Κέντρο Επενδυτών

Πληροφορίες Μετόχων

Freelancer Limited

Το Freelancer είναι το μεγαλύτερο freelancing και crowdsourcing marketplace στον κόσμο σε αριθμό χρηστών και εργασιών. Το Freelancer ιδρύθηκε το 2009 και είναι εγγεγραμμένο στο Australian Securities Exchange (ASX: FLN).

Τιμή Μετοχής

Our current share price can be found on the ASX website.

Εταιρικές Ανακοινώσεις

For a full list of recent company announcements please visit the ASX.

Επενδύοντας Από Την Αυστραλία

Για να επενδύσετε στο Freelancer παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον χρηματιστή σας. Μια πλήρης λίστα Αυστραλών χρηματιστών και άλλες πληροφορίες που αφορούν στην αγορά και πώληση μετοχών στο ASX υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ASX.

Επενδύοντας Από Εκτός Αυστραλίας

Οι μετοχές του Freelancer γενικά μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσω κάποιου πιστοποιημένου χρηματιστή του ASX. Ωστόσο, αν θέλετε να επενδύσετε, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον τοπικό σας χρηματιστή προκειμένου να δείτε εάν διατηρεί κάποια επαγγελματική σχέση με κάποιον πιστοποιημένο χρηματιστή στο ASX.

Εναλλακτικά, η Interactive Brokers είναι μια διαδικτυακή χρηματιστηριακή υπηρεσία που βοηθά πολίτες πολλών κρατών να επενδύσουν σε μετοχές του ASX.

Διαχείριση Των Μετοχών Σας

Συνδεθείτε στη σελίδα του μητρώου μετοχών της Boardroom για να δείτε πληροφορίες για τις Freelancer μετοχές σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Boardroom μέσω email στο enquiries@boardroomlimited.com.au ή τηλεφωνικά στο 1300 737 760 (από Αυστραλία) ή στο +61 2 9290 9600 για τα γραφεία της στην Αυστραλία.

Εταιρική Διακυβέρνηση

Καταστατικά Έγγραφα
Έγγραφα Πολιτικής
Άλλα Έγγραφα

Συχνές Ερωτήσεις Μετόχων

Πως μπορώ να επενδύσω;

Μπορείτε να αγοράσετε μετοχές του Freelancer μέσω κάποιου μεσίτη που να πραγματοποιεί συναλλαγές με το Χρηματιστήριο Αξιών της Αυστραλίας (ASX). Ο κωδικός μετοχής του Freelancer είναι ASX:FLN. Θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από κάποιον επαγγελματία του οικονομικού τομέα πριν προχωρήσετε στην επένδυσή σας.

Πως βρίσκω κάποιον χρηματιστή;

Μια πλήρης λίστα των αυστραλών χρηματιστών και άλλες πληροφορίες που αφορούν την αγορά ή την πώληση μετοχών υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ASX. Οι μετοχές του Freelancer γενικά μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσω κάποιου πιστοποιημένου χρηματιστή του ASX, συνεπώς εάν δεν είστε πολίτες της Αυστραλίας, ενδέχεται να είστε υποχρεωμένοι να κάνετε εναλλακτικές κινήσεις. Η Interactive Brokers είναι μια διαδικτυακή χρηματιστηριακή υπηρεσία που δέχεται εγγραφές από πολίτες πολλών κρατών σε όλο τον κόσμο και η οποία υποστηρίζει συναλλαγές με το ASX. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να έρθετε σε επικοινωνία με τον τοπικό σας χρηματιστή προκειμένου να δείτε εάν διατηρούν κάποια επαγγελματική σχέση και επαφή με κάποιον άλλο πιστοποιημένο χρηματιστή στο ASX.

Οι χρήστες του Freelancer.com που είναι επίσης μέτοχοι του Freelancer έχουν κάποια άλλα έξτρα προνόμια;

Ναι. Το Freelancer έχει δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα Μετόχων του Freelancer που παρέχει σε χρήστες που έχουν έναν ελάχιστο αριθμό μετοχών ειδικά προνόμια και οφέλη. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκευτείτε τη σελίδα του Προγράμματος Μετόχων.

Που μπορώ να βρω εταιρικές ανακοινώσεις;

Πρόσφατες και ιστορικές εταιρικές ανακοινώσεις υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ASX και επίσης στο τμήμα Εταιρικών Ανακοινώσεων της ιστοσελίδας του Freelancer.

Πότε θα κάνει το Freelancer εταιρικές ανακοινώσεις που ενδεχομένως να επηρεάσουν τις μετοχές μου;

Το Freelancer θα προσπαθεί να ενημερώνει τους μετόχους για τις προσεχείς ημερομηνίες κυκλοφορίας σημαντικών ανακοινώσεων στο τμήμα Πληροφορίες Μετόχων αυτής της ιστοσελίδας.

Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για το ιστορικό της τιμής της μετοχής;

Οι τωρινές και ιστορικές μας τιμές μετοχής μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του ASX. Για να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες τις τιμής μετοχής, συνίσταται σε κάθε επενδυτή ή ενδιαφερόμενά μέρη να αναζητούν επαγγελματικές συμβουλές.

Πώς μπορώ να ελέγξω το FLN χαρτοφυλάκιό μου;

Μπορείτε να δείτε τωρινές πληροφορίες σχετικά με το Freelancer χαρτοφυλάκιό σας μέσω της σελίδας μητρώου μετοχών της Boardroom.

Πώς ανανεώνω τις πληροφορίες μετόχου μου;

Συνδεθείτε στη σελίδα μητρώου μετοχών της Boardroom για να δείτε πληροφορίες για τις Freelancer μετοχές σας και να ανανεώσετε τα στοιχεία σας.

Πώς βρίσκω στοιχεία επικοινωνίας για το μητρώο μετοχών του Freelancer;

Όλα σας τα αιτήματα σχετικά με τις λεπτομέρειες του χαρτοφυλακίου σας θα πρέπει να απευθύνονται απευθείας στην Boardroom. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Boardroom μέσω email στο enquiries@boardroomlimited.com.au. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 1300 737 760 (από Αυστραλία) ή στο +61 2 9290 9600 για τα γραφεία της στην Αυστραλία.

Αναφορές & Παρουσιάσεις

Το Πρόγραμμα Μετόχων του Ιδρύματος Freelancer

Το Πρόγραμμα Μετόχων του Ιδρύματος Freelancer προσφέρει στους μετόχους της Freelancer Limited (ASX:FLN) συγκεκριμένα πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένων των μειωμένων χρεώσεων για ένα εύρος υπηρεσιών του Freelancer.

Ίδρυμα Freelancer

Τα Προνόμια με Μία Ματιά

Επιστροφές Χρεώσεων στο Freelancer.com

Μία επιστροφή 5% των προμηθειών για εργασίες και διαγωνισμούς θα πιστώνεται στον λογαριασμό σας στο Freelancer.com, υπολογισμένη κάθε μήνα, για κάθε πλήρη ημερολογιακό μήνα που παραμένετε δικαιούχος του προγράμματος.

WSO Έκπτωση Τέλους Καταχώρησης στο WarriorForum

Μία επιστροφή ή έκπτωση 50% στις χρεώσεις ανάρτησης για τις Warrior Special Offers (WSOs) σας, για κάθε πλήρη ημερολογιακό μήνα που παραμένετε δικαιούχος του προγράμματος.

Υποστήριξη Πελατών κατά Προτεραιότητα

Έχετε υποστήριξη πελατών κατά προτεραιότητα από την πολύγλωσση ομάδα υποστήριξης 24x7x365.

Διακριτικό του Προγράμματος Μετόχων του Ιδρύματος Freelancer

Ένα μοναδικό διακριτικό θα εμφανιστεί στα προφίλ σας στο Freelancer.com και WarriorForum, δείχνοντας ότι είστε μέτοχος της εταιρίας.

Εκμεταλλευτείτε τα Προνόμιά σας.

Αυτά τα προνόμια είναι διαθέσιμα σε άτομα με τουλάχιστον 500 κοινές, πλήρως πληρωμένες μετοχές Freelancer Limited. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω και συμπληρώστε την φόρμα αίτησης για να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τα προνόμιά σας.

Όρους και Προϋποθέσεις

Για να είστε δικαιούχος του Προγράμματος Μετόχων του Ιδρύματος Freelancer, πρέπει να πληροίτε τα παρακάτω:

  • Ένας μέτοχος πρέπει να είναι έγκυρα εγγεγραμμένος χρήστης είτε του Freelancer.com, είτε της ιστοσελίδας Warrior Forum (Χρήστης Freelancer). Λογαριασμοί σε αναστολή δεν θα είναι δικαιούχοι. Οι Χρήστες Freelancer που παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης όποιας εκ των 2 ιστοσελίδων (όπως τίθενται στο Συμφωνητικό Χρήστη) μπορεί να δουν την συνδρομή τους στο Πρόγραμμα να αναστέλλεται ή να ακυρώνεται κατά την κρίση της Freelancer Limited.
  • Ένας μέτοχος πρέπει να είναι ένα φυσικό πρόσωπο και:
    • να έχει τουλάχιστον 500 κοινές, πλήρως πληρωμένες μετοχές Freelancer Limited ή
    • να είναι προτεινόμενος από μία εταιρία, κοινοπραξία ή οργανισμό που κατέχει 500 κοινές, πλήρως πληρωμένες μετοχές Freelancer Limited. Μία εταιρία, μία κοινοπραξία ή ένας οργανισμός μπορεί να προτείνει ένα φυσικό πρόσωπο να λάβει τα πλήρη προνόμια του πακέτου χρησιμοποιώντας την Φόρμα Nominee Appointment Advice (pdf), ένα σκαναρισμένο αντίγραφο της οποίας πρέπει να επισυναφθεί στην online φόρμα αίτησης. Μία ξεχωριστή φόρμα ανάθεσης πρέπει να συμπληρωθεί όταν περισσότερες από μία οντότητες είναι καταχωρημένες σε ένα κοινό χαρτοφυλάκιο.
  • Ένας μέτοχος πρέπει να έχει τουλάχιστον 500 κοινές, πλήρως πληρωμένες μετοχές Freelancer Limited για έναν πλήρη ημερολογιακό μήνα για να είναι δικαιούχος των προνομίων των μετόχων για αυτόν τον ημερολογιακό μήνα. Επιστροφές προμηθειών δεν θα πληρώνονται και εκπτώσεις προμηθειών δεν θα είναι διαθέσιμες για κάθε μήνα που το χαρτοφυλάκιο κάποιου μετόχου πέφτει κάτω από 500 κοινές, πλήρως πληρωμένες μετοχές Freelancer Limited.
  • Οι επιστροφές πληρώνονται για προμήθειες εργασιών και διαγωνισμών (όχι αναβαθμίσεις) και μόνο για προμήθειες που έχουν πληρωθεί. Απλήρωτες προμήθειες δεν θα έχουν επιστροφές.
  • Η Freelancer Limited μπορεί να μεταβάλλει τα προνόμια, τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος Μετόχων του Ιδρύματος Freelancer, συμπεριλαμβανομένης και της ανανέωσης αυτής της σελίδας, οποιαδήποτε στιγμή.