Find Jobs
Hire Freelancers

Δυνάμωσε το ανταγωνιστικό σου πλεονέκτημα με το Freelancer® Enterprise.
Το πιο στρατηγικό σου, αειφόρο συγκριτικό πλεονέκτημα είναι η πρόσβαση σε ταλέντα. Το Freelancer Enterprise σε παίρνει ένα βήμα πιο πέρα.

Λάβε άμεση πρόσβαση στους καλύτερους, ανάμεσα σε 53 εκατομμύρια, από το μεγαλύτερο παγκόσμιο cloud εργατικού δυναμικού, σε διάφορα επίπεδα και on demand.

Η NASA έχει καταφέρει τεράστια εξοικονόμηση κόστους (80-99%), σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους.
Ζήτησε μια Επίδειξη

Δυνάμωσε το ανταγωνιστικό σου πλεονέκτημα με το Freelancer® Enterprise.
Το πιο στρατηγικό σου, αειφόρο συγκριτικό πλεονέκτημα είναι η πρόσβαση σε ταλέντα. Το Freelancer Enterprise σε παίρνει ένα βήμα πιο πέρα.

Λάβε άμεση πρόσβαση στους καλύτερους, ανάμεσα σε 53 εκατομμύρια, από το μεγαλύτερο παγκόσμιο cloud εργατικού δυναμικού, σε διάφορα επίπεδα και on demand.

Η NASA έχει καταφέρει τεράστια εξοικονόμηση κόστους (80-99%), σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους.
Ζήτησε μια Επίδειξη
Όπως χρησιμοποιήθηκε από
Freelancer® Enterprise

Παγκόσμια Εργατική Δύναμη

Το Freelancer, δώδεκα φορές βραβευμένο με βραβείο Webby, είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο εργατικού δυναμικού, με πάνω από 55 εκατομμύρια χρήστες σε 247 χώρες και περιοχές, σε 34 γλώσσες, και 39 νομίσματα. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδο του Freelancer.

Υψηλά Προσοντούχοι, Σε Ζήτηση

Οι επιχειρήσεις αξιολογούν ταλέντα με πάνω από 2,000 προσόντα. Μπορείς να είσαι ένα ταλέντο, οπουδήποτε στο κόσμο υπάρχει ηλεκτρισμός και διαδίκτυο. Καμία άλλη αγορά freelance δεν είναι τόσο ρευστή όσο το Freelancer, με πάνω από το 68% των εργασιών να δέχονται προσφορές εντός 60 δευτερολέπτων.

Χωρίς Τέλη

Το Freelancer Enterprise δεν έχει τέλη εισδοχής, υποχρεωτικές συνδρομές, μηνιαία ή ετήσια τέλη. Δεν υπάρχουν τέλη για την ανάρτηση εργασιών ή για τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη. Οι προμήθειες πελάτη και τα τέλη αναβάθμισης, αφαιρούνται επίσης για τους συχνούς πελάτες.
Εγκεκριμένα Δίκτυα Ταλέντων
Λάβε πρόσβαση, άμεσα, σε υψηλά προσοντούχα, επιλεγμένα ταλέντα on demand, σε περισσότερες από 2,000 κατηγορίες προσόντων:
Δημιούργησε το δικό σου, ιδιωτικό Freelancer Cloud με τα προσόντα, τις γλώσσες και τις τοποθεσίες που χρειάζεσαι.
Επιστήμονες & Αναλυτές Δεδομένων
Μηχανική Εκμάθηση
Μηχανικοί Διαδικτύου
Σχεδιαστές
Δημιουργοί Περιεχομένου
Διαφημιστές
Freelancer® Υπηρεσίες Διαχείρισης
Υπεύθυνος Πρόσληψης Freelancer
Κάθισε αναπαυτικά, καθώς εμείς βρίσκουμε γρήγορα, για εσένα, το καλύτερο ταλέντο. Οποιαδήποτε και αν είναι τα κριτήρια σου, οι ειδικοί υπεύθυνοι πρόσληψης μας θα σου βρουν τον ιδανικό freelancer, για οποιονδήποτε προϋπολογισμό.
Τεχνικός Co-Pilot™
Με την ομάδα μας Τεχνικού Co-Pilot™, μπορείς να επικεντρωθείς στην επιχείρηση σου, καθώς εμείς φροντίζουμε την εργασία σου. Πες μας τι θες να κατασκευάσεις, και δούλεψε μαζί με τους Τεχνικούς Co-Pilots™ για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.
Εργατικό Δυναμικό on Demand
Απόκτηση ταλέντου, επιμέλεια και έλεγχος σε κλίμακα, για την κατασκευή του δικού σου προσαρμοσμένου και ιδιωτικού Freelancer Cloud με οποιαδήποτε προσόντα, σε οποιαδήποτε τοποθεσία, και οποιαδήποτε στιγμή.
Υπηρεσίες Μηχανικής
Το ταλέντο ως στρατηγικό, αειφόρο συγκριτικό πλεονέκτημα. Απρόσκοπτη αύξηση και ενσωμάτωση ενός εικονικού εργατικού δυναμικού. Γίνε το αντίστοιχο Uber® στο δικό σου τομέα.
Πάνω από το 80% των εταιρειών που ανήκουν στο Fortune 500 χρησιμοποιούν το Freelancer®
Σημαντικοί, σε παγκόσμιο επίπεδο, οργανισμοί ενδυναμώνουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα μέσω της πρόσβασης σε παγκόσμια ταλέντα.

Το Freelancer ενδυναμώνει τη νέα οικονομία, αναπτύσσει πιο έξυπνες επιχειρήσεις και προϊόντα, και υπηρεσίες για το μέλλον.
ΣχόλιαΣχόλια
Κυβέρνηση
Το Freelancer εξυπηρετεί τις πιο σημαντικές εθνικές υπηρεσίες όλου του κόσμου.

Βοηθάμε τις εθνικές κυβερνήσεις να ετοιμαστούν για το μέλλον, και να αντιμετωπίσουν τις δημογραφικές ανισορροπίες, δίνοντας στους πολίτες πρόσβαση σε παγκόσμιες ευκαιρίες, και ενδυναμώνοντας τους μέσω προχωρημένης ανάπτυξης ικανοτήτων.

Βοηθάμε τις εθνικές υπηρεσίες να λύσουν σημαντικές εθνικές προκλήσεις, συγκεντρώνοντας καινοτόμες λύσεις από τα καλύτερα ταλέντα του κόσμου.
Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος
Τμήμα Ενέργειας ΗΠΑ
Τμήμα Εμπορίου ΗΠΑ
Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας
US Bureau of Reclamation
Εθνικό Ινστιτούτο Παιδικής Υγείας
Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών & Πρόληψης ΗΠΑ
Μαλαισιανή Επιχείρηση Ψηφιακής Οικονομίας
Ταμείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRDF)
Σπρώχνουμε τα όρια της ανθρώπινης καινοτομίας
Η NASA και το Freelancer εργάζονται μαζί από το 2015 για να συλλέξουν λύσεις για τα πιο περίπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αστροναύτες στην εξερεύνηση αιχμής του διαστήματος.

6,355

Συμμετέχοντες Freelancers

137

Χώρες που Συμμετέχουν

14,025

Σχέδια μέχρι Σήμερα

Η NASA έχει τεράστιες εξοικονομήσεις κόστους (80-99%), σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους...που εφαρμόσθηκαν κατά 97% σε ένα μεγάλο εύρος ομοσπονδιακών διαστημικών προγραμμάτων
NASA | Καταστατικό Harvard
Εκπληκτικά αποτελέσματα από ένα μεγάλο κοινό με τη χρήση των Προκλήσεων Micro-Purchase - μέσω διαγωνισμών σε κοινότητες freelancing για την άντληση καινοτόμων, αποτελεσματικών, και χαμηλού κόστους λύσεων
InSource™ στηρίζει το πιο σημαντικό, στρατηγικό σου πλεονέκτημα
Η πρόσβαση σου σε ταλέντα.

InSource™ ενδυναμώνει την αποτελεσματικότητα του εργατικού δυναμικού, συνδέει την εσωτερική ζήτηση για προσόντα με εσωτερικά ταλέντα, αλλά και με το μεγαλύτερο παγκόσμιο cloud εργατικού δυναμικού on demand.

Είναι η #1 πλατφόρμα cloud εργατικού δυναμικού, η οποία μειώνει το κόστος δραματικά, ενώ παρέχει ασύγκριτη ταχύτητα παράδοσης και γρήγορη απόδοση στην αγορά.

Το InSource είναι μια λύση από το ένα τέλος στο άλλο, η οποία ενσωματώνει συστήματα διαχείρισης πωλητή όπως SAP Fieldglass, επαλήθευση SSO, και τη συμμόρφωση της ομάδας σου.

Παγκόσμιος Στόλος

Παρέδωσε εξειδίκευση οπουδήποτε στον κόσμο σε κλίμακα - on demand.
Πάρε τον έλεγχο. Μεγάλωσε το αποτύπωμα σου. Διάσπασε την αλυσίδα παροχής των υπηρεσιών σου.
Πληροφορίες Freelancer Enterprise
Ένα από τα μέλη μας θα απαντήσει άμεσα σε εσένα σχετικά με το αίτημα σου για πληροφορίες.
Αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα υποστήριξης πελατών, παρακαλούμε πήγαινε στο Κέντρο Υποστήριξης.
Αν είσαι freelancer που θέλεις να εργαστείς με πελάτες Enterprise, πήγαινε στη σελίδα Επιτυχία Ταλέντων
Συμπληρώνοντας τις πληροφορίες στα απαιτούμενα πεδία, επιτρέπεις στο Freelancer να σου παρέχει τις υπηρεσίες που επέλεξες.
Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με άλλες προσφορές του Freelancer.com, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας.
Ευχαριστούμε! Σου έχουμε στείλει ένα email με ένα σύνδεσμο για να διεκδικήσεις τη δωρεάν πίστωση σου.
Κάτι πήγε στραβά κατά την προσπάθεια αποστολής του email σου. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά.
Εγγεγραμμένοι Χρήστες Συνολικές Αναρτημένες Δουλειές
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Φόρτωση προεπισκόπησης
Δόθηκε πρόσβαση για Geolocation.
Η σύνδεση σου έχει λήξει και τώρα έχεις αποσυνδεθεί. Παρακαλούμε συνδέσου ξανά.