Καλωσορίσατε πίσω !

Περιγράψτε την εργασία σας παρακάτω. Διαθέτουμε περισσότερους από 25.2 εκατομμύρια επαγγελματίες, έτοιμους να ολοκληρώσουν τη δουλειά σας!

Φόρτωση Freelancer...

Κερδίστε χρόνο και την καλύτερη εμπειρία, συνδέοντας τον Facebook λογαριασμό σας.

Συνδεθείτε με το Facebook

Η Ανάρτηση μίας Εργασίας είναι δωρεάν!

Δοκιμάστε το σήμερα!

 • Λάβετε προσφορές από ικανούς freelancers μέσα σε λεπτά.
 • Δείτε προφίλ και αξιολογήσεις freelancers, μετά συνομιλήστε αμέσως μαζί τους.
 • Με μόνο 3%* χρέωση προμήθειας, ο αγαπημένος σας freelancer μπορεί να ξεκινήσει να δουλεύει για εσάς σήμερα.
 • Pay the freelancer once you're 100% satisfied.

* Minimum fees apply.

 1. Τι είδους δουλειά χρειάζεστε;
  1. Γιατί να μη δημιουργήσεις έναν Διαγωνισμό Σχεδιασμού;

   Πάρε το τέλειο αποτέλεσμα ή τα χρήματά σου πίσω εγγυημένα! Άρχισε ένα διαγωνισμό, αξιολόγησε εκατοντάδες συμμετοχές και πλήρωσε για αυτή που θα αγαπήσεις.

 2. Με τι έχει να κάνει η εργασία σας;
 3. Πείτε μας περισσότερα για την εργασία σας.
  1. Προτεινόμενες Δεξιότητες (προσθέστε 5 ακόμα)
  2. Προειδοποίηση για "Αξιολόγηση" εργασιών.

   Τα πρότζεκτ για τη δημιουργία ψευδών ή πλαστών κριτικών απαγορεύονται αυστηρά και παραβιάζουν τους Όρους και Προϋποθέσεις μας. Η ανάρτηση τέτοιου είδους πρότζεκτ μπορεί να οδηγήσει σε αναστολή ή τερματισμό του λογαριασμού σας.

  3. Προειδοποίηση! Η Craigslist, Inc. ενημερώνει ότι ορισμένοι χρήστες προτρέπουν άλλους χρήστες να παραβιάσουν την CraigslistΌρους Χρήσης. Αυτό το μήνυμα παρουσιάζεται βασιζόμενο σε μια λίστα από λέξεις-κλειδιά που δόθηκαν από το Craigslist. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζετε τους όρους χρήσης του Craigslist.

 4. Τι προϋπολογισμό έχετε στο μυαλό σας;
  1. EUR
  2. EUR
 5. Κάντε ότι καλύτερο για το πρότζεκτ σας! (Προαιρετικό)

  Δέσμη Επιτυχίας (Εξοικονομήστε 51%!)

  We curated this custom bundle to attract the best freelancers to your project. Make your job more visible, receive faster responses within 24 hours of posting, and get our hands-on recruitment service to ensure you get the best results from your project.
  31.20

  250% Μεγαλύτερο Ποσοστό Επιτυχίας!

  Η υπηρεσία προσλήψεων μας, διασφαλίζει ότι θα λάβετε τα καλύτερα αποτελέσματα από την εργασία σας. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μας, αξιολογούν τις προτάσεις σας, γλιτώνοντάς σας χρόνο από τον έλεγχο των freelancers. Αφήστε μας να σας βρούμε το κατάλληλο άτομο για την δουλειά.
  26.00
  Επιθυμώ η εργασία μου να καταχωρηθεί ως επείγουσα εργασία. Λάβετε ταχύτερες απαντήσεις από freelancers ώστε η εργασία σας να ξεκινήσει μέσα σε 24 ώρες!
  9.00
  Θα ήθελα να κρύψω τις λεπτομέρειες της εργασίας από μηχανές αναζήτησης και μη συνδεδεμένους χρήστες. Αυτό το χαρακτηριστικό προτείνεται για εργασίες όπου απαιτείται εμπιστευτικότητα.
  19.00
  Θέλω όλες οι προσφορές να είναι σφραγισμένες ώστε οι freelancers να μην μπορούν να δουν τις προτάσεις των άλλων, κάτι που οδηγεί σε πιο ακριβείς, υψηλότερης ποιότητας προτάσεις.
  9.00
  Αυτή η εργασία αφορά στην πρόσληψη πλήρους απασχόλησης ή σε θέση με παροχή προμήθειας (πχ. Πωλήσεις) και θα εξοικονομήσετε χρήματα αν έχετε μια συνεχιζόμενη δουλειά. Τα τέλη χρεώνονται μόνο αν η αξία της εργασίας υπερβαίνει τα $5000 USD.
  181.00
  Οι Freelancers ενθαρρύνονται να υπογράψουν μια Συμφωνία Μη-δημοσιοποίησης όταν δουλεύου στην εργασία σας. Οι freelancers συμφωνούν να κρατήσουν εμπιστευτικά τα αρχεία καθώς και τις λεπτομέρειες που συζητούν μέσω των ιδιωτικών μηνυμάτων.
  27.00

Κάνοντας κλικ στο 'Ανάρτηση Εργασίας Τώρα', δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους Όρους & Προϋποθέσεις και με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων