Γνωρίστε την ομάδα πίσω από το Freelancer!

Διευθυντές
 • Matt Barrie
  Διαβάστε περισσότερα για τον Matt

  Matt Barrie

  Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Πρόεδρος BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Ο Matt Barrie είναι ένας βραβευμένος επιχειρηματίας της τεχνολογίας. Είναι Εκτελεστικός Διευθυντής στο Freelancer.com, το μεγαλύτερο freelancing marketplace σε όλο τον κόσμο συνδέοντας περισσότερους από 20 εκατομμύρια επαγγελματίες ανά την υφήλιο, το οποίο έχει βραβευτεί από τη Διεθνή Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών & Επιστημών με 10 Webby Awards, την "μεγαλύτερη τιμή του διαδικτύου".

  Το Freelancer.com κυρίως συνδέει μικρές επιχειρήσεις και άτομα του δυτικού κόσμου με freelancers στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ενδυναμώνοντας επιχειρηματίες και στις δύο πλευρές του κόσμου. Η Freelancer Limited είναι καταχωρημένη στο Αυστραλιανό Χρηματιστήριο Ασφαλειών το 2013 με κεφάλαιο αγοράς πάνω από 1$ δισεκατομμύριο.

  Ο Ματ είναι επίσης Εκτελεστικός Διευθυντής του Escrow.com, έναν παγκόσμιο ηγέτη σε ασφαλείς διαδικτυακές πληρωμές με πάνω από US$2.7 δισεκατομμύρια σε ασφαλείς συναλλαγές.

  Ο Ματ ήταν Επίκουρος Βοηθός Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Μηχανικής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνευ όπου δίδαξε Κρυπτογραφία για δεκαπέντε χρόνια και, αργότερα, Δημιουργία Επιχειρηματικής Τεχνολογίας. Είναι από κοινού συγγραφέας από πάνω από 20 Αμερικάνικες πατέντες εφαρμογών.

  Ο Ματ είναι ένας παραγωγικός συνομιλητής παγκόσμια και έχει βάλει τίτλους σε εξώφυλλα στο SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW και the Economist.

  Προηγουμένως ίδρυσε και ήταν CEO της Sensory Networks Inc., μια φίρμα επεξεργαστών ασφαλείας διαδικτύου υψηλής απόδοσης την οποία πούλησε στην Intel Corporation το 2013.

  Το 2006, βραβεύτηκε με το Βραβείο State Pearcey για τη συνεισφορά του στην IT&T βιομηχανία. Το 2010 ονομάστηκε Τελειόφοιτος της Χρονιάς για το Τμήμα Μηχανικών και ΙΤ στο ΠΑνεπιστήμιο του Σίδνευ. Το 2011 ονομάστηκε εναρκτήριος BRW Επιχειρηματίας της Χρονιάς, από την πιο έγκριτη επιχειρηματική δημοσίευση της Αυστραλίας καθώς και Ernst & Young Επιχειρηματίας Τεχνολογίας της Χρονιάς. Το 2016 βραβεύτηκε ως Ελευθεριακός Της Χρονιάς από την Κοινότητα Ελευθεριακών της Αυστραλίας.

  Για πληροφορίες σχετικά με τις συνεντεύξεις, παρακαλούμε στείλε email στο speaker@freelancer.com

  Διαβάστε περισσότερα για τον Matt
 • Darren Williams
  Διαβάστε περισσότερα για τον Darren

  Darren Williams

  Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Ο Darren μεταφέρθηκε από Εκτελεστικός Διευθυντής και Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας του Freelancer σε Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής το 2015. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως εκτελεστικός ήταν υπεύθυνος για τη καθημερινή στρατηγική ηγεσία της εταιρείας προς την λειτουργική και τεχνική κατεύθυνση.

  Ο Darren έχει εμπειρία στην ασφάλεια υπολογιστών, στα πρωτόκολλα, στα δίκτυα και στο λογισμικό. Πριν προσχωρήσει στο Freelancer, o Darren ήταν συνιδρυτής της Sensory Networks, εταιρίας υλικού ασφάλειας δικτύων, στηριγμένης με κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών, όπου είχε τις θέσεις του Τεχνολογικού Διευθύνοντος Συμβούλου και στη συνέχεια του Εκτελεστικου Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Darren προηγουμένως έδινε διαλέξεις πάνω σε ποικίλους τομείς της Επιστήμης των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

  Ο Darren είναι συγγραφέας πολλών άρθρων, ευρεσιτεχνιών και εργασιών, σχετικών με την τεχνολογία ασφαλείας, το λογισμικό και την δικτύωση και έχει μιλήσει σε αρκετά διεθνή συνέδρια. Ο Darren είναι πτυχιούχος με άριστα στην Επιστήμη των Υπολογιστών και έχει Διδακτορικό στην Επιστήμη των Υπολογιστών με ειδίκευση στη δικτύωση υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Darren
 • Simon Clausen
  Διαβάστε περισσότερα για τον Simon

  Simon Clausen

  Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής

  Ο Simon είναι ιδρυτικός επενδυτής του Freelancer. O Simon έχει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρία σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρίες στην Αυστραλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τεχνική του εμπειρογνωμοσύνη περιλαμβάνει ικανότητα σε διάφορες γλώσσες ανάπτυξης λογισμικού, στην ασφάλεια υπολογιστών και στην ανάλυση της προσβλητότητας και είναι συν-συγγραφέας και εφευρέτης ενός αριθμού τεχνολογικών ευρεσιτεχνιών.

  Εστιάζοντας σε λογισμικό προορισμένο για τις ανάγκες του καταναλωτή και στο Διαδίκτυο, ίδρυσε και διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην WinGuides η οποία αργότερα μετατράπηκε σε PC Tools. Με τον Simon στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, η PC Tools αναπτύχθηκε σε σημείο όπου είχε πάνω από 100 εκατομμύρια έσοδα, πάνω από 250 υπαλλήλους και γραφεία σε 7 χώρες. Η PC Tools αγοράστηκε από την Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) τον Οκτώβριο του 2008, σε μία από τις μεγαλύτερες για εκείνη την εποχή τεχνολογικές εξαγορές στην Αυστραλία. Μετά την εξαγορά, ο Simon έγινε Αντιπρόεδρος στη Symantec, προτού αποχωρήσει το 2009 και ιδρύσει την Startive Ventures, ενα ταμείο επενδυτικού κεφαλαίου ειδικευμένο στη τεχνολογία. Σήμερα, η Startive επενδύει ενεργά σε αριθμό επιτυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων παγκοσμίως και ο Simon ενεργεί ως Διευθυντής και Σύμβουλος σε εταιρίες σε όλο τον κόσμο.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Simon
Ανώτερη Διοίκηση
 • Neil Katz
  Διαβάστε περισσότερα για τον Neil

  Neil Katz

  Γενικός Διευθυντής Οικονομικών B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Ο Neil Katz είναι ο Οικονομικός Διευθυντής στο Freelancer και είναι υπεύθυνος για τις οικονομικές και διοικητικές λειτουργίες της Εταιρίας. Από την ένταξή του στο Freelancer τον Μάιο του 2009, ο Neil είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διοικητικής ομάδας και έχει εμπλακεί στην καθιέρωση οικονομικών κανόνων και εσωτερικών ελέγχων του Ομίλου.

  Ο Neil έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στα οικονομικά, λογιστικά και στη γενική διαχείριση. Ο Neil κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή σε αριθμό τεχνολογικών εταιριών, συμπεριλαμβανομένων των IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks και Aptrix. Ο Neil έχει εμπειρία και έχει εμπλακεί σε πολυάριθμες συγκεντρώσεις ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών, αποσπώντας διάφορες κυβερνητικές επιχορηγήσεις, στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και σε εμπορικές δραστηριότητες πωλήσεων. Συγκεκριμένα, ο Neil είχε εμπλακεί στη πώληση της Aptrix στην IBM. Σε αυτές τις προηγούμενες θέσεις του, ο Neil παρείχε οικονομική καθοδήγηση για τη στήριξη της ανάπτυξης και της διεθνούς επέκτασης των παραπάνω επιχειρήσεων. Ο Neil παρείχε επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες σε έναν αριθμό μικρότερων τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων στους τομείς των στρατηγικών εμπορευματοποίησης και της συγκέντρωσης κεφαλαίων.

  Πριν από τους ρόλους του στον τεχνολογικό τομέα, ο Neil κατείχε μεγαλύτερες οικονομικές θέσεις στους τομείς της διανομής και του λιανεμπορίου, συμπεριλαμβανομένου του Checkpoint Systems.

  Ο Neil έχει πτυχίο με άρτιστα (Bachelor of Commerce) στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν στην Νότιο Αφρική και είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκοτών Λογιστών στην Αυστραλία.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Neil
 • Adam Byrnes
  Διαβάστε περισσότερα για τον Adam

  Adam Byrnes

  Αντί Πρόεδρος Προϊόντων & Ανάπτυξης BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Ο Adam Byrnes είναι υπεύθυνος για την εξάπλωση του Freelancer σε όλο τον κόσμο, ειδικότερα σε αγορές που κυριαρχούν οι μη αγγλόφωνες, ομιλούντες την τοπική, όπως στην Ασία και την Λατινική Αμερική. Ηγείται ομάδων στις δημόσιες σχέσεις, στο περιεχομενο, στο marketing και στη μετάφραση και ήταν υπεύθυνος για το λανσάρισμα των ιστοσελίδων του Freelancer παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 40 ειδικών τοπικών ιστοσελίδων και 31 γλώσσες.

  Πριν ενταχθεί στο Freelancer, o Adam δούλευε ως ερευνητής στον τομέα της φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και ειδικότερα στο πεδίο της φωτονικής. Κατά το διάστημα εκείνο, υπήρξε συν-συγγραφέας σε αριθμό ακαδημαικών εργασιών σε μεγάλα περιοδικά φυσικής και παρουσίασε τη δουλειά του στο συνέδριο CLEO στην Καλιφόρνια. Ο Adam έχει επίσης δουλέψει στα συστήματα πληροφορικής για την Macquarie Group και την Aalborg Industries.

  Ο Adam κατέχει πτυχίο με άριστα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική και Προχωρημένη Φυσική από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και έχει σπουδάσει μακριά από την πατρίδα του, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Adam
 • Jun Yao
  Διάβασε περισσότερα σχετικά με την Jun

  Jun Yao

  Αντιπρόεδρος, Μηχανική BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

  Ο Jun Yao είναι Αντιπρόεδρος Μηχανικής στο Freelancer. Είναι υπεύθυνος για την ηγεσία των ομάδων μηχανικής παγκόσμια, για τον ορισμό και την πραγματοποίηση των τεχνικών μακροπρόθεσμων στόχων της εταιρείας, και την προσαρμογή την μηχανικής αριστείας με τους στόχους της επιχείρησης.

  Ο Jun είναι εποχιακός επιλυτής προβλημάτων με καταγεγραμμένα πρακτικά στη διαχείριση, συντονισμό και δημιουργία τεχνικών ομάδων. Ο Jun έχει εκτενή εμπειρία στη μηχανική λογισμικών, και τα πεδία της ειδίκευσης του περιλαμβάνουν σχεδίαση συστημάτων και εφαρμογών, συστήματα υπολογιστών, ασφάλεια πληροφοριών και προηγμένες βάσεις δεδομένων.

  Ο Jun έχει υπάρξει ομιλητής σε διάφορες Διεθνής συνέδρια και έγραψε αρκετές έρευνες και άρθρα σχετικά τις ασύρματες επικοινωνίες, την Ποιότητα Υπηρεσιών σε φορητούς υπολογιστές, τις επικοινωνίες οχημάτων και τους αλγόριθμους. Ο Jun κατέχει πτυχίο B.E. από το South China University of Technology, της Κίνας, και Master και Ph.D. πτυχία σε Computer Science από το University of New South Wales, της Αυστραλίας.

  Διάβασε περισσότερα σχετικά με την Jun
 • Chris Trotman
  Διάβασε περισσότερα σχετικά με τον Chris

  Chris Trotman

  Συνεργάτης Αντιπρόεδρος, Αρχιτεκτονική BS (Information Systems)

  Ο Chris Trotman είναι ο Συνεργάτης Αντιπρόεδρος Αρχιτεκτονικής του Freelancer. Ο Chris είναι υπεύθυνος για όλα τα τεχνικά θέματα μηχανικής, διατηρώντας το υψηλότερο επίπεδο μηχανικών κριτηρίων και διασφαλίζοντας ότι το Freelancer είναι κατάλληλα προετοιμασμένο για την τρέχουσα και μελλοντική ανάπτυξη. Ο Chris είναι κάτοχος πτυχίου Επιστήμης στα Συστήματα Πληροφοριών από το Πανεπιστήμιο του Auckland, στη Νέα Ζηλανδία.

  Διάβασε περισσότερα σχετικά με τον Chris
 • Yves Sy
  Διάβασε περισσότερα σχετικά με την Yves

  Yves Sy

  Συνεργάτης Αντιπρόεδρος, Τεχνικές Υπηρεσίες & Περιφερειακή Ηγεσία, Μανίλα BS CS (University of the Philippines, Manila)

  Ο Yves Sy είναι ο Συνεργάτης Αντιπρόεδρος των Τεχνικών Δραστηριοτήτων, και επικεφαλής επίσης των περιφερειακών γραφείων του Freelancer στη Μανίλα. Είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της λειτουργίας της εταιρείας, της ανάπτυξης και της εκτέλεσης σε ένα παγκόσμιο επίπεδο εφαρμόζοντας την ανάπτυξη του προϊόντος, τις ηγετικές και τις λειτουργικές καλύτερες πρακτικές. Πριν το Freelancer, ο Yves υπηρέτησε για πάνω από μια δεκαετία την αρχιτεκτονική λογισμικών συστημάτων και τη διαχείριση ομάδων μηχανικής σε διάφορες βιομηχανίες όπως η ταξιδιωτική, η βιομηχανία παιχνιδιών, και η διαφήμιση. Είναι κάτοχος Πτυχίου Επιστήμης Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο των Φιλιππίνων, στη Μανίλα.

  Διάβασε περισσότερα σχετικά με την Yves
 • Greg
  Διαβάστε περισσότερα για τον Greg

  Greg Robinson

  Αντιπρόεδρος, Συμφωνία ACI, SA Fin

  Ο Greg Robinson είναι ο Αντιπρόεδρος Συμμόρφωσης στο Freelancer. Ο Greg επιβλέπει το συνολικό περιβάλλον συμμόρφωσης εντός της εταιρίας. Σε αυτό το ρόλο ο Greg είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και συντήρηση των προγραμμάτων κινδύνου, διακυβέρνησης και συμμόρφωσης για την υποστήριξη της επιχείρησης.

  Προτού ενταχθεί στο Freelancer, ο Greg δούλεψε για την Paypal Australia ως Επικεφαλής των Προγραμμάτων Συμμόρφωσης και ήταν κομμάτι της αρχικής εκτελεστικής ομάδας που λάνσαρε το Paypal στην Αυστραλιανή αγορά το 2005. Ο Greg δούλεψε επίσης για την Colonial First State Investments Limited από το 1998 έως το 2004, ως επικεφαλής του τμήματος Συμμόρφωσης με ευθύνη για την εκτέλεση και διαχείριση του πλαισίου συμμόρφωσης και διακυβέρνησης. Πριν από αυτό, ο Greg κατείχε υψηλές θέσεις στην Perpetual Limited για περισσότερα από 13 χρόνια.

  Ο Greg έχει σχετική εμπειρία δουλεύοντας ως ειδικός συμμόρφωσης και έχει ξοδέψει ένα μεγάλο μέρος των τελευταίων 10 χρόνων, εστιάζοντας σε θέματα διακυβέρνησης και συμμόρφωσης σε διαδικτυακό περιβάλλον. Ο Greg είναι Ανώτερος Συνεργάτης στο ινστιτούτο Financial Services Institute of Australasia και Συνεργάτης στο Australasian Compliance Institute.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Greg
 • Sarah Tang
  Διαβάστε περισσότερα για την Sarah

  Sarah Z. Tang

  Αντιπρόεδρος, Επιχείρηση BCom / MA / MSc

  Η Sarah Tang είναι η Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης στο Freelancer.com, όπου εργάζεται με τους πελάτες Fortune 500 για να υιοθετήσει και να αυξήσει το πλήθος σε αυτούς τους οργανισμούς. Έχει εργαστεί ως διαχειριστής προϊόντος πριν ηγηθεί τις παγκόσμιες δραστηριότητες του ομίλου. Πριν το Freelancer.com, εργάστηκε στις Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές του 2012 και ως σύμβουλος διαχείρισης για πελάτες όπως οι CBRE, Electronic Arts και η Ericsson. Είναι κάτοχος διπλού Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, είναι Επίτιμη Διδάκτωρ στο Καναδά και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της SIA για τις 50 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επίδραση για το 2017. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται στενά με τη NASA και το Harvard Business School/ Lab of Innovation Science για την έρευνα και την ηγεσία σκέψης που θα αναπτύξει τη βιομηχανία crowdsourcing.

  Διαβάστε περισσότερα για την Sarah
 • sebastian
  Διάβασε περισσότερα σχετικά με Sebastián

  Sebastián Siseles

  Αντιπρόεδρος, Διεθνώς JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία, επικοινωνία, διατήρηση, και εναρμόνιση της επεκτατικής στρατηγικής της εταιρείας μακροπρόθεσμα, την κερδοφόρα ανάπτυξη, και την ηγεσία της ομάδας περιφερειακών και εγχώριων διευθυντών παγκοσμίως. Sebastián είναι επίσης υπεύθυνος για τις διεθνής εντάξεις, ιδρύοντας και ελέγχοντας την παρουσία και την ανάπτυξη του Freelancer στις αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες αγορές, με ειδικό ενδιαφέρον στη διαχείριση των λειτουργιών της εταιρείας στη Λατινική Αμερική και τη Νότια Ευρώπη. Ένας Αργεντίνος επιχειρηματίας με MBA από το University of Pittsburgh, Sebastián έχει ειδίκευση στο εταιρικό χρηματοπιστωτικό δίκαιο και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Χρηματιστήριο του Μπουένος Άιρες και στο Southwestern University School of Law στις Διεθνής Επιχειρηματικές Συναλλαγές.

  Πριν τη συμμετοχή στο Freelancer, Sebastián συν ίδρυσε διάφορες εταιρείες ίντερνετ και τηλεπικοινωνιών και επίσης έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος, Διευθυντής, Γενικός Σύμβουλος, και COO σε διάφορες εταιρείες ίντερνετ και μη-τεχνολογικές, καθώς υπήρξε μέλος ενός διάσημου δικηγορικού γραφείου στην Αργεντινή.

  Διάβασε περισσότερα σχετικά με Sebastián
 • Helma Kusuma
  Διαβάστε περισσότερα για τη Helma

  Helma Kusuma

  Περιφερειακός Διευθυντής, Ασία BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Η Helma Kusuma είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Freelancer στην Ινδονησία. Οι δραστηριότητες της Helma περιλαμβάνουν προβολή με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τις αρχές, την αναζήτηση ευκαιριών στην αγορά για προώθηση της εταιρείας και της τοπικής ιστοσελίδας όπως για παράδειγμα, αλλά χωρίς να περιορίζεται σε, ομιλίες σε συνέδρια και εκδηλώσεις των μέσων, συμμετοχή σε συναντήσεις και διοργάνωση συναντήσεων με τους πιο σημαντικούς φορείς, οργάνωση εκδηλώσεων, αναγνώριση ευκαιριών χρηματοδότησης, κτίσιμο και ενίσχυση του ονόματος του Freelancer, όπως επίσης και η ανάληψη της ευθύνης για όλες τις δραστηριότητες επικοινωνίας στην Ινδονησία ως ο εκπρόσωπος της εταιρίας σε μια μεγάλη γκάμα μέσων και ιστοσελίδων.

  Απόφοιτος Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Ινδονησίας, η Helma υπηρέτησε τον τομέα Επικοινωνιών της Ινδονησίας & Δημοσίων Σχέσεων για τα τελευταία 17 χρόνια. Με την εκ βαθέων γνώση της σε διάφορους τομείς να εμβαθύνουν την εμπειρία της, η Helma οδήγησε ομάδες επικοινωνίας διάφορων τοπικών και πολυεθνικών εταιριών όπως για παράδειγμα οι NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel, and Kapital's English magazine. Πριν το Freelancer, είχε επίσης διευθύνει τη δικιά της τοπική ομάδα Δημοσίων Σχέσεων, εξυπηρετώντας τοπικούς και περιφερειακούς πελάτες στην Ασία όπως είναι οι National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia, και πολλοί άλλοι.

  Διαβάστε περισσότερα για τη Helma
Matt Barrie
Διαβάστε περισσότερα για τον Matt

Matt Barrie

Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Πρόεδρος BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Ο Matt Barrie είναι ένας βραβευμένος επιχειρηματίας της τεχνολογίας. Είναι Εκτελεστικός Διευθυντής στο Freelancer.com, το μεγαλύτερο freelancing marketplace σε όλο τον κόσμο συνδέοντας περισσότερους από 20 εκατομμύρια επαγγελματίες ανά την υφήλιο, το οποίο έχει βραβευτεί από τη Διεθνή Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών & Επιστημών με 10 Webby Awards, την "μεγαλύτερη τιμή του διαδικτύου".

Το Freelancer.com κυρίως συνδέει μικρές επιχειρήσεις και άτομα του δυτικού κόσμου με freelancers στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ενδυναμώνοντας επιχειρηματίες και στις δύο πλευρές του κόσμου. Η Freelancer Limited είναι καταχωρημένη στο Αυστραλιανό Χρηματιστήριο Ασφαλειών το 2013 με κεφάλαιο αγοράς πάνω από 1$ δισεκατομμύριο.

Ο Ματ είναι επίσης Εκτελεστικός Διευθυντής του Escrow.com, έναν παγκόσμιο ηγέτη σε ασφαλείς διαδικτυακές πληρωμές με πάνω από US$2.7 δισεκατομμύρια σε ασφαλείς συναλλαγές.

Ο Ματ ήταν Επίκουρος Βοηθός Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Μηχανικής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνευ όπου δίδαξε Κρυπτογραφία για δεκαπέντε χρόνια και, αργότερα, Δημιουργία Επιχειρηματικής Τεχνολογίας. Είναι από κοινού συγγραφέας από πάνω από 20 Αμερικάνικες πατέντες εφαρμογών.

Ο Ματ είναι ένας παραγωγικός συνομιλητής παγκόσμια και έχει βάλει τίτλους σε εξώφυλλα στο SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW και the Economist.

Προηγουμένως ίδρυσε και ήταν CEO της Sensory Networks Inc., μια φίρμα επεξεργαστών ασφαλείας διαδικτύου υψηλής απόδοσης την οποία πούλησε στην Intel Corporation το 2013.

Το 2006, βραβεύτηκε με το Βραβείο State Pearcey για τη συνεισφορά του στην IT&T βιομηχανία. Το 2010 ονομάστηκε Τελειόφοιτος της Χρονιάς για το Τμήμα Μηχανικών και ΙΤ στο ΠΑνεπιστήμιο του Σίδνευ. Το 2011 ονομάστηκε εναρκτήριος BRW Επιχειρηματίας της Χρονιάς, από την πιο έγκριτη επιχειρηματική δημοσίευση της Αυστραλίας καθώς και Ernst & Young Επιχειρηματίας Τεχνολογίας της Χρονιάς. Το 2016 βραβεύτηκε ως Ελευθεριακός Της Χρονιάς από την Κοινότητα Ελευθεριακών της Αυστραλίας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις συνεντεύξεις, παρακαλούμε στείλε email στο speaker@freelancer.com

Διαβάστε περισσότερα για τον Matt
Darren Williams
Διαβάστε περισσότερα για τον Darren

Darren Williams

Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Ο Darren μεταφέρθηκε από Εκτελεστικός Διευθυντής και Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας του Freelancer σε Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής το 2015. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως εκτελεστικός ήταν υπεύθυνος για τη καθημερινή στρατηγική ηγεσία της εταιρείας προς την λειτουργική και τεχνική κατεύθυνση.

Ο Darren έχει εμπειρία στην ασφάλεια υπολογιστών, στα πρωτόκολλα, στα δίκτυα και στο λογισμικό. Πριν προσχωρήσει στο Freelancer, o Darren ήταν συνιδρυτής της Sensory Networks, εταιρίας υλικού ασφάλειας δικτύων, στηριγμένης με κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών, όπου είχε τις θέσεις του Τεχνολογικού Διευθύνοντος Συμβούλου και στη συνέχεια του Εκτελεστικου Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Darren προηγουμένως έδινε διαλέξεις πάνω σε ποικίλους τομείς της Επιστήμης των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Ο Darren είναι συγγραφέας πολλών άρθρων, ευρεσιτεχνιών και εργασιών, σχετικών με την τεχνολογία ασφαλείας, το λογισμικό και την δικτύωση και έχει μιλήσει σε αρκετά διεθνή συνέδρια. Ο Darren είναι πτυχιούχος με άριστα στην Επιστήμη των Υπολογιστών και έχει Διδακτορικό στην Επιστήμη των Υπολογιστών με ειδίκευση στη δικτύωση υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ.

Διαβάστε περισσότερα για τον Darren
Simon Clausen
Διαβάστε περισσότερα για τον Simon

Simon Clausen

Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής

Ο Simon είναι ιδρυτικός επενδυτής του Freelancer. O Simon έχει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρία σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρίες στην Αυστραλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τεχνική του εμπειρογνωμοσύνη περιλαμβάνει ικανότητα σε διάφορες γλώσσες ανάπτυξης λογισμικού, στην ασφάλεια υπολογιστών και στην ανάλυση της προσβλητότητας και είναι συν-συγγραφέας και εφευρέτης ενός αριθμού τεχνολογικών ευρεσιτεχνιών.

Εστιάζοντας σε λογισμικό προορισμένο για τις ανάγκες του καταναλωτή και στο Διαδίκτυο, ίδρυσε και διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην WinGuides η οποία αργότερα μετατράπηκε σε PC Tools. Με τον Simon στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, η PC Tools αναπτύχθηκε σε σημείο όπου είχε πάνω από 100 εκατομμύρια έσοδα, πάνω από 250 υπαλλήλους και γραφεία σε 7 χώρες. Η PC Tools αγοράστηκε από την Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) τον Οκτώβριο του 2008, σε μία από τις μεγαλύτερες για εκείνη την εποχή τεχνολογικές εξαγορές στην Αυστραλία. Μετά την εξαγορά, ο Simon έγινε Αντιπρόεδρος στη Symantec, προτού αποχωρήσει το 2009 και ιδρύσει την Startive Ventures, ενα ταμείο επενδυτικού κεφαλαίου ειδικευμένο στη τεχνολογία. Σήμερα, η Startive επενδύει ενεργά σε αριθμό επιτυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων παγκοσμίως και ο Simon ενεργεί ως Διευθυντής και Σύμβουλος σε εταιρίες σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα για τον Simon
Neil Katz
Διαβάστε περισσότερα για τον Neil

Neil Katz

Γενικός Διευθυντής Οικονομικών B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Ο Neil Katz είναι ο Οικονομικός Διευθυντής στο Freelancer και είναι υπεύθυνος για τις οικονομικές και διοικητικές λειτουργίες της Εταιρίας. Από την ένταξή του στο Freelancer τον Μάιο του 2009, ο Neil είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διοικητικής ομάδας και έχει εμπλακεί στην καθιέρωση οικονομικών κανόνων και εσωτερικών ελέγχων του Ομίλου.

Ο Neil έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στα οικονομικά, λογιστικά και στη γενική διαχείριση. Ο Neil κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή σε αριθμό τεχνολογικών εταιριών, συμπεριλαμβανομένων των IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks και Aptrix. Ο Neil έχει εμπειρία και έχει εμπλακεί σε πολυάριθμες συγκεντρώσεις ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών, αποσπώντας διάφορες κυβερνητικές επιχορηγήσεις, στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και σε εμπορικές δραστηριότητες πωλήσεων. Συγκεκριμένα, ο Neil είχε εμπλακεί στη πώληση της Aptrix στην IBM. Σε αυτές τις προηγούμενες θέσεις του, ο Neil παρείχε οικονομική καθοδήγηση για τη στήριξη της ανάπτυξης και της διεθνούς επέκτασης των παραπάνω επιχειρήσεων. Ο Neil παρείχε επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες σε έναν αριθμό μικρότερων τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων στους τομείς των στρατηγικών εμπορευματοποίησης και της συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Πριν από τους ρόλους του στον τεχνολογικό τομέα, ο Neil κατείχε μεγαλύτερες οικονομικές θέσεις στους τομείς της διανομής και του λιανεμπορίου, συμπεριλαμβανομένου του Checkpoint Systems.

Ο Neil έχει πτυχίο με άρτιστα (Bachelor of Commerce) στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν στην Νότιο Αφρική και είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκοτών Λογιστών στην Αυστραλία.

Διαβάστε περισσότερα για τον Neil
Jun Yao
Διάβασε περισσότερα σχετικά με την Jun

Jun Yao

Αντιπρόεδρος, Μηχανική BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

Ο Jun Yao είναι Αντιπρόεδρος Μηχανικής στο Freelancer. Είναι υπεύθυνος για την ηγεσία των ομάδων μηχανικής παγκόσμια, για τον ορισμό και την πραγματοποίηση των τεχνικών μακροπρόθεσμων στόχων της εταιρείας, και την προσαρμογή την μηχανικής αριστείας με τους στόχους της επιχείρησης.

Ο Jun είναι εποχιακός επιλυτής προβλημάτων με καταγεγραμμένα πρακτικά στη διαχείριση, συντονισμό και δημιουργία τεχνικών ομάδων. Ο Jun έχει εκτενή εμπειρία στη μηχανική λογισμικών, και τα πεδία της ειδίκευσης του περιλαμβάνουν σχεδίαση συστημάτων και εφαρμογών, συστήματα υπολογιστών, ασφάλεια πληροφοριών και προηγμένες βάσεις δεδομένων.

Ο Jun έχει υπάρξει ομιλητής σε διάφορες Διεθνής συνέδρια και έγραψε αρκετές έρευνες και άρθρα σχετικά τις ασύρματες επικοινωνίες, την Ποιότητα Υπηρεσιών σε φορητούς υπολογιστές, τις επικοινωνίες οχημάτων και τους αλγόριθμους. Ο Jun κατέχει πτυχίο B.E. από το South China University of Technology, της Κίνας, και Master και Ph.D. πτυχία σε Computer Science από το University of New South Wales, της Αυστραλίας.

Διάβασε περισσότερα σχετικά με την Jun
Chris Trotman
Διάβασε περισσότερα σχετικά με τον Chris

Chris Trotman

Συνεργάτης Αντιπρόεδρος, Αρχιτεκτονική BS (Information Systems)

Ο Chris Trotman είναι ο Συνεργάτης Αντιπρόεδρος Αρχιτεκτονικής του Freelancer. Ο Chris είναι υπεύθυνος για όλα τα τεχνικά θέματα μηχανικής, διατηρώντας το υψηλότερο επίπεδο μηχανικών κριτηρίων και διασφαλίζοντας ότι το Freelancer είναι κατάλληλα προετοιμασμένο για την τρέχουσα και μελλοντική ανάπτυξη. Ο Chris είναι κάτοχος πτυχίου Επιστήμης στα Συστήματα Πληροφοριών από το Πανεπιστήμιο του Auckland, στη Νέα Ζηλανδία.

Διάβασε περισσότερα σχετικά με τον Chris
Yves Sy
Διάβασε περισσότερα σχετικά με την Yves

Yves Sy

Συνεργάτης Αντιπρόεδρος, Τεχνικές Υπηρεσίες & Περιφερειακή Ηγεσία, Μανίλα BS CS (University of the Philippines, Manila)

Ο Yves Sy είναι ο Συνεργάτης Αντιπρόεδρος των Τεχνικών Δραστηριοτήτων, και επικεφαλής επίσης των περιφερειακών γραφείων του Freelancer στη Μανίλα. Είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της λειτουργίας της εταιρείας, της ανάπτυξης και της εκτέλεσης σε ένα παγκόσμιο επίπεδο εφαρμόζοντας την ανάπτυξη του προϊόντος, τις ηγετικές και τις λειτουργικές καλύτερες πρακτικές. Πριν το Freelancer, ο Yves υπηρέτησε για πάνω από μια δεκαετία την αρχιτεκτονική λογισμικών συστημάτων και τη διαχείριση ομάδων μηχανικής σε διάφορες βιομηχανίες όπως η ταξιδιωτική, η βιομηχανία παιχνιδιών, και η διαφήμιση. Είναι κάτοχος Πτυχίου Επιστήμης Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο των Φιλιππίνων, στη Μανίλα.

Διάβασε περισσότερα σχετικά με την Yves
Greg
Διαβάστε περισσότερα για τον Greg

Greg Robinson

Αντιπρόεδρος, Συμφωνία ACI, SA Fin

Ο Greg Robinson είναι ο Αντιπρόεδρος Συμμόρφωσης στο Freelancer. Ο Greg επιβλέπει το συνολικό περιβάλλον συμμόρφωσης εντός της εταιρίας. Σε αυτό το ρόλο ο Greg είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και συντήρηση των προγραμμάτων κινδύνου, διακυβέρνησης και συμμόρφωσης για την υποστήριξη της επιχείρησης.

Προτού ενταχθεί στο Freelancer, ο Greg δούλεψε για την Paypal Australia ως Επικεφαλής των Προγραμμάτων Συμμόρφωσης και ήταν κομμάτι της αρχικής εκτελεστικής ομάδας που λάνσαρε το Paypal στην Αυστραλιανή αγορά το 2005. Ο Greg δούλεψε επίσης για την Colonial First State Investments Limited από το 1998 έως το 2004, ως επικεφαλής του τμήματος Συμμόρφωσης με ευθύνη για την εκτέλεση και διαχείριση του πλαισίου συμμόρφωσης και διακυβέρνησης. Πριν από αυτό, ο Greg κατείχε υψηλές θέσεις στην Perpetual Limited για περισσότερα από 13 χρόνια.

Ο Greg έχει σχετική εμπειρία δουλεύοντας ως ειδικός συμμόρφωσης και έχει ξοδέψει ένα μεγάλο μέρος των τελευταίων 10 χρόνων, εστιάζοντας σε θέματα διακυβέρνησης και συμμόρφωσης σε διαδικτυακό περιβάλλον. Ο Greg είναι Ανώτερος Συνεργάτης στο ινστιτούτο Financial Services Institute of Australasia και Συνεργάτης στο Australasian Compliance Institute.

Διαβάστε περισσότερα για τον Greg
Sarah Tang
Διαβάστε περισσότερα για την Sarah

Sarah Z. Tang

Αντιπρόεδρος, Επιχείρηση BCom / MA / MSc

Η Sarah Tang είναι η Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης στο Freelancer.com, όπου εργάζεται με τους πελάτες Fortune 500 για να υιοθετήσει και να αυξήσει το πλήθος σε αυτούς τους οργανισμούς. Έχει εργαστεί ως διαχειριστής προϊόντος πριν ηγηθεί τις παγκόσμιες δραστηριότητες του ομίλου. Πριν το Freelancer.com, εργάστηκε στις Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές του 2012 και ως σύμβουλος διαχείρισης για πελάτες όπως οι CBRE, Electronic Arts και η Ericsson. Είναι κάτοχος διπλού Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, είναι Επίτιμη Διδάκτωρ στο Καναδά και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της SIA για τις 50 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επίδραση για το 2017. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται στενά με τη NASA και το Harvard Business School/ Lab of Innovation Science για την έρευνα και την ηγεσία σκέψης που θα αναπτύξει τη βιομηχανία crowdsourcing.

Διαβάστε περισσότερα για την Sarah
sebastian
Διάβασε περισσότερα σχετικά με Sebastián

Sebastián Siseles

Αντιπρόεδρος, Διεθνώς JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία, επικοινωνία, διατήρηση, και εναρμόνιση της επεκτατικής στρατηγικής της εταιρείας μακροπρόθεσμα, την κερδοφόρα ανάπτυξη, και την ηγεσία της ομάδας περιφερειακών και εγχώριων διευθυντών παγκοσμίως. Sebastián είναι επίσης υπεύθυνος για τις διεθνής εντάξεις, ιδρύοντας και ελέγχοντας την παρουσία και την ανάπτυξη του Freelancer στις αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες αγορές, με ειδικό ενδιαφέρον στη διαχείριση των λειτουργιών της εταιρείας στη Λατινική Αμερική και τη Νότια Ευρώπη. Ένας Αργεντίνος επιχειρηματίας με MBA από το University of Pittsburgh, Sebastián έχει ειδίκευση στο εταιρικό χρηματοπιστωτικό δίκαιο και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Χρηματιστήριο του Μπουένος Άιρες και στο Southwestern University School of Law στις Διεθνής Επιχειρηματικές Συναλλαγές.

Πριν τη συμμετοχή στο Freelancer, Sebastián συν ίδρυσε διάφορες εταιρείες ίντερνετ και τηλεπικοινωνιών και επίσης έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος, Διευθυντής, Γενικός Σύμβουλος, και COO σε διάφορες εταιρείες ίντερνετ και μη-τεχνολογικές, καθώς υπήρξε μέλος ενός διάσημου δικηγορικού γραφείου στην Αργεντινή.

Διάβασε περισσότερα σχετικά με Sebastián
Adam Byrnes
Διαβάστε περισσότερα για τον Adam

Adam Byrnes

Αντί Πρόεδρος Προϊόντων & Ανάπτυξης BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Ο Adam Byrnes είναι υπεύθυνος για την εξάπλωση του Freelancer σε όλο τον κόσμο, ειδικότερα σε αγορές που κυριαρχούν οι μη αγγλόφωνες, ομιλούντες την τοπική, όπως στην Ασία και την Λατινική Αμερική. Ηγείται ομάδων στις δημόσιες σχέσεις, στο περιεχομενο, στο marketing και στη μετάφραση και ήταν υπεύθυνος για το λανσάρισμα των ιστοσελίδων του Freelancer παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 40 ειδικών τοπικών ιστοσελίδων και 31 γλώσσες.

Πριν ενταχθεί στο Freelancer, o Adam δούλευε ως ερευνητής στον τομέα της φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και ειδικότερα στο πεδίο της φωτονικής. Κατά το διάστημα εκείνο, υπήρξε συν-συγγραφέας σε αριθμό ακαδημαικών εργασιών σε μεγάλα περιοδικά φυσικής και παρουσίασε τη δουλειά του στο συνέδριο CLEO στην Καλιφόρνια. Ο Adam έχει επίσης δουλέψει στα συστήματα πληροφορικής για την Macquarie Group και την Aalborg Industries.

Ο Adam κατέχει πτυχίο με άριστα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική και Προχωρημένη Φυσική από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και έχει σπουδάσει μακριά από την πατρίδα του, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Adam
Helma Kusuma
Διαβάστε περισσότερα για τη Helma

Helma Kusuma

Περιφερειακός Διευθυντής, Ασία BA - Public Relations (University of Indonesia)

Η Helma Kusuma είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Freelancer στην Ινδονησία. Οι δραστηριότητες της Helma περιλαμβάνουν προβολή με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τις αρχές, την αναζήτηση ευκαιριών στην αγορά για προώθηση της εταιρείας και της τοπικής ιστοσελίδας όπως για παράδειγμα, αλλά χωρίς να περιορίζεται σε, ομιλίες σε συνέδρια και εκδηλώσεις των μέσων, συμμετοχή σε συναντήσεις και διοργάνωση συναντήσεων με τους πιο σημαντικούς φορείς, οργάνωση εκδηλώσεων, αναγνώριση ευκαιριών χρηματοδότησης, κτίσιμο και ενίσχυση του ονόματος του Freelancer, όπως επίσης και η ανάληψη της ευθύνης για όλες τις δραστηριότητες επικοινωνίας στην Ινδονησία ως ο εκπρόσωπος της εταιρίας σε μια μεγάλη γκάμα μέσων και ιστοσελίδων.

Απόφοιτος Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Ινδονησίας, η Helma υπηρέτησε τον τομέα Επικοινωνιών της Ινδονησίας & Δημοσίων Σχέσεων για τα τελευταία 17 χρόνια. Με την εκ βαθέων γνώση της σε διάφορους τομείς να εμβαθύνουν την εμπειρία της, η Helma οδήγησε ομάδες επικοινωνίας διάφορων τοπικών και πολυεθνικών εταιριών όπως για παράδειγμα οι NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel, and Kapital's English magazine. Πριν το Freelancer, είχε επίσης διευθύνει τη δικιά της τοπική ομάδα Δημοσίων Σχέσεων, εξυπηρετώντας τοπικούς και περιφερειακούς πελάτες στην Ασία όπως είναι οι National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia, και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε περισσότερα για τη Helma