Γνωρίστε την ομάδα πίσω από το Freelancer!

Διευθυντές
 • Matt Barrie
  Διαβάστε περισσότερα για τον Matt

  Matt Barrie

  Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Πρόεδρος BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Ο Matt Barrie είναι ένας βραβευμένος επιχειρηματίας της τεχνολογίας. Είναι Εκτελεστικός Διευθυντής στο Freelancer.com, το μεγαλύτερο freelancing marketplace σε όλο τον κόσμο συνδέοντας περισσότερους από 20 εκατομμύρια επαγγελματίες ανά την υφήλιο, το οποίο έχει βραβευτεί από τη Διεθνή Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών & Επιστημών με 10 Webby Awards, την "μεγαλύτερη τιμή του διαδικτύου".

  Το Freelancer.com κυρίως συνδέει μικρές επιχειρήσεις και άτομα του δυτικού κόσμου με freelancers στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ενδυναμώνοντας επιχειρηματίες και στις δύο πλευρές του κόσμου. Η Freelancer Limited είναι καταχωρημένη στο Αυστραλιανό Χρηματιστήριο Ασφαλειών το 2013 με κεφάλαιο αγοράς πάνω από 1$ δισεκατομμύριο.

  Ο Ματ είναι επίσης Εκτελεστικός Διευθυντής του Escrow.com, έναν παγκόσμιο ηγέτη σε ασφαλείς διαδικτυακές πληρωμές με πάνω από US$2.7 δισεκατομμύρια σε ασφαλείς συναλλαγές.

  Ο Ματ ήταν Επίκουρος Βοηθός Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Μηχανικής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνευ όπου δίδαξε Κρυπτογραφία για δεκαπέντε χρόνια και, αργότερα, Δημιουργία Επιχειρηματικής Τεχνολογίας. Είναι από κοινού συγγραφέας από πάνω από 20 Αμερικάνικες πατέντες εφαρμογών.

  Ο Ματ είναι ένας παραγωγικός συνομιλητής παγκόσμια και έχει βάλει τίτλους σε εξώφυλλα στο SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW και the Economist.

  Προηγουμένως ίδρυσε και ήταν CEO της Sensory Networks Inc., μια φίρμα επεξεργαστών ασφαλείας διαδικτύου υψηλής απόδοσης την οποία πούλησε στην Intel Corporation το 2013.

  Το 2006, βραβεύτηκε με το Βραβείο State Pearcey για τη συνεισφορά του στην IT&T βιομηχανία. Το 2010 ονομάστηκε Τελειόφοιτος της Χρονιάς για το Τμήμα Μηχανικών και ΙΤ στο ΠΑνεπιστήμιο του Σίδνευ. Το 2011 ονομάστηκε εναρκτήριος BRW Επιχειρηματίας της Χρονιάς, από την πιο έγκριτη επιχειρηματική δημοσίευση της Αυστραλίας καθώς και Ernst & Young Επιχειρηματίας Τεχνολογίας της Χρονιάς. Το 2016 βραβεύτηκε ως Ελευθεριακός Της Χρονιάς από την Κοινότητα Ελευθεριακών της Αυστραλίας.

  Για απορίες, σχετικά με τις δεσμεύσεις για ομιλίες, παρακαλούμε στείλτε email στο speaker@freelancer.com

  Διαβάστε περισσότερα για τον Matt
 • Darren Williams
  Διαβάστε περισσότερα για τον Darren

  Darren Williams

  Μη - Εκτελεστικός Διευθυντής BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren transitioned from Executive Director and Chief Technology Officer of Freelancer to Non-Executive Director in late 2015. In his time as an executive he was responsible day-to-day for strategic leadership of the company's operating and technical direction.

  Ο Darren έχει εμπειρία στην ασφάλεια υπολογιστών, στα πρωτόκολλα, στα δίκτυα και στο λογισμικό. Πριν προσχωρήσει στο Freelancer, o Darren ήταν συνιδρυτής της Sensory Networks, εταιρίας υλικού ασφάλειας δικτύων, στηριγμένης με κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών, όπου είχε τις θέσεις του Τεχνολογικού Διευθύνοντος Συμβούλου και στη συνέχεια του Εκτελεστικου Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Darren προηγουμένως έδινε διαλέξεις πάνω σε ποικίλους τομείς της Επιστήμης των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

  Ο Darren είναι συγγραφέας πολλών άρθρων, ευρεσιτεχνιών και εργασιών, σχετικών με την τεχνολογία ασφαλείας, το λογισμικό και την δικτύωση και έχει μιλήσει σε αρκετά διεθνή συνέδρια. Ο Darren είναι πτυχιούχος με άριστα στην Επιστήμη των Υπολογιστών και έχει Διδακτορικό στην Επιστήμη των Υπολογιστών με ειδίκευση στη δικτύωση υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Darren
 • Simon
  Διαβάστε περισσότερα για τον Simon

  Simon Clausen

  Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής

  Ο Simon είναι ιδρυτικός επενδυτής του Freelancer. O Simon έχει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρία σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρίες στην Αυστραλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τεχνική του εμπειρογνωμοσύνη περιλαμβάνει ικανότητα σε διάφορες γλώσσες ανάπτυξης λογισμικού, στην ασφάλεια υπολογιστών και στην ανάλυση της προσβλητότητας και είναι συν-συγγραφέας και εφευρέτης ενός αριθμού τεχνολογικών ευρεσιτεχνιών.

  Focusing on consumer-centric software and Internet enabled technology he founded, and was CEO of WinGuides, which later became PC Tools. With Simon as CEO PC Tools grew to over $100 million dollars in revenue, more than 250 employees and offices in 7 countries. PC Tools was acquired by Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) in October 2008 in one of Australia's largest ever technology acquisitions at the time. Following the acquisition Simon became a Vice President at Symantec, before leaving in 2009 and founding Startive Ventures, a specialised technology venture fund. Today, Startive actively maintains investments in a number of successful global start-ups and Simon acts as a Director and advisor to companies around the world.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Simon
Ανώτερη Διοίκηση
 • Neil Katz
  Διαβάστε περισσότερα για τον Neil

  Neil Katz

  Γενικός Διευθυντής Οικονομικών B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Ο Neil Katz είναι ο Οικονομικός Διευθυντής στο Freelancer και είναι υπεύθυνος για τις οικονομικές και διοικητικές λειτουργίες της Εταιρίας. Από την ένταξή του στο Freelancer τον Μάιο του 2009, ο Neil είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διοικητικής ομάδας και έχει εμπλακεί στην καθιέρωση οικονομικών κανόνων και εσωτερικών ελέγχων του Ομίλου.

  Ο Neil έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στα οικονομικά, λογιστικά και στη γενική διαχείριση. Ο Neil κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή σε αριθμό τεχνολογικών εταιριών, συμπεριλαμβανομένων των IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks και Aptrix. Ο Neil έχει εμπειρία και έχει εμπλακεί σε πολυάριθμες συγκεντρώσεις ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών, αποσπώντας διάφορες κυβερνητικές επιχορηγήσεις, στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και σε εμπορικές δραστηριότητες πωλήσεων. Συγκεκριμένα, ο Neil είχε εμπλακεί στη πώληση της Aptrix στην IBM. Σε αυτές τις προηγούμενες θέσεις του, ο Neil παρείχε οικονομική καθοδήγηση για τη στήριξη της ανάπτυξης και της διεθνούς επέκτασης των παραπάνω επιχειρήσεων. Ο Neil παρείχε επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες σε έναν αριθμό μικρότερων τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων στους τομείς των στρατηγικών εμπορευματοποίησης και της συγκέντρωσης κεφαλαίων.

  Πριν από τους ρόλους του στον τεχνολογικό τομέα, ο Neil κατείχε μεγαλύτερες οικονομικές θέσεις στους τομείς της διανομής και του λιανεμπορίου, συμπεριλαμβανομένου του Checkpoint Systems.

  Ο Neil έχει πτυχίο με άρτιστα (Bachelor of Commerce) στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν στην Νότιο Αφρική και είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκοτών Λογιστών στην Αυστραλία.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Neil
 • Christopher Koch
  Διαβάστε περισσότερα για τον Christopher

  Christopher Koch

  Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής M.Fin (INSEAD) LLB (Hons I) B.Ec F. Fin GAICD

  Ο Christopher Koch είναι Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής, με ειδικότητα στις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές εταιριών, την επιχειρηματική στρατηγική και τις σχέσεις με επενδυτές. Έγινε μέλος της ομάδας του Freelancer το 2015.

  Πριν το Freelancer πέρασε σχεδόν μια δεκαετία σε επενδυτική και επιχειρηματική τραπεζική, με εξειδίκευση στο διαδίκτυο και σε τεχνολογικούς τομείς, καταλήγοντας στη θέση του Διευθυντή της UBS Investment Bank. H εμπειρία του είναι μεγάλη στις συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιριών, στις κεφαλαιαγορές και στη χρηματιστηριακή αγορά.

  Διαχειρίστηκε συναλλαγές αξίας $35+ δισεκατομμυρίων, συμπεριλαμβανόμενων καταχωρήσεων στο Αυστραλιανό Χρηματιστήριο Ασφαλειών (ASX) και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE), αναφορικά με ζητήματα στην Αυστραλία, στο Χόνγκ Κονγκ, στην ηπειρωτική Κίνα, στο Τόκιο, στο Λονδίνου, στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  Ο Christopher ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στα οικονομικά στο INSEAD (στις εγκαταστάσεις στη Γαλλία και στη Σιγκαπούρη) και ασχολήθηκε με τα οικονομικά και τα νομικά, με τιμητικές διακρίσεις στο Πανεπιστήμιο της Αδελαϊδας. Είναι Μέλος του Ινστιτούτου Οικονομικών Υπηρεσιών της Αυστραλασίας και Μέλος του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Διευθυντών Επιχειρήσεων.

  Η καριέρα του Christopher ξεκίνησε σε κυβερνητικό πόστο, εργαζόμενος για την Εξοχότητά Του Αξιότιμου Alexander Downer AC κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Howard.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Christopher
 • Amir
  Διαβάστε περισσότερα για τον Amir

  Amir Massoudi

  Διευθυντής Ανάπτυξης S.Eng, MSc (Computer Science)

  Ο Amir Massoudi είναι ο Διευθυντης Ανάπτυξης στο Freelancer και διευθύνει την ομάδα ανάπτυξης, η οποία επιβλέπει τον τζίρο, την διαχείριση προϊόντων, την επιστήμη δεδομένων και τις υπηρεσίες πελατών.

  Ο Amir διευθύνει μία τεχνική και διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από επιστήμονες δεδομένων, μηχανικούς, μαθηματικούς, στατιστικολόγους, φυσικούς και διαχειριστές προϊόντων.

  Ο Amir έχει συγγράψει άρθρα, πατέντες και εργασίες σχετικές με μηχανική μάθηση, μηχανική όραση και αριθμητική ανάλυση. Ο Amir έχει πτυχίο masters στην Επιστήμη Υπολογιστών με εξειδίκευση στην Μηχανική Μάθηση και Μηχανική Όραση από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Amir
 • Peter Phillips
  Διαβάστε περισσότερα για τον Peter

  Peter Phillips

  Αντιπρόεδρος, Μηχανική BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

  Ο Peter είναι Αντιπρόεδρος Μηχανικής στο Freelancer. Σε αυτόν τον ρόλο, είναι υπεύθυνος της ηγεσίας των παγκόσμιων ομάδων μηχανικής και του καθορισμού και της εκτέλεσης της λειτουργικής και τεχνικής κατεύθυνσης της εταιρίας.

  Ο Peter έχει μακρά εμπειρία στην μηχανική λογισμικού, στην επεκτάσιμη υποδομή και στην διοίκηση πληροφοριακών συστημάτων. Ο Peter προηγουμένως, έδινε διαλέξεις στην Επιστήμη Υπολογιστών στο James Cook University, σε ένα εύρος θεμάτων, σε προπτυχιακό αλλά και μεταπτυχιακό επίπεδο.

  Ο Peter έχει συγγράψει έναν αριθμό άρθρων, πατεντών και εργασιών, σχετικά με εξόρυξη δεδομένων, σχεδιασμό αλγορίθμων και μηχανική λογισμικού και έχει μιλήσει σε έναν αριθμό παγκοσμίων συνεδρίων. Ο Peter κατέχει ένα πτυχίο με Άριστα στην Επιστήμη Υπολογιστών και ένα Ph.D. στην Επιστήμη Υπολογιστών με εξειδίκευση στην εξόρυξη χωρικών δεδομένων από το James Cook University.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Peter
 • Greg
  Διαβάστε περισσότερα για τον Greg

  Greg Robinson

  Αντιπρόεδρος, Συμμόρφωση ACI, SA Fin

  Ο Greg Robinson είναι ο Αντιπρόεδρος Συμμόρφωσης στο Freelancer. Ο Greg επιβλέπει το συνολικό περιβάλλον συμμόρφωσης εντός της εταιρίας. Σε αυτό το ρόλο ο Greg είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και συντήρηση των προγραμμάτων κινδύνου, διακυβέρνησης και συμμόρφωσης για την υποστήριξη της επιχείρησης.

  Προτού ενταχθεί στο Freelancer, ο Greg δούλεψε για την Paypal Australia ως Επικεφαλής των Προγραμμάτων Συμμόρφωσης και ήταν κομμάτι της αρχικής εκτελεστικής ομάδας που λάνσαρε το Paypal στην Αυστραλιανή αγορά το 2005. Ο Greg δούλεψε επίσης για την Colonial First State Investments Limited από το 1998 έως το 2004, ως επικεφαλής του τμήματος Συμμόρφωσης με ευθύνη για την εκτέλεση και διαχείριση του πλαισίου συμμόρφωσης και διακυβέρνησης. Πριν από αυτό, ο Greg κατείχε υψηλές θέσεις στην Perpetual Limited για περισσότερα από 13 χρόνια.

  Greg has relevant experience working as a compliance professional and has spent a large part of the past 10 years focusing on governance and compliance issues in the online environment. Greg is a Senior Associate of the Financial Services Institute of Australasia and an Associate of the GRCI (Governance Risk and Compliance Institute).

  Διαβάστε περισσότερα για τον Greg
 • Adam Byrnes
  Διαβάστε περισσότερα για τον Adam

  Adam Byrnes

  Ανώτερος Διευθυντής, Διεθνώς BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes is responsible for expanding Freelancer across the world, particularly into markets that are dominated by non-english native speakers, such as Asia and Latin-America. He leads teams in public relations, content, marketing and translation, and has been responsible for launching Freelancer's websites internationally, including 40 dedicated regional sites and 31 languages.

  Πριν ενταχθεί στο Freelancer, o Adam δούλευε ως ερευνητής στον τομέα της φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και ειδικότερα στο πεδίο της φωτονικής. Κατά το διάστημα εκείνο, υπήρξε συν-συγγραφέας σε αριθμό ακαδημαικών εργασιών σε μεγάλα περιοδικά φυσικής και παρουσίασε τη δουλειά του στο συνέδριο CLEO στην Καλιφόρνια. Ο Adam έχει επίσης δουλέψει στα συστήματα πληροφορικής για την Macquarie Group και την Aalborg Industries.

  Ο Adam κατέχει πτυχίο με άριστα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική και Προχωρημένη Φυσική από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και έχει σπουδάσει μακριά από την πατρίδα του, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Adam
 • Sarah Tang
  Διαβάστε περισσότερα για την Sarah

  Sarah Tang

  Επικεφαλής Διεθνούς Δραστηριότητας BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

  Η Sarah Tang είναι υπεύθυνη των δραστηριοτήτων στο Freelancer.com, στην παγκόσμια παρουσία του. Ηγείται ενός εύρους ομάδων για δραστηριότητες προϊόντων, ταλέντα και εμπειρία πελατών.

  Πρηγουμένως είχε εμπειρία σε στρατηγική συμβουλευτική σε διεθνείς εταιρίες όπως CBRE, EA Games και Ericsson. Επίσης, δίδασκε επιχειρηματική στρατηγική και ψηφιακό εμπόριο στο Queen's University και στο Sydney University.

  Η Sarah είναι Canadian Millennium Scholar και Cansbridge Fellow. Έχει διπλό Masters στην Στρατηγική και στη Διεθνή Επιχειρηματικότητα από 2 πανεπιστήμια: Queen's και Vienna University of Economics. Η μεταπτυχιακή της διατριβή εξερεύνησε την ψυχολογία των διαδικτυακών αγορών. Ανέλυσε πώς το λογισμικό ανάγνωσης προσώπου μπορεί να συλλάβει την ανθρώπινη σκέψη και να χρησιμοποιηθεί για να καθοδηγήσει αποφάσεις αγορών σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου.

  Διαβάστε περισσότερα για την Sarah
 • sebastian
  Read more about Sebastián

  Sebastián Siseles

  Διευθυντής, Διεθνώς JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles is responsible for creating, communicating, maintaining, and aligning the company's international expansion strategy for long-term, profitable growth, leading the team of regional directors and country managers worldwide. Sebastián is also directly involved and responsible for international launches, establishing and consolidating Freelancer's presence and growth in both developed and emerging markets, with special focus in managing company's operations across Latin America and Southern Europe. An Argentine entrepreneur with an MBA from the University of Pittsburgh, Sebastián has a background in law specialising in corporate finance and M&A and has taken post-graduate courses at the Buenos Aires Stock Exchange and the Southwestern University School of Law on International Business Transactions.

  Prior to joining Freelancer, Sebastián cofounded multiple Internet and communications companies and has also served as President, Director, General Counsel, and COO in different Internet and non-technology companies, while being part of a prestigious corporate law firm in Argentina.

  Read more about Sebastián
 • Helma Kusuma
  Διαβάστε περισσότερα για τη Helma

  Helma Kusuma

  Διευθυντής Χώρας - Ινδονησία BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Η Helma Kusuma είναι υπεύθυνη για να οδηγήσει την ανάπτυξη του Freelancer στην Ινδονησία. Οι δραστηριότητες της Helma περιλαμβάνουν τη διατήρηση επαφών με τα τοπικά μίντια και τους μετόχους, την αναζήτηση ευκαιριών για να προωθήσει τη φίρμα και την τοπική της ιστοσελίδα, όπως, αλλά δεν περιορίζεται στο να μιλήσει σε τοπικά συνέδρια και εκδηλώσεις των μίντια, να συμμετέχει σε συναντήσεις/να οργανώνει συναντήσεις ανάμεσα σε κύριους μετόχους, να οργανώνει εκδηλώσεις, να αναγνωρίζει ευκαιρίες χορηγών, να χτίζει και να δυναμώνει τη φίρμα του Freelancer, καθώς και να έχει την ευθύνη για όλες τις επικοινωνιακές δραστηριότητες στην Ινδονησία, σαν ο εκπρόσωπος της εταιρίας σε μια ευρεία ποικιλία ερωτήσεων των μίντια και των blogger.

  Μια απόφοιτη επικοινωνίας του Πανεπιστημίου της Ινδονησίας, η Helma βρίσκεται στη Βιομηχανία της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων της Ινδονησίας τα τελευταία 17 χρόνια. Με την εις βάθος γνώση της των διαφορετικών βιομηχανιών ακονισμένη από την εμπειρία, η Helma έχει ηγηθεί των ομάδων επικοινωνίας διαφόρων τοπικών και διεθνών εταιριών όπως οι NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel, και το Kapital's English περιοδικό. Πριν από το Freelancer, διηύθυνε επίσης τη δική της φίρμα δημοσίων σχέσεων, εξυπηρετώντας τοπικούς και περιφερειακούς πελάτες σε όλη την Ασία όπως οι National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia, και πολλοί άλλοι.

  Διαβάστε περισσότερα για τη Helma
Matt Barrie
Διαβάστε περισσότερα για τον Matt

Matt Barrie

Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Πρόεδρος BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Ο Matt Barrie είναι ένας βραβευμένος επιχειρηματίας της τεχνολογίας. Είναι Εκτελεστικός Διευθυντής στο Freelancer.com, το μεγαλύτερο freelancing marketplace σε όλο τον κόσμο συνδέοντας περισσότερους από 20 εκατομμύρια επαγγελματίες ανά την υφήλιο, το οποίο έχει βραβευτεί από τη Διεθνή Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών & Επιστημών με 10 Webby Awards, την "μεγαλύτερη τιμή του διαδικτύου".

Το Freelancer.com κυρίως συνδέει μικρές επιχειρήσεις και άτομα του δυτικού κόσμου με freelancers στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ενδυναμώνοντας επιχειρηματίες και στις δύο πλευρές του κόσμου. Η Freelancer Limited είναι καταχωρημένη στο Αυστραλιανό Χρηματιστήριο Ασφαλειών το 2013 με κεφάλαιο αγοράς πάνω από 1$ δισεκατομμύριο.

Ο Ματ είναι επίσης Εκτελεστικός Διευθυντής του Escrow.com, έναν παγκόσμιο ηγέτη σε ασφαλείς διαδικτυακές πληρωμές με πάνω από US$2.7 δισεκατομμύρια σε ασφαλείς συναλλαγές.

Ο Ματ ήταν Επίκουρος Βοηθός Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Μηχανικής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνευ όπου δίδαξε Κρυπτογραφία για δεκαπέντε χρόνια και, αργότερα, Δημιουργία Επιχειρηματικής Τεχνολογίας. Είναι από κοινού συγγραφέας από πάνω από 20 Αμερικάνικες πατέντες εφαρμογών.

Ο Ματ είναι ένας παραγωγικός συνομιλητής παγκόσμια και έχει βάλει τίτλους σε εξώφυλλα στο SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW και the Economist.

Προηγουμένως ίδρυσε και ήταν CEO της Sensory Networks Inc., μια φίρμα επεξεργαστών ασφαλείας διαδικτύου υψηλής απόδοσης την οποία πούλησε στην Intel Corporation το 2013.

Το 2006, βραβεύτηκε με το Βραβείο State Pearcey για τη συνεισφορά του στην IT&T βιομηχανία. Το 2010 ονομάστηκε Τελειόφοιτος της Χρονιάς για το Τμήμα Μηχανικών και ΙΤ στο ΠΑνεπιστήμιο του Σίδνευ. Το 2011 ονομάστηκε εναρκτήριος BRW Επιχειρηματίας της Χρονιάς, από την πιο έγκριτη επιχειρηματική δημοσίευση της Αυστραλίας καθώς και Ernst & Young Επιχειρηματίας Τεχνολογίας της Χρονιάς. Το 2016 βραβεύτηκε ως Ελευθεριακός Της Χρονιάς από την Κοινότητα Ελευθεριακών της Αυστραλίας.

Για απορίες, σχετικά με τις δεσμεύσεις για ομιλίες, παρακαλούμε στείλτε email στο speaker@freelancer.com

Διαβάστε περισσότερα για τον Matt
Darren Williams
Διαβάστε περισσότερα για τον Darren

Darren Williams

Μη - Εκτελεστικός Διευθυντής BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren transitioned from Executive Director and Chief Technology Officer of Freelancer to Non-Executive Director in late 2015. In his time as an executive he was responsible day-to-day for strategic leadership of the company's operating and technical direction.

Ο Darren έχει εμπειρία στην ασφάλεια υπολογιστών, στα πρωτόκολλα, στα δίκτυα και στο λογισμικό. Πριν προσχωρήσει στο Freelancer, o Darren ήταν συνιδρυτής της Sensory Networks, εταιρίας υλικού ασφάλειας δικτύων, στηριγμένης με κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών, όπου είχε τις θέσεις του Τεχνολογικού Διευθύνοντος Συμβούλου και στη συνέχεια του Εκτελεστικου Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Darren προηγουμένως έδινε διαλέξεις πάνω σε ποικίλους τομείς της Επιστήμης των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Ο Darren είναι συγγραφέας πολλών άρθρων, ευρεσιτεχνιών και εργασιών, σχετικών με την τεχνολογία ασφαλείας, το λογισμικό και την δικτύωση και έχει μιλήσει σε αρκετά διεθνή συνέδρια. Ο Darren είναι πτυχιούχος με άριστα στην Επιστήμη των Υπολογιστών και έχει Διδακτορικό στην Επιστήμη των Υπολογιστών με ειδίκευση στη δικτύωση υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ.

Διαβάστε περισσότερα για τον Darren
Simon
Διαβάστε περισσότερα για τον Simon

Simon Clausen

Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής

Ο Simon είναι ιδρυτικός επενδυτής του Freelancer. O Simon έχει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρία σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρίες στην Αυστραλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τεχνική του εμπειρογνωμοσύνη περιλαμβάνει ικανότητα σε διάφορες γλώσσες ανάπτυξης λογισμικού, στην ασφάλεια υπολογιστών και στην ανάλυση της προσβλητότητας και είναι συν-συγγραφέας και εφευρέτης ενός αριθμού τεχνολογικών ευρεσιτεχνιών.

Focusing on consumer-centric software and Internet enabled technology he founded, and was CEO of WinGuides, which later became PC Tools. With Simon as CEO PC Tools grew to over $100 million dollars in revenue, more than 250 employees and offices in 7 countries. PC Tools was acquired by Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) in October 2008 in one of Australia's largest ever technology acquisitions at the time. Following the acquisition Simon became a Vice President at Symantec, before leaving in 2009 and founding Startive Ventures, a specialised technology venture fund. Today, Startive actively maintains investments in a number of successful global start-ups and Simon acts as a Director and advisor to companies around the world.

Διαβάστε περισσότερα για τον Simon
Neil Katz
Διαβάστε περισσότερα για τον Neil

Neil Katz

Γενικός Διευθυντής Οικονομικών B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Ο Neil Katz είναι ο Οικονομικός Διευθυντής στο Freelancer και είναι υπεύθυνος για τις οικονομικές και διοικητικές λειτουργίες της Εταιρίας. Από την ένταξή του στο Freelancer τον Μάιο του 2009, ο Neil είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διοικητικής ομάδας και έχει εμπλακεί στην καθιέρωση οικονομικών κανόνων και εσωτερικών ελέγχων του Ομίλου.

Ο Neil έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στα οικονομικά, λογιστικά και στη γενική διαχείριση. Ο Neil κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή σε αριθμό τεχνολογικών εταιριών, συμπεριλαμβανομένων των IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks και Aptrix. Ο Neil έχει εμπειρία και έχει εμπλακεί σε πολυάριθμες συγκεντρώσεις ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών, αποσπώντας διάφορες κυβερνητικές επιχορηγήσεις, στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και σε εμπορικές δραστηριότητες πωλήσεων. Συγκεκριμένα, ο Neil είχε εμπλακεί στη πώληση της Aptrix στην IBM. Σε αυτές τις προηγούμενες θέσεις του, ο Neil παρείχε οικονομική καθοδήγηση για τη στήριξη της ανάπτυξης και της διεθνούς επέκτασης των παραπάνω επιχειρήσεων. Ο Neil παρείχε επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες σε έναν αριθμό μικρότερων τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων στους τομείς των στρατηγικών εμπορευματοποίησης και της συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Πριν από τους ρόλους του στον τεχνολογικό τομέα, ο Neil κατείχε μεγαλύτερες οικονομικές θέσεις στους τομείς της διανομής και του λιανεμπορίου, συμπεριλαμβανομένου του Checkpoint Systems.

Ο Neil έχει πτυχίο με άρτιστα (Bachelor of Commerce) στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν στην Νότιο Αφρική και είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκοτών Λογιστών στην Αυστραλία.

Διαβάστε περισσότερα για τον Neil
Christopher Koch
Διαβάστε περισσότερα για τον Christopher

Christopher Koch

Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής M.Fin (INSEAD) LLB (Hons I) B.Ec F. Fin GAICD

Ο Christopher Koch είναι Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής, με ειδικότητα στις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές εταιριών, την επιχειρηματική στρατηγική και τις σχέσεις με επενδυτές. Έγινε μέλος της ομάδας του Freelancer το 2015.

Πριν το Freelancer πέρασε σχεδόν μια δεκαετία σε επενδυτική και επιχειρηματική τραπεζική, με εξειδίκευση στο διαδίκτυο και σε τεχνολογικούς τομείς, καταλήγοντας στη θέση του Διευθυντή της UBS Investment Bank. H εμπειρία του είναι μεγάλη στις συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιριών, στις κεφαλαιαγορές και στη χρηματιστηριακή αγορά.

Διαχειρίστηκε συναλλαγές αξίας $35+ δισεκατομμυρίων, συμπεριλαμβανόμενων καταχωρήσεων στο Αυστραλιανό Χρηματιστήριο Ασφαλειών (ASX) και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE), αναφορικά με ζητήματα στην Αυστραλία, στο Χόνγκ Κονγκ, στην ηπειρωτική Κίνα, στο Τόκιο, στο Λονδίνου, στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Christopher ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στα οικονομικά στο INSEAD (στις εγκαταστάσεις στη Γαλλία και στη Σιγκαπούρη) και ασχολήθηκε με τα οικονομικά και τα νομικά, με τιμητικές διακρίσεις στο Πανεπιστήμιο της Αδελαϊδας. Είναι Μέλος του Ινστιτούτου Οικονομικών Υπηρεσιών της Αυστραλασίας και Μέλος του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Διευθυντών Επιχειρήσεων.

Η καριέρα του Christopher ξεκίνησε σε κυβερνητικό πόστο, εργαζόμενος για την Εξοχότητά Του Αξιότιμου Alexander Downer AC κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Howard.

Διαβάστε περισσότερα για τον Christopher
Peter Phillips
Διαβάστε περισσότερα για τον Peter

Peter Phillips

Αντιπρόεδρος, Μηχανική BSc (Hons I) PhD (Computer Science)

Ο Peter είναι Αντιπρόεδρος Μηχανικής στο Freelancer. Σε αυτόν τον ρόλο, είναι υπεύθυνος της ηγεσίας των παγκόσμιων ομάδων μηχανικής και του καθορισμού και της εκτέλεσης της λειτουργικής και τεχνικής κατεύθυνσης της εταιρίας.

Ο Peter έχει μακρά εμπειρία στην μηχανική λογισμικού, στην επεκτάσιμη υποδομή και στην διοίκηση πληροφοριακών συστημάτων. Ο Peter προηγουμένως, έδινε διαλέξεις στην Επιστήμη Υπολογιστών στο James Cook University, σε ένα εύρος θεμάτων, σε προπτυχιακό αλλά και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Ο Peter έχει συγγράψει έναν αριθμό άρθρων, πατεντών και εργασιών, σχετικά με εξόρυξη δεδομένων, σχεδιασμό αλγορίθμων και μηχανική λογισμικού και έχει μιλήσει σε έναν αριθμό παγκοσμίων συνεδρίων. Ο Peter κατέχει ένα πτυχίο με Άριστα στην Επιστήμη Υπολογιστών και ένα Ph.D. στην Επιστήμη Υπολογιστών με εξειδίκευση στην εξόρυξη χωρικών δεδομένων από το James Cook University.

Διαβάστε περισσότερα για τον Peter
Greg
Διαβάστε περισσότερα για τον Greg

Greg Robinson

Αντιπρόεδρος, Συμμόρφωση ACI, SA Fin

Ο Greg Robinson είναι ο Αντιπρόεδρος Συμμόρφωσης στο Freelancer. Ο Greg επιβλέπει το συνολικό περιβάλλον συμμόρφωσης εντός της εταιρίας. Σε αυτό το ρόλο ο Greg είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και συντήρηση των προγραμμάτων κινδύνου, διακυβέρνησης και συμμόρφωσης για την υποστήριξη της επιχείρησης.

Προτού ενταχθεί στο Freelancer, ο Greg δούλεψε για την Paypal Australia ως Επικεφαλής των Προγραμμάτων Συμμόρφωσης και ήταν κομμάτι της αρχικής εκτελεστικής ομάδας που λάνσαρε το Paypal στην Αυστραλιανή αγορά το 2005. Ο Greg δούλεψε επίσης για την Colonial First State Investments Limited από το 1998 έως το 2004, ως επικεφαλής του τμήματος Συμμόρφωσης με ευθύνη για την εκτέλεση και διαχείριση του πλαισίου συμμόρφωσης και διακυβέρνησης. Πριν από αυτό, ο Greg κατείχε υψηλές θέσεις στην Perpetual Limited για περισσότερα από 13 χρόνια.

Greg has relevant experience working as a compliance professional and has spent a large part of the past 10 years focusing on governance and compliance issues in the online environment. Greg is a Senior Associate of the Financial Services Institute of Australasia and an Associate of the GRCI (Governance Risk and Compliance Institute).

Διαβάστε περισσότερα για τον Greg
Adam Byrnes
Διαβάστε περισσότερα για τον Adam

Adam Byrnes

Ανώτερος Διευθυντής, Διεθνώς BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes is responsible for expanding Freelancer across the world, particularly into markets that are dominated by non-english native speakers, such as Asia and Latin-America. He leads teams in public relations, content, marketing and translation, and has been responsible for launching Freelancer's websites internationally, including 40 dedicated regional sites and 31 languages.

Πριν ενταχθεί στο Freelancer, o Adam δούλευε ως ερευνητής στον τομέα της φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και ειδικότερα στο πεδίο της φωτονικής. Κατά το διάστημα εκείνο, υπήρξε συν-συγγραφέας σε αριθμό ακαδημαικών εργασιών σε μεγάλα περιοδικά φυσικής και παρουσίασε τη δουλειά του στο συνέδριο CLEO στην Καλιφόρνια. Ο Adam έχει επίσης δουλέψει στα συστήματα πληροφορικής για την Macquarie Group και την Aalborg Industries.

Ο Adam κατέχει πτυχίο με άριστα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική και Προχωρημένη Φυσική από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και έχει σπουδάσει μακριά από την πατρίδα του, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Adam
Sarah Tang
Διαβάστε περισσότερα για την Sarah

Sarah Tang

Επικεφαλής Διεθνούς Δραστηριότητας BComm (Honours) MA (International Business) MSc (Strategy)

Η Sarah Tang είναι υπεύθυνη των δραστηριοτήτων στο Freelancer.com, στην παγκόσμια παρουσία του. Ηγείται ενός εύρους ομάδων για δραστηριότητες προϊόντων, ταλέντα και εμπειρία πελατών.

Πρηγουμένως είχε εμπειρία σε στρατηγική συμβουλευτική σε διεθνείς εταιρίες όπως CBRE, EA Games και Ericsson. Επίσης, δίδασκε επιχειρηματική στρατηγική και ψηφιακό εμπόριο στο Queen's University και στο Sydney University.

Η Sarah είναι Canadian Millennium Scholar και Cansbridge Fellow. Έχει διπλό Masters στην Στρατηγική και στη Διεθνή Επιχειρηματικότητα από 2 πανεπιστήμια: Queen's και Vienna University of Economics. Η μεταπτυχιακή της διατριβή εξερεύνησε την ψυχολογία των διαδικτυακών αγορών. Ανέλυσε πώς το λογισμικό ανάγνωσης προσώπου μπορεί να συλλάβει την ανθρώπινη σκέψη και να χρησιμοποιηθεί για να καθοδηγήσει αποφάσεις αγορών σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Διαβάστε περισσότερα για την Sarah
sebastian
Read more about Sebastián

Sebastián Siseles

Διευθυντής, Διεθνώς JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles is responsible for creating, communicating, maintaining, and aligning the company's international expansion strategy for long-term, profitable growth, leading the team of regional directors and country managers worldwide. Sebastián is also directly involved and responsible for international launches, establishing and consolidating Freelancer's presence and growth in both developed and emerging markets, with special focus in managing company's operations across Latin America and Southern Europe. An Argentine entrepreneur with an MBA from the University of Pittsburgh, Sebastián has a background in law specialising in corporate finance and M&A and has taken post-graduate courses at the Buenos Aires Stock Exchange and the Southwestern University School of Law on International Business Transactions.

Prior to joining Freelancer, Sebastián cofounded multiple Internet and communications companies and has also served as President, Director, General Counsel, and COO in different Internet and non-technology companies, while being part of a prestigious corporate law firm in Argentina.

Read more about Sebastián
Amir
Διαβάστε περισσότερα για τον Amir

Amir Massoudi

Διευθυντής Ανάπτυξης S.Eng, MSc (Computer Science)

Ο Amir Massoudi είναι ο Διευθυντης Ανάπτυξης στο Freelancer και διευθύνει την ομάδα ανάπτυξης, η οποία επιβλέπει τον τζίρο, την διαχείριση προϊόντων, την επιστήμη δεδομένων και τις υπηρεσίες πελατών.

Ο Amir διευθύνει μία τεχνική και διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από επιστήμονες δεδομένων, μηχανικούς, μαθηματικούς, στατιστικολόγους, φυσικούς και διαχειριστές προϊόντων.

Ο Amir έχει συγγράψει άρθρα, πατέντες και εργασίες σχετικές με μηχανική μάθηση, μηχανική όραση και αριθμητική ανάλυση. Ο Amir έχει πτυχίο masters στην Επιστήμη Υπολογιστών με εξειδίκευση στην Μηχανική Μάθηση και Μηχανική Όραση από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Διαβάστε περισσότερα για τον Amir
Helma Kusuma
Διαβάστε περισσότερα για τη Helma

Helma Kusuma

Διευθυντής Χώρας - Ινδονησία BA - Public Relations (University of Indonesia)

Η Helma Kusuma είναι υπεύθυνη για να οδηγήσει την ανάπτυξη του Freelancer στην Ινδονησία. Οι δραστηριότητες της Helma περιλαμβάνουν τη διατήρηση επαφών με τα τοπικά μίντια και τους μετόχους, την αναζήτηση ευκαιριών για να προωθήσει τη φίρμα και την τοπική της ιστοσελίδα, όπως, αλλά δεν περιορίζεται στο να μιλήσει σε τοπικά συνέδρια και εκδηλώσεις των μίντια, να συμμετέχει σε συναντήσεις/να οργανώνει συναντήσεις ανάμεσα σε κύριους μετόχους, να οργανώνει εκδηλώσεις, να αναγνωρίζει ευκαιρίες χορηγών, να χτίζει και να δυναμώνει τη φίρμα του Freelancer, καθώς και να έχει την ευθύνη για όλες τις επικοινωνιακές δραστηριότητες στην Ινδονησία, σαν ο εκπρόσωπος της εταιρίας σε μια ευρεία ποικιλία ερωτήσεων των μίντια και των blogger.

Μια απόφοιτη επικοινωνίας του Πανεπιστημίου της Ινδονησίας, η Helma βρίσκεται στη Βιομηχανία της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων της Ινδονησίας τα τελευταία 17 χρόνια. Με την εις βάθος γνώση της των διαφορετικών βιομηχανιών ακονισμένη από την εμπειρία, η Helma έχει ηγηθεί των ομάδων επικοινωνίας διαφόρων τοπικών και διεθνών εταιριών όπως οι NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel, και το Kapital's English περιοδικό. Πριν από το Freelancer, διηύθυνε επίσης τη δική της φίρμα δημοσίων σχέσεων, εξυπηρετώντας τοπικούς και περιφερειακούς πελάτες σε όλη την Ασία όπως οι National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia, και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε περισσότερα για τη Helma