιρικές ανακοινώσεις υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ASX και επίσης στο τμήμα Εταιρικών Ανακοινώσεων της ιστοσελίδας του Freelancer.

Πότε θα κάνει το Freelancer εταιρικές ανακοινώσεις που ενδεχομένως να επηρεάσουν τις μετοχές μου;

Το Freelancer θα προσπαθεί να ενημερώνει τους μετόχους για τις προσεχείς ημερομηνίες κυκλοφορίας σημαντικών ανακοινώσεων στο τμήμα Πληροφορίες Μετόχων αυτής της ιστοσελίδας.

Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για το ιστορικό της τιμής της μετοχής;

Οι τωρινές και ιστορικές μας τιμές μετοχής μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του ASX. Για να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες τις τιμής μετοχής, συνίσταται σε κάθε επενδυτή ή ενδιαφερόμενά μέρη να αναζητούν επαγγελματικές συμβουλές.

Πώς μπορώ να ελέγξω το FLN χαρτοφυλάκιό μου;

Μπορείτε να δείτε τωρινές πληροφορίες σχετικά με το Freelancer χαρτοφυλάκιό σας μέσω της σελίδας μητρώου μετοχών της Boardroom.

Πώς ανανεώνω τις πληροφορίες μετόχου μου;

Συνδεθείτε στη σελίδα μητρώου μετοχών της Boardroom για να δείτε πληροφορίες για τις Freelancer μετοχές σας και να ανανεώσετε τα στοιχεία σας.

Πώς βρίσκω στοιχεία επικοινωνίας για το μητρώο μετοχών του Freelancer;

Όλα σας τα αιτήματα σχετικά με τις λεπτομέρειες του χαρτοφυλακίου σας θα πρέπει να απευθύνονται απευθείας στην Boardroom. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Boardroom μέσω email στο enquiries@boardroomlimited.com.au ή τηλεφωνικά στο 1300 737 760 (από Αυστραλία) ή στο +61 2 9290 9600 για τα γραφεία της στην Αυστραλία.

Αναφορές & Παρουσιάσεις

Το Πρόγραμμα Μετόχων του Ιδρύματος Freelancer

Το Πρόγραμμα Μετόχων του Οργανισμού Freelancer προσφέρει στους μετόχους του Freelancer Limited (ASX:FLN) ορισμένα προνόμια συμπεριλαμβανομένων μειωμένων χρεώσεων σε μια γκάμα υπηρεσιών του Freelancer.

Ίδρυμα Freelancer

Τα Προνόμια με Μία Ματιά

Επιστροφές Χρεώσεων στο Freelancer.com

Μια έκπτωση 5% σε προμήθειες εργασιών και διαγωνισμών θα χρεώνονται στο λογαριασμό σου στο Freelancer.com, με μηνιαίο υπολογισμό, για κάθε πλήρη ημερολογιακό μήνα που παραμένεις δικαιούχος στο πρόγραμμα.

WSO Έκπτωση Τέλους Καταχώρησης στο WarriorForum

Μια 50% αφαίρεση ή έκπτωση στα τέλη ανάρτησης για τις Ειδικές Προσφορές Μαχητή (ΕΠΜ) για κάθε πλήρη ημερολογιακό μήνα που παραμένεις δικαιούχος του προγράμματος.

Υποστήριξη Πελατών κατά Προτεραιότητα

Έχετε υποστήριξη πελατών κατά προτεραιότητα από την πολύγλωσση ομάδα υποστήριξης 24x7x365.

Διακριτικό του Προγράμματος Μετόχων του Ιδρύματος Freelancer

Ένα μοναδικό διακριτικό θα εμφανιστεί στα προφίλ σας στο Freelancer.com και WarriorForum, δείχνοντας ότι είστε μέτοχος της εταιρίας.

Εκμεταλλευτείτε τα Προνόμιά σας.

Αυτά τα προνόμια είναι διαθέσιμα για τα άτομα που κατέχουν μια ελάχιστη ποσότητα 500 κανονικά πληρωμένων μετοχών του Freelancer Limited. Απλά κάνε κλικ στο πιο κάτω κουμπί και συμπλήρωσε την αίτηση για να ξεκινήσεις να λαμβάνεις αυτά τα προνόμια.

Όροι και Προϋποθέσεις

Για να είστε δικαιούχος του Προγράμματος Μετόχων του Ιδρύματος Freelancer, πρέπει να πληροίτε τα παρακάτω:

 • Ο μέτοχος πρέπει να είναι ένα έγκυρο εγγεγραμμένο μέλος ή του Freelancer.com ή της ιστοσελίδας Warrior Forum (Freelancer Χρήστης). Περιορισμένοι λογαριασμοί δεν είναι δικαιούχοι. Χρήστες του Freelancer που έχουν παραβεί τους Όρους Χρήσης οποιασδήποτε ιστοσελίδας, (όπως ορίζονται στο Σύμφωνο Χρήσης) μπορεί να έχουν περιορισμένη ή ακυρωμένη συνδρομή στο Πρόγραμμα, κάτι που υπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της Freelancer Limited.
 • Ένας μέτοχος πρέπει να είναι ένα φυσικό πρόσωπο(α) και να:
  • κατέχει 500 κανονικές πλήρως εξοφλημένες μετοχές της Freelancer Limited; ή
  • είναι υποψήφιος από μια εταιρεία, κεφάλαιο ή συνδεδεμένο σώμα που κατέχει 500 κανονικές πλήρως εξοφλημένες μετοχές της Freelancer Limited. Η εταιρία, κεφάλαιο ή συνδεδεμένο σώμα μπορεί να θέσει υποψήφιο ένα φυσικό πρόσωπο για να λάβει τα πλήρη προνόμια του πακέτου χρησιμοποιώντας τη φόρμα Πρότασης Διορισμού Υποψηφίου (pdf), ένα σαρωμένο αντίγραφο της οποίας πρέπει να συμπεριληφθεί στην ηλεκτρονική αίτηση. Μια ξεχωριστή φόρμα διορισμού πρέπει να συμπληρωθεί όταν υπάρχουν περισσότερες από μια εγγεγραμμένες οντότητες σε μια κοινή κοινοπραξία.
   • Ο μέτοχος πρέπει να κατέχει 500 κανονικές πλήρως εξοφλημένες μετοχές της Freelancer Limited για ένα ολόκληρο ημερολογιακό μήνα για να είναι δικαιούχος των προνομίων των μετόχων κατά το συγκεκριμένο ημερολογιακό μήνα. Εκπτώσεις τελών δεν θα πληρωθούν για κανένα μήνα και οι εκπτώσεις τελών δεν θα είναι διαθέσιμες όταν το πακέτο μετοχών του μετόχου πέσει κάτω από τις 500 κανονικές και πλήρως εξοφλημένες μετοχές της Freelancer Limited.
   • Οι εκπτώσεις πληρώνονται σε προμήθειες εργασιών και διαγωνισμών (όχι σε αναβαθμίσεις), και μόνο για τις πληρωτέες χρεώσεις. Χρεώσεις που δεν χρεώνονται δεν θα λαμβάνουν εκπτώσεις.
   • Η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Freelancer μπορεί να διαφοροποιήσει τα προνόμια, τους όρους και προϋποθέσεις του Προγράμματος του Οργανισμού Μετόχων Freelancer οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της σελίδας.