Το μεγαλύτερο marketplace για freelancing και εξωτερική ανάθεση εργασιών στον κόσμο.

μια εικόνα του πως δουλέυει η οικονομία freelancer

Περιγραφή Επιχείρησης

Το Freelancer.com είναι το μεγαλύτερο freelancing και crowdsourcing marketplace του κόσμου σε αριθμό χρηστών και εργασιών. Συνδέουμε πάνω από 73,437,523 εργοδότες και freelancers σε όλο τον κόσμο από πάνω από 247 χώρες και περιοχές. Μέσω του marketplace μας, οι εργοδότες μπορούν να προσλάβουν freelancers να δουλέψουν σε τομείς όπως ανάπτυξη λογισμικού, συγγραφή, εισαγωγή δεδομένων, σχέδιο, μηχανική, επιστήμες, πωλήσεις και marketing, λογιστική και νομικές υπηρεσίες.

To Freelancer Limited συναλλάσσεται στο Χρηματιστήριο Αξιών της Αυστραλίας υπό τον κωδικό ASX:FLN

Η Διαδικτυακή μας Οικονομία

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τη διαδικτυακή οικονομία του Freelancer. Οι ροζ γραμμές δείχνουν τις εργασίες που αναρτιούνται από εργοδότες, και οι μπλε γραμμές δείχνουν τις εργασίες που πραγματοποιούνται από τους freelancers. Οι πιο χοντρές γραμμές δείχνουν δουλειά μεγαλύτερου όγκου δολαρίων. Οι άσπρες κουκίδες δείχνουν την τοποθεσία των χρηστών του Freelancer.

μια εικόνα ενός χάρτη που εξηγεί τη διαδικτυακή οικονομία freelancer
Πληροφορίες για τον Τύπο:

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τον τύπο, παρακαλούμε στείλτε email στο press@freelancer.com

Προέλευση

Το Freelancer.com έχει αποκτήσει αρκετές αγορές εξωτερικής ανάθεσης, συμπεριλαμβανομένων των GetAFreelancer.com και EUFreelance.com (ιδρύθηκαν από τον Magnus Tibell το 2004, στη Σουηδία), LimeExchange (πρώην επιχείρηση του Lime Labs LLC, ΗΠΑ), Scriptlance.com (Ιδρύθηκε από τον Rene Trescases το 2001, στον Καναδά, μια εταιρεία που υπήρξε πρωτοπόρος στο freelancing), Freelancer.de Booking Center (Γερμανία), Freelancer.co.uk (Ηνωμένο Βασίλειο), Webmaster-talk.com (ΗΠΑ), ένα φόρουμ για webmasters, Rent-A-Coder και vWorker (ιδρύθηκαν από τον Ian Ippolito, ΗΠΑ, μια εταιρεία από τις πρώτες που καινοτόμησαν στον χώρο της freelance αγοράς).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Εγγεγραμμένο Γραφείο
Level 37
Grosvenor Place
225 George Street
Sydney, NSW 2000
Australia
ACN 141 959 042
support@freelancer.com