undefinedundefined Είσοδος Εγγραφή Ζήτησε μια Επίδειξη

Freelancer Enterprise

Επιτρέπει σε μεγάλους οργανισμούς να επιταχύνουν την ανάπτυξη τους για λιγότερα. Λάβε πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο ανθρώπινο δυναμικό με περισσότερους από 42 εκατομμύρια freelancers για να αναπτύξεις την καινοτομία στον οργανισμό σου σε κλιμακα, πιο γρήγορα, και με χαμηλό κόστος.Επιτρέπει σε μεγάλους οργανισμούς να επιταχύνουν την ανάπτυξη τους για λιγότερα.
Ζήτησε μια Επίδειξη
undefined

Παγκόσμια Εργατική Δύναμη

Το για δέκα φορές βραβευμένο, με βραβείο Webby, Freelancer.com (ASX:FLN) είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πλατφόρμα freelancing και crowdsourcing με πάνω από 42 εκατομμύρια χρήστες σε πάνω από 247 χώρες, περιφέρειες και περιοχές, σε 34 γλώσσες και με 39 νομίσματα. Καμία άλλη freelance αγορά δεν είναι τόσο παγκόσμια όσο το Freelancer.com.
undefined

Υψηλά Προσοντούχοι, Σε Ζήτηση

Πάνω από 80% των δημοσιευμένων εργασιών λαμβάνουν προσφορά εντός 60 δευτερολέπτων. Εργασίες σε συγκεκριμένη τοποθεσία λαμβάνουν προσφορά κατά μέσο όρο εντός 25 λεπτών - ένας ρυθμός που βελτιώνεται κάθε μήνα. Καμία άλλη αγορά freelance δεν έχει τόσο καλή ροή όπως αυτή του Freelancer.com.
undefined

Χωρίς Τέλη

Το Freelancer Enterprise δεν έχει τέλη πρόσβασης, υποχρεωτικές συνδρομές, μηνιαία τέλη ή ετήσιες χρεώσεις. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για την ανάρτηση εργασίας ή για τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη. Οι προμήθειες εργοδότη και τα τέλη αναβάθμισης αφαιρούνται επίσης για τους καλούς πελάτες.
Σκίτσο απεριόριστου οργανισμού

Απεριόριστος Οργανισμός

Δες την παρουσίαση μας αναφορικά με το μέλλον της εργασίας και μάθε πως έχουν χρησιμοποιήσει οι καλύτερες εταιρείες του κόσμου το Freelancer.com για να λύσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις τους.
Λευκή Βίβλος της Nasa thumbnail

NASA | Harvard Λευκή Βίβλος

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από μεγάλο πληθυσμό που χρησιμοποιεί τις Προκλήσεις Μικρο-αγορών - η χρήση διαγωνισμών σε κοινότητες freelancing για την εκμαίευση καινοτόμων αποτελεσμάτων και χαμηλού κόστους λύσεις.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ FREELANCER

Covid-19 & Αποτελεσματικότητα Ανθρώπινου Δυναμικού

Ο Covid-19 δημιουργεί ανάγκες που αλλάζουν εντός του οργανισμού σου. Πρόσλαβε γρήγορα ένα ταλέντο για τις πιο επείγουσες και σημαντικές πτυχές για να μπορέσει η επιχείρηση σου να αναπτυχθεί γρήγορα. Ο AI αλγόριθμος και το λογισμικό διαχείρισης πηγών μας μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις την εκμετάλλευση του προσωπικού σου, γρήγορα. Αναβάθμισε την αποτελεσματικότητα του εργατικού σου δυναμικού μέσω της κρίσης και κράτησε το καλύτερο ταλέντο στο μισθολόγιο σου. Οι έξυπνες εταιρείες βλέπουν ευκαιρίες σε αυτή την κατηφόρα. Το Freelancer Enterprise μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι σε εγρήγορση για να απαντήσεις στην αλλαγή.
undefined
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ FREELANCER

Οποιαδήποτε προσόντα και αν χρειάζεσαι, μπορούμε να συγκεντρώσουμε το κορυφαίο 1% στο δικό σου Ιδιωτικό Freelancer Cloud

Αν χρειάζεσαι μια ομάδα συμβούλων διοίκησης, ειδικούς στην μηχανική μάθηση ή στον τομέα της υπηρεσίας μηχανικών στην περιοχή σου, επέλεξε μεταξύ freelancers με πάνω από 1,600 διαφορετικά προσόντα που έχουν προ-επιλεχθεί και εγκριθεί σύμφωνα με τα κριτήρια επιτυχίας που έχουν οριστεί από εσένα.
Επικοινωνήστε μαζί μας
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ FREELANCER

Ποιότητα, με παράδοση εντός χρόνου και κάτω από τον προϋπολογισμό

Οι Διευθυντές Εταιρικών Εργασιών μας θα διασφαλίσουν πως θα βρεις τους κορυφαίους freelancers για την υψηλότερη ποιότητα δουλειάς που θα παραδοθεί εντός χρόνου. Θα διασφαλίσουν υψηλά πρότυπα και απρόσκοπτη ροή εργασίας από την προετοιμασία μέχρι και την ολοκλήρωση της εργασίας.
undefined
undefined
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ FREELANCER

Το ταλέντο συναντάει την συμμόρφωση ως υπηρεσία

Αν θες να προσλάβεις απευθείας, να αναρτήσεις μια εργασία ή να τρέξεις ένα διαγωνισμό, οι υπηρεσίες συμμόρφωσης μας συναντούν τις πηγές ταλέντων, τους αλγόριθμους του ταιριάζουν και τις υπηρεσίες διαχείρισης οι οποίες θα σε προστατεύσουν από τα ρίσκα κατάταξης εργατών και θα σου βρουν το ιδανικό ταλέντο γρήγορα.
ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΈΤΗ

Η NASA χρησιμοποιεί την Εταιρεία Freelancer για να κάνει crowdsource τις δυνατότητες της ανθρώπινης καινοτομίας.

Πάνω από 230 σχέδια κατατέθηκαν από freelancers σε διαγωνισμό για την διασύνδεση μιας εφαρμογής έξυπνου ρολογιού για τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Μετά, οι διευθυντές επιτυχημένων εργασιών βοήθησαν τη NASA να προσλάβει τους καλύτερους προγραμματιστές για να παραδώσουν την ολοκληρωμένη εφαρμογή.
ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΈΤΗ

Η NASA χρησιμοποιεί την Εταιρεία Freelancer για να κάνει crowdsource τις δυνατότητες της ανθρώπινης καινοτομίας.

Πάνω από 230 σχέδια κατατέθηκαν από freelancers σε διαγωνισμό για την διασύνδεση μιας εφαρμογής έξυπνου ρολογιού για τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Μετά, οι διευθυντές επιτυχημένων εργασιών βοήθησαν τη NASA να προσλάβει τους καλύτερους προγραμματιστές για να παραδώσουν την ολοκληρωμένη εφαρμογή.
undefined

Ανακάλυψε τα πλεονεκτήματα της Εταιρείας Freelancer

undefined

Αύξησε την Εμπιστοσύνη

Οι λύσεις εναρμονισμού και κατάταξης εργατών, μαζί με την υπηρεσία μας ελέγχου σημείων από Αμερικάνους δικηγόρους θα δημιουργήσουν την άνεση για εσένα για να συνεργαστείς με μια παγκόσμια εργατική δύναμη cloud. Η αυστηρή επαλήθευση ταυτότητας και η διαδικασία μας μάθε τον πελάτη σου θα σε κάνουν να συνεργαστείς με αυτοπεποίθηση.
undefined

Αυτοματοποίηση Ροής Εργασιών

Το πλήρες προτεινόμενο API μπορεί να σε βοηθήσει να καταγράψεις γρήγορα την αυτοματοποίηση του εργατικού δυναμικού και να ελευθερώσει χρόνο από το προσωπικό σου για να συγκεντρωθεί σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία. Ενσωμάτωσε το απευθείας στο λογισμικό σου, στο ενδοδίκτυο ή στα τελικά συστήματα και κάνε κλήσεις API στο εικονικό μας cloud εργασίας για να αναθέσεις εργασίες σε freelancers.
undefined

Υπηρεσίες σε Διαχείριση

Διαθέτουμε μια πολυγλωσσική ομάδα Εταιρικών Διευθυντών Εργασίας σε πολλαπλές ζώνες ώρας και γεωγραφικές τοποθεσίες, η οποία είναι έτοιμη να σε βοηθήσει να βρεις τον ιδανικό freelancer, να αναλάβει το διαγωνισμό σου ή να βοηθήσει στη διαχείριση της εργασίας.
undefined

Ολική Διαφάνεια

Καταλαβαίνουμε πως θες ποιότητα και αποτελέσματα για τα οποία πληρώνεις. Η εφαρμογή μας για καταγραφή χρόνου μετράει το αποτέλεσμα, αυτοματοποιεί τα στιγμιότυπα οθόνης και δρομολογεί εγκρίσεις για παραδοτέα ούτως ώστε να μπορείς να δώσεις ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο.
undefined

Αύξησε τις Πληροφορίες

Μέτρησε την επιτυχία σου και κατάγραψε δεδομένα που έχουν σημασία για εσένα. Λάβε αναφορές μέτρησης σε πραγματικό χρόνο συμπεριλαμβανομένης της χρήσης και ξόδεψε χρόνο στον προσωποποιημένο πίνακα εργασιών σου.
undefined

Εξομαλύνετε Την Εσωτερική Υιοθέτηση

Θα πραγματοποιήσουμε εργαστήρια, εκπαιδευτικά βίντεο και υποστήριξη προτεραιότητας 24/7 για να σε βοηθήσουμε να κάνεις δυνατό ξεκίνημα. Τεχνικοί και εκπαιδευτές είναι έτοιμοι να βρεθούν στο πλευρό σου και να προετοιμάσουν το προσωπικό σου για τη μελλοντική δουλειά.

Πάνω από το 80% των εταιριών Fortune 500 χρησιμοποιούν το Freelancer.com για να επιταχύνουν το χρόνο τους στην αγορά

undefined

Έτοιμος/η να ξεκινήσεις;

Έλα σε επαφή με την Εταιρική μας Ομάδα σήμερα
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εγγεγραμμένοι Χρήστες Συνολικές Αναρτημένες Δουλειές
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Φόρτωση προεπισκόπησης