Ξεκινήστε Την Επιχείρησή Σας Διαδικτυακά Με έναν Προγραμματιστή Διαδικτύου

Είτε είναι ένα μπλογκ, κατάστημα Ηλεκτρονικού Εμπορίου ή προσωπική Ιστοσελίδα, η πρόσληψη ενός freelance προγραμματιστή για να σας χτίσει μια ιστοσελίδα είναι ο καλύτερος τρόπος για να φέρετε την επιχείρησή σας διαδικτυακά.

Ανάρτηση εργασίας
Εικονογράφηση ενός λάπτοπ

Ανάρτηση εργασίας

Το να βρείτε έναν καλό freelance προγραμματιστή διαδικτύου είναι γρήγορο και εύκολο. ΑΠλά αναρτήστε μια εργασία και λάβετε δωρεάν προσφορές από τοους καλύτερους προγραμματιστές του κόσμου απλά σε δευτερόλεπτα.

Εικονογράφηση άμεσων μηνυμάτων

Συνεργασία

Συνομιλήστε με ειδικούς freelance προγραμματιστές σχετικά με την προσφορά τους και την προηγούμενη εμπειρία τους πριν τους απονήμετε την εργασία και τους προσλάβετε.

Εικονογράφηση ενός μεταλλίου

Εγγυημένη Ικανοποίηση

Πλήρωσε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το απλό σύστημα μας για πληρωμές με ορόσημα. Αποδέσμευσε τις πληρωμές σταδιακά και μόνο όταν είσαι 100% ικανοποιημένος/η με την δουλειά που έχει ολοκληρωθεί.

Εκσυγχρονίστε την επιχειρηαμτική σας προσέγγιση

Θα Είστε Ανοιχτά 24/7

Φέρνοντας την επιχείρησή σας διαδικτυακά με μια επαγγελματικής εμφάνισης ιστοσελίδα είναι ένας υπέροχος τρόπος να τονώσετε την επιχείρησή σας και να εμπλακείτε με πελάτες άσχετα από την τοποθεσία και το χρόνο.

Εικονογράφηση του τι μπορεί να είναι η ιστοσελίδα σας
Ιστοσελίδα που σχεδιάστηκε για $800 USD από τον wsiddigui στο Freelancer Ανάρτηση παρόμοιου πρότζεκτ
Εικονογράφηση ενός φάρου

Ορατότητα

Το ήξερες ότι το 44% των ηλεκτρονικών καταναλωτών ξεκινάνε την αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών χρησιμοποιώντας μια μηχανή αναζήτησης; Έχοντας μια πλήρως ανταποκρινόμενη ιστοσελίδα είναι το κλειδί για να ενισχύσεις την κίνηση και τις ηλεκτρονικές σου πωλήσεις.

Εικονογράφηση ενός ραδιοφωνικού σταθμού

Έκταση

Ψάχνεις να μεγαλώσεις τη βάση πελατών σου; Πάνω από 2.4 δισεκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, ενώ 90% από αυτούς έχουν κάνει μια αγορά ή επικοινώνησαν με μια ηλεκτρονική επιχείρηση. Μη χάσεις αυτό το μεγάλο κομμάτι της πίτας.

Εικονογράφηση ενός στόχου και ενός βέλους

Διαγωνισμός

Ξεχωρίστε από το πλήθος μες μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα και μια στιβαρή στρατηγική για να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας. Σπάστε τους τοίχους ανάμεσα σε εσάς και στον ανταγωνισμό σας και επιδείξτε τη δουλειά σας στη διαδικτυακή σας αγορά.

Φέρτε Την Τοπική Σας Επιχείρηση Διαδικτυακά

Το ήξερες ότι 85% των ηλεκτρονικών καταναλωτών χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να αναζητήσουν τοπικές επιχειρήσεις;

Σαν ιδιοκτήτης μιας τοπικής επιχειρήσης, το να έχετε μια υπέροχη ιστοσελίδα είναι κλειδί καθώς περισσότεροι άνθρωποι στην τοπική περιοχή σας χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρουν πληροφορίες επικοινωνίας και προϊόντων. Η απουσία μιας ιστοσελίδας μπορεί να σημαίνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα πελάτη που εντοπίζει την επιχείρησή σας και σε έναν που δεν τη γνωρίζει καθόλου.

Εικονογράφηση μιας ιστοσελίδας που σχεδιάστηκε για $190 USD από τον creationidea στο Freelancer.
Ιστοσελίδα που σχεδιάστηκε για $190 USD από τον creationidea στο Freelancer

Φτάστε Όλες Τις Γωνιές Του Κόσμου

Αρχίζοντας την επιχείρησή σας διαδικτυακά με μια υπέροχη ιστοσελίδα, σημαίνει ότι πλέον δεν είστε περιορισμένοι στο να κάνετε δουλειές μόνο στην πόλη σας.

Μία ιστοσελίδα σας επιτρέπει να παραθέσετε τις υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε, τα προϊόντα που πουλάτε και να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες. Απευθυνθείτε σε περισσότερους πελάτες με μία επαγγελματική ιστοσελίδα, προσλαμβάνοντας έναν freelance προγραμματιστή σήμερα.

Εικονογράφηση μιας ιστοσελίδας που σχεδιάστηκε για $120 USD από τον shashankbinjols στο Freelancer.
Σχεδιάστηκε για $120 USD από τον shashankbinjols στο Freelancer
Έκθεση Εργασίας

Ξεφυλλίστε Μερικά από τις Πιο Δημοφιλείς Διαδικτυακές Εργασίες Προγραμματισμού

Χτίστε μια απαντητική ιστοσελίδα Χρειάζομαι να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα που να δείχνει τέλεια τόσο σε desktop όσο και σε mobile συσκευές. Αυτή η ιστοσελίδα χρειάζεται να είναι γρήγορη, ειδικά στις mobile συσκευές.
Αναπτύξτε ένα θέμα Wordpress Αρχίζω μια wordpress ιστοσελίδα, και χρειάζομαι ένα προσαρμοσμένο θέμα να δημιουργηθεί που ταιριάζει στη φίρμα μου, συμπεριλαμβανομένου: σελίδες μπλογκ, προϊόντων και επικοινωνίας.
Προσθέστε λειτουργικότητα σε μια ιστοσελίδα Χρειάζεται να προστεθεί νέα λειτουργικότητα στην τωρινή μου ιστοσελίδα. Επίσης χρειάζομαι να συλλέγω τις πληροφορίες επικοινωνίας των πελατών μου όταν αυτοί κάνουν μια αγορά.
Δημιουργήστε ένα κατάστημα Ηλεκτρονικού Εμπορίου Χρειάζομαι να χτίσω μια ιστοσελίδα που έχει ένα διαδικτυακό κατάστημα. Θέλω να παίρνω πληρωμές με πιστωτικές κάρτες και μέσω paypal. Έχω 50 προϊόντα έτοιμα για πώληση.