Μεταφράστε Τώρα Και Πουλήστε Σε Πελάτες Στην Γλώσσα Τους

72.4%1 των πελατών προτιμά να αγοράζει προϊόντα από ιστοσελίδες στη γλώσσα του

Ανάρτηση εργασίας

Βρείτε Το Κοινό Σας

Πουλάτε σε πελάτες στο εξωτερικό;

Οι πιθανότητες είναι πως η ιστοσελίδα σου είναι γραμμένη στα αγγλικά, όπως και των ανταγωνιστών σου. Στην πραγματικότητα μεταφράζοντας την ιστοσελίδα σου είναι ένα καλός τρόπος να προσεγγίσεις περισσότερα άτομα. Το 90% των ηλεκτρονικών καταναλωτών μιλάνε 13 γλώσσες.

Απεικόνιση γλωσσών που μιλιούνται ευρέως στον κόσμο.

Ανακαλύψτε τις πιθανότητες

Ξεκινήστε Με Την Μετάφραση Της Ιστοσελίδας Σας

Απεικόνιση ενός φυτού που ανθίζει.

Ξεκινήστε Σιγά

Η μετάφραση όλης της ιστοσελίδας σας μπορεί να είναι μεγάλη δέσμευση. Ξεκινήστε με τις σημαντικές σελίδας και τις γλώσσες που συνεισφέρουν περισσότερο στις πωλήσεις και στην κίνηση της ιστοσελίδας σας.

Απεικόνιση ενός γραφήματος γραμμής.

Δείτε τα Δεδομένα

Χρησιμοποιήστε το Google Analytics για να ελέγξετε που ζουν οι πελάτες σας. Αν έχετε πολλή κίνηση από την Λατινική Αμερική ή την Κίνα, τότε η μετάφραση του περιεχομένου σας στα Ισπανικά ή τα Κινέζικα είναι μία πολύ καλή αρχή.

Απεικόνιση μίας σημαίας που λέει γεια.

Προσλάβετε έναν Γηγενή Ομιλητή

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι λεπτομέρειες είναι στην εντέλεια, προσλαμβάνοντας τον σωστό μεταφραστή για την εργασία σας. Αναρτήστε μία εργασία ή περιηγηθείτε στον κατάλογο freelancer μας για να βρείτε τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο. Έπειτα, προσλάβετε με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Πιστοποιητικό

"Η Γερμανία είναι μία σημαντική αγορά για την επιχείρησή μου. Χρησιμοποίησα το Freelancer για να βρω έναν γηγενή ομιλητή Γερμανικών, για να μεταφράσει την ιστοσελίδα μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος με τα αποτέλεσματα."

Emma McCormack

Απεικόνιση ενός μεγεθυντικού φακού.

Αύξησε την Κίνηση Αναζήτησης κατά 47%

Το ήξερες ότι μεταφράζοντας απλά την ιστοσελίδα σου μπορεί να αυξήσει την κίνηση αναζήτησης κατά 47%2. Το Google και άλλες μηχανές αναζήτησης κατατάσσουν το περιεχόμενο με βάση τη συνάφεια του χρήστη και η γλώσσα είναι ένα μεγάλος παράγοντας κατάταξης για διεθνής χρήστες. 2 Neil Patel

Απεικόνιση ενός γραφήματος γραμμής.

Απευθυνθείτε σε Νέες Αγορές

Σύμφωνα με το Harvard Business Review, 72.1%1 των καταναλωτών ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του σε ιστοσελίδες της δικής του γλώσσας. Αυτό σημαίνει ότι έχοντας μία ιστοσελίδα μόνο σε μία γλώσσα, αυτομάτως αποκλείετε ένα πολύ μεγάλο μέρος νέων πελατών. 1 Harvard Business Review

Απεικόνιση ενός προσώπου.

Βρείτε τον Τέλειο Freelancer

Η εύρεση ενός ειδικού μεταφραστή δεν ήταν ποτέ ευκολότερη - στην πραγματικότητα παίρνει μόνο λίγα λεπτά. Απαντήστε λίγες απλές ερωτήσεις και αμέσως freelancers από όλο τον κόσμο θα προσκληθούν να μεταφράσουν το περιεχόμενό σας στην δική τους μητρική γλώσσα.

Πουλήστε Το Προϊόν Σας

Σχεδίασε το προϊόν σου και δημιούργησε κανάλια πωλήσεων προς τους πελάτες σου. Οι λέξη προς λέξη μεταφράσεις μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις μια συναισθηματική σχέση με τους πελάτες σου. Πρόσλαβε ένα ντόπιο ομιλητή της γλώσσας για να προσθέσει μια τοπική νότα στην πλατφόρμα σου.

Ανάρτηση εργασίας Προσλάβετε τους καλύτερους Μεταφραστές
Απεικόνιση μίας ιστοσελίδας που μεταφράζεται σε μία άλλη γλώσσα.

Αποφύγετε το να βρεθείτε Χαμένος στην Μετάφραση

Όταν συνδέεστε με πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω email, βεβαιωθείτε ότι η επικοινωνία σας είναι ξεκάθαρη - χωρίς ντροπιαστικά λαθη του Google Translate!

Ανάρτηση εργασίας Περιηγηθείτε σε ανοιχτές δουλειές Μετάφρασης
Απεικόνιση χαιρετισμού σε διαφορετικές γλώσσες.

Έκθεση Εργασίας

Περιηγηθείτε σε Μερικές από τις πιο Δημοφιλείς Εργασίες Μετάφρασης

Μεταφράστε το άρθρο του ιστολογίου μου Έχω ένα άρθρο ιστολογίου που έχω γράψει στα Αγγλικά και χρειάζομαι να μεταφραστεί στα Κινέζικα.
Απαιτείται γηγενής ομιλητής Γαλλικών Αναζητώ ένα άτομο με μητρική γλώσσα τα Γαλλικά που να μπορεί να με βοηθήσει να συνομιλώ με πελάτες στο τηλέφωνο.
Μεταφράστε την ιστοσελίδα μου Χρειάζομαι 3 γηγενείς μεταφραστές για να ξαναγράψουν την ιστοσελίδα μου από τα Αγγλικά στα Ισπανικα και στα Γερμανικά.
Γράψτε 500 λέξεις στα Ιταλικά Παρακαλούμε γράψτε ένα άρθρο ιστολογίου 500 λέξεων στα Ιταλικά που να συμπεριλαμβάνει τοπική έρευνα για λέξεις κλειδιά.