Κλειστό

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΩΝ

Καταχώρηση εκλογικού καταλόγου

H διαδικασία αυτή να γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η εισαγωγή των στοιχείων των ψηφοφόρων να γίνεται αυτόματα, ανεβάζοντας στο σύστημα ένα αρχείο excel που περιέχει τα απαιτούμενα στοιχεία.

Κατάρτιση ψηφοδελτίων

Να υποστηρίζει πληθώρα εκλογικών συστημάτων (από εκλογές ενιαίου ψηφοδελτίου μέχρι κομματικά - παραταξιακά ψηφοδέλτια με μυποψηφιότητες για πολλαπλά όργανα), καλύπτοντας τις ανάγκες σχεδόν κάθε φορέα.

Η καταχώρηση των υποψηφίων να γίνεται από τους διαχειριστές των εκλογών μέσω μίας εύκολης και φιλικής στην χρήση πλατφόρμας, η οποία είναι να διαθέσιμη μέχρι την έναρξη της ψηφοφορίας. Συνεπώς να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας για τυχόν αλλαγές και διορθώσεις τελευταίας στιγμής στα ψηφοδέλτια.

Ευέλικτος προγραμματισμός εκλογών

Οι διαχειριστές των εκλογών να μπορούν να ξεκινήσουν και να λήξουν την ψηφοφορία χειροκίνητα είτε να την προγραμματίσουν. Επιπρόσθετα, η ψηφοφορία να μπορεί να παραταθεί εάν υπάρξει σχετική ανάγκη.

Ταυτοποίηση Ψηφοφόρων

Η σύνδεση των ψηφοφόρων στο σύστημα και η ταυτοποίησή τους να έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολη, γρήγορη και ασφαλής. Οι ψηφοφόροι με ένα μόνο κλικ να μπορούν να ταυτοποιηθούν και να ψηφίσουν, χωρίς να χρειάζεται να απομνημονεύσουν κανέναν κωδικό.

Ψηφοφορία

Οι ψηφοφόροι να μπορούν να ψηφίσουν από οπουδήποτε και αν βρίσκονται, χρησιμοποιώντας το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet τους. Η διαδικασία της ψηφοφορίας να είναι απλή και να μην απαιτεί καμία γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης, κάθε ψήφος να κρυπτογραφείται πριν αποσταλεί στην ψηφιακή κάλπη, εξασφαλίζοντας έτσι την μυστικότητα καθ' όλη την εκλογική διαδικασία.

Μετά την υποβολή

Μετά την υποβολή της ψήφου τους, οι ψηφοφόροι να λαμβάνουν ένα email επιβεβαίωσης. Το μήνυμα αυτό να περιέχει μία κρυπτογραφική απόδειξη με την οποία να διασφαλίζεται η ορθή καταγραφή της ψήφου από το σύστημα. Κατά την υποβολή της ψήφου, να ελέγχεται η ψήφος χωρίς να διαβάζεται το περιεχόμενο της διασφαλίζοντας έτσι ότι ο ψηφοφόρος δεν έριξε άθελα του άκυρη ψήφο και δεν διπλοψηφίζει.

Ανωνυμοποίηση των ψήφων

Μετά το κλείσιμο της κάλπης, να εξαλείφει κάθε σύνδεση μεταξύ των ψηφοφόρων και των ψήφων τους. Αυτό να γίνεται εφικτό με την χρήση μιας κρυπτογραφικής διαδικασία. Μετά την ανωνυμοποίηση των ψήφων να είναι αδύνατο κάποιος να γνωρίζει ποιος ψηφοφόρος έριξε ποια ψήφο στην κάλπη. Να παρέχει μαθηματικές αποδείξεις για την εγκυρότητα της διαδικασίας της μείξης. Έτσι οι διαχειριστές και οι ψηφοφόροι να μπορούν να επιβεβαιώσουν πως οι ψήφοι ανωνυμοποιήθηκαν σωστά.

Αποκρυπτογράφηση

Μετά την μείξη, οι ανώνυμες πλέον ψήφοι να παραμένουν κρυπτογραφημένες με τα κλειδιά της εφορευτικής επιτροπής. Συνεπώς, για την αποκρυπτογράφηση τους να απαιτείται η συνεργασία των μελών της εφορευτικής επιτροπής. Κάθε μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής να μπορεί να συνδέεται στο σύστημα και να αποκρυπτογραφεί μερικώς τις ψήφους. Στο τέλος, όλες οι μερικές αποκρυπτογραφήσεις των ανώνυμων ψήφων να συνδυάζονται και το περιεχόμενο τους να αποκαλύπτεται. Η μέθοδος αυτή να είναι διαμοιρασμένη αποκρυπτογράφηση και να είναι πλήρως επαληθεύσιμη και ελέγξιμη μέσω μαθηματικών αποδείξεων. Παρακαλούμε σημειώστε πως η χρήση εφορευτικής επιτροπής είναι προαιρετική.

Καταμέτρηση

Μετά την αποκρυπτογράφηση των ανώνυμων ψήφων, ξεκινάει την καταμέτρηση. Σε αστραπιαίο χρόνο το αποτέλεσμα εκδίδεται και παρουσιάζεται στους διαχειριστές της ψηφοφορίας. Στην συνέχεια οι διαχειριστές μπορούν να μοιραστούν τα αποτελέσματα, να τα κατεβάσουν στον υπολογιστή τους ή και να τα τυπώσουν.

Ικανότητες: Σχεδιασμός Ιστοσελίδας, HTML, PHP, MySQL, Αρχιτεκτονική Λογισμικού

Σχετικά με τον Πελάτη:
( 0 αξιολογήσεις ) Pátrai, Greece

Ταυτότητα Εργασίας: #34715301

10 freelancers κάνουν προσφορές κατά μέσο όρο €2180 για αυτή τη δουλειά

techplusintl

Hi there, ★★★ Web Design / Wordpress / PHP Expert ★★★ 5+ Years of Experience ★★★ I've read requirements and ready to build ELECTRONIC VOTING PLATFORM. Websites we built with Wordpress: ✔ [login to view URL] ✔ http Περισσότερα

€2500 EUR σε 15 μέρες
(332 Αξιολογήσεις)
8.0
(103 Αξιολογήσεις)
7.3
Koki1216

Hello, this is Koki from Japan who has been working with Web and Software development for over 8 years now. I have checked your project description carefully and I think that I can help you to complete this project ful Περισσότερα

€3000 EUR σε 15 μέρες
(16 Αξιολογήσεις)
6.8
latinl

Χαίρετε Ένας καινοτόμος προγραμματιστής Ιστού είναι εδώ, Έχω πλούσια εμπειρία στην κατασκευή της ιστοσελίδας. Προσφέρω με σεβασμό να αναπτύξω έναν ιστότοπο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ως ανώτερος προγραμματιστής ful Περισσότερα

€2000 EUR σε 7 μέρες
(9 Αξιολογήσεις)
5.3
ITServices24y7

Γεια σας, είδα την ανάρτησή σας για την ανάπτυξη πλατφόρμας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, επίσης διάβασα τις περαιτέρω λεπτομέρειες και την απαίτηση του έργου και μπορώ να το φτιάξω Έχω πάνω από 7 χρόνια εμπειρίας στην ανά Περισσότερα

€1600 EUR σε 20 μέρες
(12 Αξιολογήσεις)
5.9
corpmember29

Γεια σας, έχω περισσότερα από 7 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη Ιστού και εργάζομαι σε πύλη εργασίας e-learning e-commerce, σύστημα ERP, διαχείριση εργοδοτών και χρηστών και ασφαλή διαχειριστή με διάφο Περισσότερα

€1500 EUR σε 15 μέρες
(4 Αξιολογήσεις)
4.9
peleytheriou

Καλησπέρα σας,έχω μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν μου αναθέσετε αυτήν την δουλειά.Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να με ρωτήσετε ότι θέλετε. Περισσότερα

€2200 EUR σε 25 μέρες
(5 Αξιολογήσεις)
4.5
kdsgroup24

Γεια σας, Χρειάζεστε "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ", Με τις δεξιότητες και την εμπειρία μου, είμαι αρκετά σίγουρος ότι μπορώ να κάνω το έργο σας πιο αποτελεσματικό. Θέλω να δημιουργήσω μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματ Περισσότερα

€2250 EUR σε 8 μέρες
(2 Αξιολογήσεις)
2.7
Webinfamous

Καλησπέρα είμαστε η Webinfamous και φυσικά διαθέσιμοι για περισσότερες πληροφορίες! Παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μας για ανάλυση του Project!

€2250 EUR σε 7 μέρες
(1 Κριτική)
1.4
theodoulos1993

Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για το project σας. Στείλτε μου ενα μήνυμα ώστε να το συζητήσουμε. Ευχαριστώ πολύ.

€2500 EUR σε 7 μέρες
(1 Κριτική)
0.4