Το Freelancer Enterprise επιτρέπει σε επιχειρήσεις να κάνουν περισσότερα με λιγότερα

Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό άνω των 43.0 εκατομμυρίων freelancers για να μετατρέψετε τις ιδέες του οργανισμού σας σε πραγματικότητα, γρηγορότερα και φθηνότερα.

Εικονίδιο Item Computer
Παγκόσμιο Εργατικό Δυναμικό

Παγκόσμιο Εργατικό Δυναμικό

Το Freelancer.com (ASX:FLN), δέκα φορές νικητής του βραβείου Webby, είναι η μεγαλύτερη freelancing και crowdsourcing πλατφόρμα του κόσμου με πάνω από 43.0 εκατομμύρια χρήστες από πάνω από 247 χώρες και περιοχές, με 34 γλώσσες και 39 νομίσματα. Κανένα άλλο freelancer marketplace δεν είναι τόσο παγκόσμιο όσο το Freelancer.com.

Εικονίδιο Μοναδικής Ρευστότητας

Μοναδική Ρευστότητα

Περισσότερες από 80% των ενεργών εργασιών λαμβάνουν προσφορές μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Δουλειές σε συγκεκριμένη τοποθεσία λαμβάνουν προσφορές κατά μέσο όρο μέσα σε 25 λεπτά-και βελτιώνονται μήνα παρά μήνα. Καμία άλλη freelance αγορά δεν είναι τόσο ενεργή όσο το Freelancer.com.

Εικονίδιο Μηδενικών Χρεώσεων

Χωρίς Τέλη

Το Freelancer Enterprise δεν έχει χρεώσεις πρόσβασης και μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για την ανάρτηση μίας εργασίας ή την δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη. Οι προμήθειες εργοδότη και οι χρεώσεις αναβάθμισης επίσης μηδενίζονται για μεγάλους πελάτες.

Το δικό σας Ιδιωτικό Freelancer Cloud είναι και παγκόσμιο και τοπικό

Είτε χρειάζεστε μία ομάδα από μηχανικούς λογισμικού είτε έναν ικανό τεχνίτη στην περιοχή σας, επιλέξτε από freelancers με πάνω από 1000 διαφορετικές δεξιότητες που έχουν προεπιλεγεί και εγκριθεί σύμφωνα με τα κριτήρια που εσείς θέτετε.

Εικονίδιο Μοναδικής Ρευστότητας

Ποιότητα, στην ώρα της και εντός προϋπολογισμού

Οι project success managers μας, διασφαλίζουν ότι θα βρείτε κορυφαίους freelancers για την καλύτερης ποιότητας δουλειά, παραδομένη στην ώρα της. Διασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο και την απρόσκοπτη ροή εργασίας από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση.

Εικόνα Ποιότητα Στην Ώρα Της
Talent Meets Compliance As A Service Image

Ταλέντο και συμμόρφωση ως υπηρεσία

Είτε θέλετε να προσλάβετε απευθείας, να αναρτήσετε μία εργασία ή να τρέξετε έναν διαγωνισμό, οι υπηρεσίες συμμόρφωσής μας, μαζί με την εξεύρεση ταλέντου, τους αλγορίθμους αντιστοίχισης και τις υπηρεσίες διαχείρισης θα σας προστατεύουν από τους κινδύνους κατηγοριοποίησης εργαζομένων και θα βρίσκουν για εσάς το καλύτερο ταλέντο γρήγορα.

ΜΕΛΈΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Η NASA χρησιμοποιεί το Freelancer Enterprise για τον πληθορισμό των πιθανών καινοτομιών.

Πάνω από 230 σχέδια υποβλήθηκαν από freelancers για έναν διαγωνισμό για την διεπαφή μίας εφαρμογής έξυπνου ρολογιού που θα χρησιμοποιούν οι αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Οι Project success managers βοήθησαν τότε τη NASA να προσλάβει τους καλύτερους προγραμματιστές για να παραδόσουν την ολοκληρωμένη εφαρμογή.

NASA Logo
Εικόνα NASA Smart Watch

Ανακαλύψτε τα προνόμια του Freelancer Enterprise

Εικονίδιο Shield

Αυξήστε Την Εμπιστοσύνη

Οι λύσεις μας για συμμόρφωση και κατηγοριοποίηση εργαζομένων, μαζί με την υπηρεσία ελέγχου από Αμερικάνους δικηγόρους θα σας κάνουν να νιώθετε άνετοι στην συνεργασία με ένα παγκόσμιο cloud δυναμικό εργασίας. Οι ενδελεχείς μας διαδικασίες για "know your customer" και "identity verification" θα σας επιτρέπουν να συνεργάζεστε νιώθοντας ασφαλής.

Εικονίδιο Αυτοματοποίησης

Αυτοματοποίηση Ροής Εργασίας

Το πλήρες μας API μπορεί να σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε το δυναμικό εργασίας και να ελευθερώσετε χρόνο για το προσωπικό σας για να τον αφιερώνουν εκεί που χρειάζεται. Ενσωματώστε το κατευθείαν στο λογισμικό σας, το intranet σας ή τα backend συστήματά σας και χρησιμοποιήστε το για να βρίσκετε freelancers από το cloud.

Εικονίδιο Υποστήριξης Πελατών

Υπηρεσίες Διαχείρισης

Έχουμε μία πολυγλωσσική ομάδα από Project Success Managers σε διάφορες ζώνες ώρας που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τον τέλειο freelancer, να εποπτεύετε τον διαγωνισμό σας ή να σας βοηθήσουν στην διαχείριση της εργασίας σας.

Εικονίδιο Ρολογιού

Ολική Διαφάνεια

Κατανοούμε ότι θέλετε την ποιότητα και τα αποτελέσματα για τα οποία πληρώνετε. Η εφαρμογή μας καταγραφής χρόνου μετρά το αποτέλεσμα, αυτοματοποιεί τα στιγμιότυπα οθόνης και στέλνει τις εγκρίσεις για τα παραδοτέα ώστε να μπορείτε να παρέχετε σχόλια σε πραγματικό χρόνο.

Εικονίδιο Ανάπτυξης

Αυξήστε Τις Ιδέες

Μετρήστε την επιτυχία σας και καταγράψτε δεδομένα που έχουν σημασία για εσάς. Λάβετε αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο για δείκτες όπως η χρήση και τα έξοδα στον πίνακα ελέγχου σας.

Εικονίδιο Εφαρμογής

Εξομαλύνετε Την Εσωτερική Υιοθέτηση

Θα παρέχουμε εργαστήρια, οδηγούς βίντεο και 24/7 υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Τεχνικοί και εκπαιδευτικοί ομιλητές είναι έτοιμοι να βρεθούν στο χώρο σας και να προετοιμάσουν το προσωπικό σας για το μέλλον της δουλειάς.

Πάνω από το 70% των εταιριών Fortune 500 χρησιμοποιούν το Freelancer.com για να κάνουν δουλειές

Εικονίδιο MetLife Εικονίδιο NBC Εικονίδιο Panasonic Εικονίδιο Boeing Εικονίδιο Avery Dennison Εικονίδιο Intel Εικονίδιο Forbes Εικονίδιο SAP Εικονίδιο ESPN Εικονίδιο Cisco Εικονίδιο Walmart Εικονίδιο PricewaterhouseCoopers Εικονίδιο Microsoft Εικονίδιο Apple Εικονίδιο Lenovo Εικονίδιο UBS Εικονίδιο General Electric Εικονίδιο eHarmony

Έτοιμοι να Ξεκινήσετε;

Ελάτε σε επαφή με την Ομάδα Enterprise μας σήμερα