Γνωρίστε την ομάδα πίσω από το Freelancer!

Διευθυντές
 • Matt Barrie
  Διαβάστε περισσότερα για τον Matt

  Matt Barrie

  Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Πρόεδρος BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Ο Matt Barrie είναι ένας βραβευμένος επιχειρηματίας της τεχνολογίας. Είναι Εκτελεστικός Διευθυντής στο Freelancer.com, το μεγαλύτερο freelancing marketplace σε όλο τον κόσμο συνδέοντας περισσότερους από 20 εκατομμύρια επαγγελματίες ανά την υφήλιο, το οποίο έχει βραβευτεί από τη Διεθνή Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών & Επιστημών με 10 Webby Awards, την "μεγαλύτερη τιμή του διαδικτύου".

  Το Freelancer.com κυρίως συνδέει μικρές επιχειρήσεις και άτομα του δυτικού κόσμου με freelancers στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ενδυναμώνοντας επιχειρηματίες και στις δύο πλευρές του κόσμου. Η Freelancer Limited είναι καταχωρημένη στο Αυστραλιανό Χρηματιστήριο Ασφαλειών το 2013 με κεφάλαιο αγοράς πάνω από 1$ δισεκατομμύριο.

  Ο Ματ είναι επίσης Εκτελεστικός Διευθυντής του Escrow.com, έναν παγκόσμιο ηγέτη σε ασφαλείς διαδικτυακές πληρωμές με πάνω από US$2.7 δισεκατομμύρια σε ασφαλείς συναλλαγές.

  Ο Ματ ήταν Επίκουρος Βοηθός Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Μηχανικής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνευ όπου δίδαξε Κρυπτογραφία για δεκαπέντε χρόνια και, αργότερα, Δημιουργία Επιχειρηματικής Τεχνολογίας. Είναι από κοινού συγγραφέας από πάνω από 20 Αμερικάνικες πατέντες εφαρμογών.

  Ο Ματ είναι ένας παραγωγικός συνομιλητής παγκόσμια και έχει βάλει τίτλους σε εξώφυλλα στο SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW και the Economist.

  Προηγουμένως ίδρυσε και ήταν CEO της Sensory Networks Inc., μια φίρμα επεξεργαστών ασφαλείας διαδικτύου υψηλής απόδοσης την οποία πούλησε στην Intel Corporation το 2013.

  Το 2006, βραβεύτηκε με το Βραβείο State Pearcey για τη συνεισφορά του στην IT&T βιομηχανία. Το 2010 ονομάστηκε Τελειόφοιτος της Χρονιάς για το Τμήμα Μηχανικών και ΙΤ στο ΠΑνεπιστήμιο του Σίδνευ. Το 2011 ονομάστηκε εναρκτήριος BRW Επιχειρηματίας της Χρονιάς, από την πιο έγκριτη επιχειρηματική δημοσίευση της Αυστραλίας καθώς και Ernst & Young Επιχειρηματίας Τεχνολογίας της Χρονιάς. Το 2016 βραβεύτηκε ως Ελευθεριακός Της Χρονιάς από την Κοινότητα Ελευθεριακών της Αυστραλίας.

  Για πληροφορίες σχετικά με τις συνεντεύξεις, παρακαλούμε στείλε email στο speaker@freelancer.com

  Διαβάστε περισσότερα για τον Matt
 • Darren Williams
  Διαβάστε περισσότερα για τον Darren

  Darren Williams

  Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Ο Darren μεταφέρθηκε από Εκτελεστικός Διευθυντής και Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας του Freelancer σε Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής το 2015. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως εκτελεστικός ήταν υπεύθυνος για τη καθημερινή στρατηγική ηγεσία της εταιρείας προς την λειτουργική και τεχνική κατεύθυνση.

  Ο Darren έχει εμπειρία στην ασφάλεια υπολογιστών, στα πρωτόκολλα, στα δίκτυα και στο λογισμικό. Πριν προσχωρήσει στο Freelancer, o Darren ήταν συνιδρυτής της Sensory Networks, εταιρίας υλικού ασφάλειας δικτύων, στηριγμένης με κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών, όπου είχε τις θέσεις του Τεχνολογικού Διευθύνοντος Συμβούλου και στη συνέχεια του Εκτελεστικου Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Darren προηγουμένως έδινε διαλέξεις πάνω σε ποικίλους τομείς της Επιστήμης των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

  Ο Darren είναι συγγραφέας πολλών άρθρων, ευρεσιτεχνιών και εργασιών, σχετικών με την τεχνολογία ασφαλείας, το λογισμικό και την δικτύωση και έχει μιλήσει σε αρκετά διεθνή συνέδρια. Ο Darren είναι πτυχιούχος με άριστα στην Επιστήμη των Υπολογιστών και έχει Διδακτορικό στην Επιστήμη των Υπολογιστών με ειδίκευση στη δικτύωση υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Darren
 • Simon Clausen
  Διαβάστε περισσότερα για τον Simon

  Simon Clausen

  Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής

  Ο Simon είναι ιδρυτικός επενδυτής του Freelancer. O Simon έχει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρία σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρίες στην Αυστραλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τεχνική του εμπειρογνωμοσύνη περιλαμβάνει ικανότητα σε διάφορες γλώσσες ανάπτυξης λογισμικού, στην ασφάλεια υπολογιστών και στην ανάλυση της προσβλητότητας και είναι συν-συγγραφέας και εφευρέτης ενός αριθμού τεχνολογικών ευρεσιτεχνιών.

  Εστιάζοντας σε λογισμικό προορισμένο για τις ανάγκες του καταναλωτή και στο Διαδίκτυο, ίδρυσε και διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην WinGuides η οποία αργότερα μετατράπηκε σε PC Tools. Με τον Simon στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, η PC Tools αναπτύχθηκε σε σημείο όπου είχε πάνω από 100 εκατομμύρια έσοδα, πάνω από 250 υπαλλήλους και γραφεία σε 7 χώρες. Η PC Tools αγοράστηκε από την Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) τον Οκτώβριο του 2008, σε μία από τις μεγαλύτερες για εκείνη την εποχή τεχνολογικές εξαγορές στην Αυστραλία. Μετά την εξαγορά, ο Simon έγινε Αντιπρόεδρος στη Symantec, προτού αποχωρήσει το 2009 και ιδρύσει την Startive Ventures, ενα ταμείο επενδυτικού κεφαλαίου ειδικευμένο στη τεχνολογία. Σήμερα, η Startive επενδύει ενεργά σε αριθμό επιτυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων παγκοσμίως και ο Simon ενεργεί ως Διευθυντής και Σύμβουλος σε εταιρίες σε όλο τον κόσμο.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Simon
Ανώτερη Διοίκηση
 • Neil Katz
  Διαβάστε περισσότερα για τον Neil

  Neil Katz

  Γενικός Διευθυντής Οικονομικών B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Ο Neil Katz είναι ο Οικονομικός Διευθυντής στο Freelancer και είναι υπεύθυνος για τις οικονομικές και διοικητικές λειτουργίες της Εταιρίας. Από την ένταξή του στο Freelancer τον Μάιο του 2009, ο Neil είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διοικητικής ομάδας και έχει εμπλακεί στην καθιέρωση οικονομικών κανόνων και εσωτερικών ελέγχων του Ομίλου.

  Ο Neil έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στα οικονομικά, λογιστικά και στη γενική διαχείριση. Ο Neil κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή σε αριθμό τεχνολογικών εταιριών, συμπεριλαμβανομένων των IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks και Aptrix. Ο Neil έχει εμπειρία και έχει εμπλακεί σε πολυάριθμες συγκεντρώσεις ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών, αποσπώντας διάφορες κυβερνητικές επιχορηγήσεις, στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και σε εμπορικές δραστηριότητες πωλήσεων. Συγκεκριμένα, ο Neil είχε εμπλακεί στη πώληση της Aptrix στην IBM. Σε αυτές τις προηγούμενες θέσεις του, ο Neil παρείχε οικονομική καθοδήγηση για τη στήριξη της ανάπτυξης και της διεθνούς επέκτασης των παραπάνω επιχειρήσεων. Ο Neil παρείχε επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες σε έναν αριθμό μικρότερων τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων στους τομείς των στρατηγικών εμπορευματοποίησης και της συγκέντρωσης κεφαλαίων.

  Πριν από τους ρόλους του στον τεχνολογικό τομέα, ο Neil κατείχε μεγαλύτερες οικονομικές θέσεις στους τομείς της διανομής και του λιανεμπορίου, συμπεριλαμβανομένου του Checkpoint Systems.

  Ο Neil έχει πτυχίο με άρτιστα (Bachelor of Commerce) στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν στην Νότιο Αφρική και είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκοτών Λογιστών στην Αυστραλία.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Neil
 • Laurent Goudet
  Διάβασε περισσότερα για τον Laurent

  Laurent Goudet

  Επικεφαλής Τεχνολογίας BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Ο Laurent Goudet είναι Επικεφαλής Τεχνολογίας στο Freelancer και υπεύθυνος για την τεχνική κατεύθυνση της εταιρείας, διασφαλίζοντας την εναρμόνιση της με τους επιχειρηματικούς στόχους. Πριν τη μετάβαση του από Σχεδιαστής Λογισμικού σε Επικεφαλής Τεχνολογίας, στις αρχές του 2021, ο Laurent ηγήθηκε αρκετών τεχνικών πρωτοβουλιών, μετατρέποντας για διαδικτυακούς & φυσικούς πελάτες, σε φιλικούς προς τα κινητά, γρήγορες, και αξιόπιστες εφαρμογές για υπολογιστές, ανεβάζοντας την εμπειρία χρήστη και μειώνοντας τα κόστη μηχανικής.

  Πριν γίνει μέλος της ομάδας του Freelancer, το Δεκέμβριο του 2013, ο Laurent δούλεψε ως μηχανικός λογισμικού ενσωματωμένων συστημάτων Linux, λαμβάνοντας την απαραίτητη βασική γνώση που χρειάζεται για την κατανόηση των υψηλού επιπέδου εννοιών που συνθέτουν μια μοντέρνα εφαρμογή υπολογιστών.

  Ο Laurent είναι κάτοχος πτυχίου με αριστείο στα Μαθηματικά και τους Υπολογιστές από το Université de Marne-la-Vallée, France, Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανική Ενσωματωμένων Συστημάτων από το ESIEE στο Παρίσι της Γαλλίας, και σπούδασε στο εξωτερικό στο Harvey Mudd College, στο Claremont της Καλιφόρνια.

  Διάβασε περισσότερα για τον Laurent
 • Adam Byrnes
  Διαβάστε περισσότερα για τον Adam

  Adam Byrnes

  Αντί Πρόεδρος Προϊόντων & Ανάπτυξης BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Ο Adam Byrnes είναι υπεύθυνος για την εξάπλωση του Freelancer σε όλο τον κόσμο, ειδικότερα σε αγορές που κυριαρχούν οι μη αγγλόφωνες, ομιλούντες την τοπική, όπως στην Ασία και την Λατινική Αμερική. Ηγείται ομάδων στις δημόσιες σχέσεις, στο περιεχομενο, στο marketing και στη μετάφραση και ήταν υπεύθυνος για το λανσάρισμα των ιστοσελίδων του Freelancer παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 40 ειδικών τοπικών ιστοσελίδων και 31 γλώσσες.

  Πριν ενταχθεί στο Freelancer, o Adam δούλευε ως ερευνητής στον τομέα της φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και ειδικότερα στο πεδίο της φωτονικής. Κατά το διάστημα εκείνο, υπήρξε συν-συγγραφέας σε αριθμό ακαδημαικών εργασιών σε μεγάλα περιοδικά φυσικής και παρουσίασε τη δουλειά του στο συνέδριο CLEO στην Καλιφόρνια. Ο Adam έχει επίσης δουλέψει στα συστήματα πληροφορικής για την Macquarie Group και την Aalborg Industries.

  Ο Adam κατέχει πτυχίο με άριστα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική και Προχωρημένη Φυσική από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και έχει σπουδάσει μακριά από την πατρίδα του, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα.

  Διαβάστε περισσότερα για τον Adam
 • Yves Sy
  Διάβασε περισσότερα για τον Yves

  Yves Sy

  Αντιπρόεδρος, Δραστηριότητες BSc (Computer Science)

  Ο Yves Sy είναι Αντιπρόεδρος Δραστηριοτήτων στο Freelancer.com, όπου και είναι υπεύθυνος για τις διεθνή δραστηριότητες της εταιρείας, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τον στρατηγικό σχεδιασμό, τις εσωτερικές πολιτικές, και τη βελτιστοποίηση της εκτέλεσης και παράδοσης σε ό,τι έχει να κάνει με τη μηχανική, τις δραστηριότητες των ανθρώπων και την υποστήριξη πελατών.

  Πριν γίνει μέλος στην ομάδα του Freelancer, ο Yves δούλεψε για διάφορες τοπικές και πολυεθνικές εταιρείες, αναπτύσσοντας βαθμιαία σημαντικά συστήματα για διάφορους τομείς, όπως στο gaming, ταξίδια, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, και διαφήμιση.

  Ο Yves διαθέτει πτυχίο BSc (Computer Science) από το Πανεπιστήμιο Philippines Manila, και σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας.

  Διάβασε περισσότερα για τον Yves
 • sebastian
  Διάβασε περισσότερα σχετικά με Sebastián

  Sebastián Siseles

  Αντιπρόεδρος, Διεθνώς JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία, επικοινωνία, διατήρηση, και εναρμόνιση της επεκτατικής στρατηγικής της εταιρείας μακροπρόθεσμα, την κερδοφόρα ανάπτυξη, και την ηγεσία της ομάδας περιφερειακών και εγχώριων διευθυντών παγκοσμίως. Sebastián είναι επίσης υπεύθυνος για τις διεθνής εντάξεις, ιδρύοντας και ελέγχοντας την παρουσία και την ανάπτυξη του Freelancer στις αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες αγορές, με ειδικό ενδιαφέρον στη διαχείριση των λειτουργιών της εταιρείας στη Λατινική Αμερική και τη Νότια Ευρώπη. Ένας Αργεντίνος επιχειρηματίας με MBA από το University of Pittsburgh, Sebastián έχει ειδίκευση στο εταιρικό χρηματοπιστωτικό δίκαιο και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Χρηματιστήριο του Μπουένος Άιρες και στο Southwestern University School of Law στις Διεθνής Επιχειρηματικές Συναλλαγές.

  Πριν τη συμμετοχή στο Freelancer, Sebastián συν ίδρυσε διάφορες εταιρείες ίντερνετ και τηλεπικοινωνιών και επίσης έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος, Διευθυντής, Γενικός Σύμβουλος, και COO σε διάφορες εταιρείες ίντερνετ και μη-τεχνολογικές, καθώς υπήρξε μέλος ενός διάσημου δικηγορικού γραφείου στην Αργεντινή.

  Διάβασε περισσότερα σχετικά με Sebastián
 • Shaun McMeeken
  Διάβασε περισσότερα για τον Shaun

  Shaun McMeeken

  Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Enterprise B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

  Ο Shaun McMeeken είναι ο Αντιπρόεδρος των Πωλήσεων Enterprise στο Freelancer.com, όπου υποστηρίζει εταιρείες που συγκαταλέγονται στη λίστα Fortune 500 και άλλους παρόμοιους οργανισμούς να εφαρμόσουν νέα μοντέλα ταλέντων, για να βελτιστοποιήσουν το εργατικό τους δυναμικό στο μέλλον. Υπήρξε μέλος του ιδρυτικού Εκτελεστικού Συμβουλίου ANZ στο Groupon, όπου και ηγήθηκε της ομάδας πωλήσεων ως Αντιπρόεδρος, και τα κέρδη ανήλθαν από μηδέν σε $250εκ.

  Πριν από αυτό, δούλεψε ως Διευθυντής Εθνικών Πωλήσεων στο The Australian at News Corp. Οδήγησε την ομάδα πωλήσεων, όντας υπεύθυνος για την αντιμετώπιση των ελλείψεων εθνικών ταλέντων με ικανότητες και κατάφερε να δημιουργήσει κέρδη $70ΕΚ από ένα πορτφόλιο εταιρικών λογαριασμών στους τομείς τεχνολογίας, ανώτερης εκπαίδευσης, μέσων & μάρκετινγκ, εμπορικών ακινήτων, χρηματοοικονομικών, νομικής, αεροπλοΐας, επαγγελματικών υπηρεσιών, μεταλλευμάτων & μηχανικής, πετρελαίου & αερίου, υγείας & ιατρικής, Ομοσπονδιακών & Κρατικών Κυβερνήσεων, και διεθνών αγορών.

  Είχε επίσης θέσεις στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, και τη διοίκηση στις εταιρείες Travel Corporation, Melbourne Airport και Thomas Cook στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι κάτοχος Πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ταξιδιού & Τουρισμού από το Victoria University και κάτοχος Πτυχίου στις Τραπεζικές & Χρηματοοικονομικές Επιχειρήσεις από το Monash University. Στο Victoria University βραβεύτηκε με ακαδημαϊκή υποτροφία για να σπουδές στο Virginia Tech στις ΗΠΑ, όπου και σπούδασε διεθνές εμπόριο.

  Διάβασε περισσότερα για τον Shaun
 • Andrew Boyton
  Διάβασε περισσότερα για τον Andrew

  Andrew Boyton

  Αντιπρόεδρος Μηχανικής BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

  Ο Andrew είναι ο Αντιπρόεδρος Μηχανικής για το Freelancer, όπου και είναι υπεύθυνος για την ηγεσία των παγκόσμιων ομάδων μηχανικής, για τον ορισμό και την εκτέλεση των μακροπρόθεσμων τεχνικών στόχων της εταιρείας, και για το συγχρονισμό της αριστείας στη μηχανική με τους επιχειρηματικούς στόχους.

  Πριν γίνει μέλος της ομάδας του Freelancer, το Δεκέμβριο του 2014, ο Andrew δούλεψε στο NICTA ως ερευνητής μηχανικός, όπου ολοκλήρωσε το PhD στην επίσημη επαλήθευση μικρό-πυρήνων, αποδεικνύοντας μαθηματικά την ορθότητα του συστήματος έναρξης κώδικα για ενσωματωμένα συστήματα. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, έγγραψε αρκετά επιστημονικά άρθρα και μίλησε σε διεθνή συνέδρια.

  Ο Andrew είναι κάτοχος αριστείου στο πτυχίο της Μηχανικής Λογισμικού, ένα πτυχίο Μαθηματικών, και ένα Ph.D. στους Υπολογιστές από το Πανεπιστήμιο της Νέας Ουαλίας στην Αυστραλία. Επίσης, είναι μέλος του συμβουλίου σε δύο κολλέγια—New College και New College Village του Πανεπιστημίου New South Wales.

  Διάβασε περισσότερα για τον Andrew
 • Bryndis Henrikson
  Διάβασε περισσότερα για τη Bryndis

  Bryndis Henrikson

  Αντιπρόεδρος, Υπηρεσίες Διαχείρισης BSc (MSU)

  Η Bryndis Henrikson είναι Αντιπρόεδρος των Υπηρεσιών Διαχείρισης στο Freelancer.com, όπου είναι υπεύθυνη για την επιτυχή πραγματοποίηση στόχων των πελατών.


  Η Bryndis εφαρμόζει καινοτόμες στρατηγικές διαχείρισης, οι οποίες εστιάζουν στην ανάπτυξη μιας κουλτούρας με στόχο συγκεκριμένες αποστολές για του εργαζόμενους του Freelancer. Είναι προσηλωμένη στην ανάπτυξη ομάδων υψηλής απόδοσης. Η Bryndis είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των κορυφαίων ομάδων σε ό,τι έχει να κάνει με τα κέρδη, για την ηγεσία των δραστηριοτήτων στην αγορά φορτίου του Loadshift, και για τις πρωτοβουλίες crowdsourcing της NASA στο Freelancer.com.


  Πριν από το Freelancer, η Bryndis πέρασε χρόνο στο σχεδιασμό και την πραγματοποίηση προγραμμάτων eLearning, στη βάση προτύπων, στην Ταιβάν. Η Bryndis είναι κάτοχος Πτυχίου στις Επιστήμες από το Missouri State University.

  Διάβασε περισσότερα για τη Bryndis
Matt Barrie
Διαβάστε περισσότερα για τον Matt

Matt Barrie

Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Πρόεδρος BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Ο Matt Barrie είναι ένας βραβευμένος επιχειρηματίας της τεχνολογίας. Είναι Εκτελεστικός Διευθυντής στο Freelancer.com, το μεγαλύτερο freelancing marketplace σε όλο τον κόσμο συνδέοντας περισσότερους από 20 εκατομμύρια επαγγελματίες ανά την υφήλιο, το οποίο έχει βραβευτεί από τη Διεθνή Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών & Επιστημών με 10 Webby Awards, την "μεγαλύτερη τιμή του διαδικτύου".

Το Freelancer.com κυρίως συνδέει μικρές επιχειρήσεις και άτομα του δυτικού κόσμου με freelancers στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ενδυναμώνοντας επιχειρηματίες και στις δύο πλευρές του κόσμου. Η Freelancer Limited είναι καταχωρημένη στο Αυστραλιανό Χρηματιστήριο Ασφαλειών το 2013 με κεφάλαιο αγοράς πάνω από 1$ δισεκατομμύριο.

Ο Ματ είναι επίσης Εκτελεστικός Διευθυντής του Escrow.com, έναν παγκόσμιο ηγέτη σε ασφαλείς διαδικτυακές πληρωμές με πάνω από US$2.7 δισεκατομμύρια σε ασφαλείς συναλλαγές.

Ο Ματ ήταν Επίκουρος Βοηθός Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Μηχανικής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνευ όπου δίδαξε Κρυπτογραφία για δεκαπέντε χρόνια και, αργότερα, Δημιουργία Επιχειρηματικής Τεχνολογίας. Είναι από κοινού συγγραφέας από πάνω από 20 Αμερικάνικες πατέντες εφαρμογών.

Ο Ματ είναι ένας παραγωγικός συνομιλητής παγκόσμια και έχει βάλει τίτλους σε εξώφυλλα στο SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW και the Economist.

Προηγουμένως ίδρυσε και ήταν CEO της Sensory Networks Inc., μια φίρμα επεξεργαστών ασφαλείας διαδικτύου υψηλής απόδοσης την οποία πούλησε στην Intel Corporation το 2013.

Το 2006, βραβεύτηκε με το Βραβείο State Pearcey για τη συνεισφορά του στην IT&T βιομηχανία. Το 2010 ονομάστηκε Τελειόφοιτος της Χρονιάς για το Τμήμα Μηχανικών και ΙΤ στο ΠΑνεπιστήμιο του Σίδνευ. Το 2011 ονομάστηκε εναρκτήριος BRW Επιχειρηματίας της Χρονιάς, από την πιο έγκριτη επιχειρηματική δημοσίευση της Αυστραλίας καθώς και Ernst & Young Επιχειρηματίας Τεχνολογίας της Χρονιάς. Το 2016 βραβεύτηκε ως Ελευθεριακός Της Χρονιάς από την Κοινότητα Ελευθεριακών της Αυστραλίας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις συνεντεύξεις, παρακαλούμε στείλε email στο speaker@freelancer.com

Διαβάστε περισσότερα για τον Matt
Darren Williams
Διαβάστε περισσότερα για τον Darren

Darren Williams

Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Ο Darren μεταφέρθηκε από Εκτελεστικός Διευθυντής και Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας του Freelancer σε Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής το 2015. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως εκτελεστικός ήταν υπεύθυνος για τη καθημερινή στρατηγική ηγεσία της εταιρείας προς την λειτουργική και τεχνική κατεύθυνση.

Ο Darren έχει εμπειρία στην ασφάλεια υπολογιστών, στα πρωτόκολλα, στα δίκτυα και στο λογισμικό. Πριν προσχωρήσει στο Freelancer, o Darren ήταν συνιδρυτής της Sensory Networks, εταιρίας υλικού ασφάλειας δικτύων, στηριγμένης με κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών, όπου είχε τις θέσεις του Τεχνολογικού Διευθύνοντος Συμβούλου και στη συνέχεια του Εκτελεστικου Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο Darren προηγουμένως έδινε διαλέξεις πάνω σε ποικίλους τομείς της Επιστήμης των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Ο Darren είναι συγγραφέας πολλών άρθρων, ευρεσιτεχνιών και εργασιών, σχετικών με την τεχνολογία ασφαλείας, το λογισμικό και την δικτύωση και έχει μιλήσει σε αρκετά διεθνή συνέδρια. Ο Darren είναι πτυχιούχος με άριστα στην Επιστήμη των Υπολογιστών και έχει Διδακτορικό στην Επιστήμη των Υπολογιστών με ειδίκευση στη δικτύωση υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ.

Διαβάστε περισσότερα για τον Darren
Simon Clausen
Διαβάστε περισσότερα για τον Simon

Simon Clausen

Μη-Εκτελεστικός Διευθυντής

Ο Simon είναι ιδρυτικός επενδυτής του Freelancer. O Simon έχει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρία σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρίες στην Αυστραλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τεχνική του εμπειρογνωμοσύνη περιλαμβάνει ικανότητα σε διάφορες γλώσσες ανάπτυξης λογισμικού, στην ασφάλεια υπολογιστών και στην ανάλυση της προσβλητότητας και είναι συν-συγγραφέας και εφευρέτης ενός αριθμού τεχνολογικών ευρεσιτεχνιών.

Εστιάζοντας σε λογισμικό προορισμένο για τις ανάγκες του καταναλωτή και στο Διαδίκτυο, ίδρυσε και διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην WinGuides η οποία αργότερα μετατράπηκε σε PC Tools. Με τον Simon στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, η PC Tools αναπτύχθηκε σε σημείο όπου είχε πάνω από 100 εκατομμύρια έσοδα, πάνω από 250 υπαλλήλους και γραφεία σε 7 χώρες. Η PC Tools αγοράστηκε από την Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) τον Οκτώβριο του 2008, σε μία από τις μεγαλύτερες για εκείνη την εποχή τεχνολογικές εξαγορές στην Αυστραλία. Μετά την εξαγορά, ο Simon έγινε Αντιπρόεδρος στη Symantec, προτού αποχωρήσει το 2009 και ιδρύσει την Startive Ventures, ενα ταμείο επενδυτικού κεφαλαίου ειδικευμένο στη τεχνολογία. Σήμερα, η Startive επενδύει ενεργά σε αριθμό επιτυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων παγκοσμίως και ο Simon ενεργεί ως Διευθυντής και Σύμβουλος σε εταιρίες σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα για τον Simon
Neil Katz
Διαβάστε περισσότερα για τον Neil

Neil Katz

Γενικός Διευθυντής Οικονομικών B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Ο Neil Katz είναι ο Οικονομικός Διευθυντής στο Freelancer και είναι υπεύθυνος για τις οικονομικές και διοικητικές λειτουργίες της Εταιρίας. Από την ένταξή του στο Freelancer τον Μάιο του 2009, ο Neil είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διοικητικής ομάδας και έχει εμπλακεί στην καθιέρωση οικονομικών κανόνων και εσωτερικών ελέγχων του Ομίλου.

Ο Neil έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στα οικονομικά, λογιστικά και στη γενική διαχείριση. Ο Neil κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή σε αριθμό τεχνολογικών εταιριών, συμπεριλαμβανομένων των IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks και Aptrix. Ο Neil έχει εμπειρία και έχει εμπλακεί σε πολυάριθμες συγκεντρώσεις ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών, αποσπώντας διάφορες κυβερνητικές επιχορηγήσεις, στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και σε εμπορικές δραστηριότητες πωλήσεων. Συγκεκριμένα, ο Neil είχε εμπλακεί στη πώληση της Aptrix στην IBM. Σε αυτές τις προηγούμενες θέσεις του, ο Neil παρείχε οικονομική καθοδήγηση για τη στήριξη της ανάπτυξης και της διεθνούς επέκτασης των παραπάνω επιχειρήσεων. Ο Neil παρείχε επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες σε έναν αριθμό μικρότερων τεχνολογικών νεοφυών επιχειρήσεων στους τομείς των στρατηγικών εμπορευματοποίησης και της συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Πριν από τους ρόλους του στον τεχνολογικό τομέα, ο Neil κατείχε μεγαλύτερες οικονομικές θέσεις στους τομείς της διανομής και του λιανεμπορίου, συμπεριλαμβανομένου του Checkpoint Systems.

Ο Neil έχει πτυχίο με άρτιστα (Bachelor of Commerce) στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν στην Νότιο Αφρική και είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκοτών Λογιστών στην Αυστραλία.

Διαβάστε περισσότερα για τον Neil
Laurent Goudet
Διάβασε περισσότερα για τον Laurent

Laurent Goudet

Επικεφαλής Τεχνολογίας BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Ο Laurent Goudet είναι Επικεφαλής Τεχνολογίας στο Freelancer και υπεύθυνος για την τεχνική κατεύθυνση της εταιρείας, διασφαλίζοντας την εναρμόνιση της με τους επιχειρηματικούς στόχους. Πριν τη μετάβαση του από Σχεδιαστής Λογισμικού σε Επικεφαλής Τεχνολογίας, στις αρχές του 2021, ο Laurent ηγήθηκε αρκετών τεχνικών πρωτοβουλιών, μετατρέποντας για διαδικτυακούς & φυσικούς πελάτες, σε φιλικούς προς τα κινητά, γρήγορες, και αξιόπιστες εφαρμογές για υπολογιστές, ανεβάζοντας την εμπειρία χρήστη και μειώνοντας τα κόστη μηχανικής.

Πριν γίνει μέλος της ομάδας του Freelancer, το Δεκέμβριο του 2013, ο Laurent δούλεψε ως μηχανικός λογισμικού ενσωματωμένων συστημάτων Linux, λαμβάνοντας την απαραίτητη βασική γνώση που χρειάζεται για την κατανόηση των υψηλού επιπέδου εννοιών που συνθέτουν μια μοντέρνα εφαρμογή υπολογιστών.

Ο Laurent είναι κάτοχος πτυχίου με αριστείο στα Μαθηματικά και τους Υπολογιστές από το Université de Marne-la-Vallée, France, Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανική Ενσωματωμένων Συστημάτων από το ESIEE στο Παρίσι της Γαλλίας, και σπούδασε στο εξωτερικό στο Harvey Mudd College, στο Claremont της Καλιφόρνια.

Διάβασε περισσότερα για τον Laurent
Andrew Boyton
Διάβασε περισσότερα για τον Andrew

Andrew Boyton

Αντιπρόεδρος Μηχανικής BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

Ο Andrew είναι ο Αντιπρόεδρος Μηχανικής για το Freelancer, όπου και είναι υπεύθυνος για την ηγεσία των παγκόσμιων ομάδων μηχανικής, για τον ορισμό και την εκτέλεση των μακροπρόθεσμων τεχνικών στόχων της εταιρείας, και για το συγχρονισμό της αριστείας στη μηχανική με τους επιχειρηματικούς στόχους.

Πριν γίνει μέλος της ομάδας του Freelancer, το Δεκέμβριο του 2014, ο Andrew δούλεψε στο NICTA ως ερευνητής μηχανικός, όπου ολοκλήρωσε το PhD στην επίσημη επαλήθευση μικρό-πυρήνων, αποδεικνύοντας μαθηματικά την ορθότητα του συστήματος έναρξης κώδικα για ενσωματωμένα συστήματα. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, έγγραψε αρκετά επιστημονικά άρθρα και μίλησε σε διεθνή συνέδρια.

Ο Andrew είναι κάτοχος αριστείου στο πτυχίο της Μηχανικής Λογισμικού, ένα πτυχίο Μαθηματικών, και ένα Ph.D. στους Υπολογιστές από το Πανεπιστήμιο της Νέας Ουαλίας στην Αυστραλία. Επίσης, είναι μέλος του συμβουλίου σε δύο κολλέγια—New College και New College Village του Πανεπιστημίου New South Wales.

Διάβασε περισσότερα για τον Andrew
Yves Sy
Διάβασε περισσότερα για τον Yves

Yves Sy

Αντιπρόεδρος, Δραστηριότητες BSc (Computer Science)

Ο Yves Sy είναι Αντιπρόεδρος Δραστηριοτήτων στο Freelancer.com, όπου και είναι υπεύθυνος για τις διεθνή δραστηριότητες της εταιρείας, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τον στρατηγικό σχεδιασμό, τις εσωτερικές πολιτικές, και τη βελτιστοποίηση της εκτέλεσης και παράδοσης σε ό,τι έχει να κάνει με τη μηχανική, τις δραστηριότητες των ανθρώπων και την υποστήριξη πελατών.

Πριν γίνει μέλος στην ομάδα του Freelancer, ο Yves δούλεψε για διάφορες τοπικές και πολυεθνικές εταιρείες, αναπτύσσοντας βαθμιαία σημαντικά συστήματα για διάφορους τομείς, όπως στο gaming, ταξίδια, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, και διαφήμιση.

Ο Yves διαθέτει πτυχίο BSc (Computer Science) από το Πανεπιστήμιο Philippines Manila, και σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας.

Διάβασε περισσότερα για τον Yves
Bryndis Henrikson
Διάβασε περισσότερα για τη Bryndis

Bryndis Henrikson

Αντιπρόεδρος, Υπηρεσίες Διαχείρισης BSc (MSU)

Η Bryndis Henrikson είναι Αντιπρόεδρος των Υπηρεσιών Διαχείρισης στο Freelancer.com, όπου είναι υπεύθυνη για την επιτυχή πραγματοποίηση στόχων των πελατών.


Η Bryndis εφαρμόζει καινοτόμες στρατηγικές διαχείρισης, οι οποίες εστιάζουν στην ανάπτυξη μιας κουλτούρας με στόχο συγκεκριμένες αποστολές για του εργαζόμενους του Freelancer. Είναι προσηλωμένη στην ανάπτυξη ομάδων υψηλής απόδοσης. Η Bryndis είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των κορυφαίων ομάδων σε ό,τι έχει να κάνει με τα κέρδη, για την ηγεσία των δραστηριοτήτων στην αγορά φορτίου του Loadshift, και για τις πρωτοβουλίες crowdsourcing της NASA στο Freelancer.com.


Πριν από το Freelancer, η Bryndis πέρασε χρόνο στο σχεδιασμό και την πραγματοποίηση προγραμμάτων eLearning, στη βάση προτύπων, στην Ταιβάν. Η Bryndis είναι κάτοχος Πτυχίου στις Επιστήμες από το Missouri State University.

Διάβασε περισσότερα για τη Bryndis
Shaun McMeeken
Διάβασε περισσότερα για τον Shaun

Shaun McMeeken

Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Enterprise B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

Ο Shaun McMeeken είναι ο Αντιπρόεδρος των Πωλήσεων Enterprise στο Freelancer.com, όπου υποστηρίζει εταιρείες που συγκαταλέγονται στη λίστα Fortune 500 και άλλους παρόμοιους οργανισμούς να εφαρμόσουν νέα μοντέλα ταλέντων, για να βελτιστοποιήσουν το εργατικό τους δυναμικό στο μέλλον. Υπήρξε μέλος του ιδρυτικού Εκτελεστικού Συμβουλίου ANZ στο Groupon, όπου και ηγήθηκε της ομάδας πωλήσεων ως Αντιπρόεδρος, και τα κέρδη ανήλθαν από μηδέν σε $250εκ.

Πριν από αυτό, δούλεψε ως Διευθυντής Εθνικών Πωλήσεων στο The Australian at News Corp. Οδήγησε την ομάδα πωλήσεων, όντας υπεύθυνος για την αντιμετώπιση των ελλείψεων εθνικών ταλέντων με ικανότητες και κατάφερε να δημιουργήσει κέρδη $70ΕΚ από ένα πορτφόλιο εταιρικών λογαριασμών στους τομείς τεχνολογίας, ανώτερης εκπαίδευσης, μέσων & μάρκετινγκ, εμπορικών ακινήτων, χρηματοοικονομικών, νομικής, αεροπλοΐας, επαγγελματικών υπηρεσιών, μεταλλευμάτων & μηχανικής, πετρελαίου & αερίου, υγείας & ιατρικής, Ομοσπονδιακών & Κρατικών Κυβερνήσεων, και διεθνών αγορών.

Είχε επίσης θέσεις στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, και τη διοίκηση στις εταιρείες Travel Corporation, Melbourne Airport και Thomas Cook στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι κάτοχος Πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ταξιδιού & Τουρισμού από το Victoria University και κάτοχος Πτυχίου στις Τραπεζικές & Χρηματοοικονομικές Επιχειρήσεις από το Monash University. Στο Victoria University βραβεύτηκε με ακαδημαϊκή υποτροφία για να σπουδές στο Virginia Tech στις ΗΠΑ, όπου και σπούδασε διεθνές εμπόριο.

Διάβασε περισσότερα για τον Shaun
sebastian
Διάβασε περισσότερα σχετικά με Sebastián

Sebastián Siseles

Αντιπρόεδρος, Διεθνώς JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία, επικοινωνία, διατήρηση, και εναρμόνιση της επεκτατικής στρατηγικής της εταιρείας μακροπρόθεσμα, την κερδοφόρα ανάπτυξη, και την ηγεσία της ομάδας περιφερειακών και εγχώριων διευθυντών παγκοσμίως. Sebastián είναι επίσης υπεύθυνος για τις διεθνής εντάξεις, ιδρύοντας και ελέγχοντας την παρουσία και την ανάπτυξη του Freelancer στις αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες αγορές, με ειδικό ενδιαφέρον στη διαχείριση των λειτουργιών της εταιρείας στη Λατινική Αμερική και τη Νότια Ευρώπη. Ένας Αργεντίνος επιχειρηματίας με MBA από το University of Pittsburgh, Sebastián έχει ειδίκευση στο εταιρικό χρηματοπιστωτικό δίκαιο και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Χρηματιστήριο του Μπουένος Άιρες και στο Southwestern University School of Law στις Διεθνής Επιχειρηματικές Συναλλαγές.

Πριν τη συμμετοχή στο Freelancer, Sebastián συν ίδρυσε διάφορες εταιρείες ίντερνετ και τηλεπικοινωνιών και επίσης έχει υπηρετήσει ως Πρόεδρος, Διευθυντής, Γενικός Σύμβουλος, και COO σε διάφορες εταιρείες ίντερνετ και μη-τεχνολογικές, καθώς υπήρξε μέλος ενός διάσημου δικηγορικού γραφείου στην Αργεντινή.

Διάβασε περισσότερα σχετικά με Sebastián
Adam Byrnes
Διαβάστε περισσότερα για τον Adam

Adam Byrnes

Αντί Πρόεδρος Προϊόντων & Ανάπτυξης BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Ο Adam Byrnes είναι υπεύθυνος για την εξάπλωση του Freelancer σε όλο τον κόσμο, ειδικότερα σε αγορές που κυριαρχούν οι μη αγγλόφωνες, ομιλούντες την τοπική, όπως στην Ασία και την Λατινική Αμερική. Ηγείται ομάδων στις δημόσιες σχέσεις, στο περιεχομενο, στο marketing και στη μετάφραση και ήταν υπεύθυνος για το λανσάρισμα των ιστοσελίδων του Freelancer παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 40 ειδικών τοπικών ιστοσελίδων και 31 γλώσσες.

Πριν ενταχθεί στο Freelancer, o Adam δούλευε ως ερευνητής στον τομέα της φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και ειδικότερα στο πεδίο της φωτονικής. Κατά το διάστημα εκείνο, υπήρξε συν-συγγραφέας σε αριθμό ακαδημαικών εργασιών σε μεγάλα περιοδικά φυσικής και παρουσίασε τη δουλειά του στο συνέδριο CLEO στην Καλιφόρνια. Ο Adam έχει επίσης δουλέψει στα συστήματα πληροφορικής για την Macquarie Group και την Aalborg Industries.

Ο Adam κατέχει πτυχίο με άριστα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική και Προχωρημένη Φυσική από το Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ και έχει σπουδάσει μακριά από την πατρίδα του, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Adam