Κλειστό

Greek freelancers needed for WEB TV video series related to sports

Αναζητούμε 4-5 συνεργάτες για να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε κάποια βίντεο για το αθλητικό μας portal.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τη δική τους κάμερα (μπορεί να είναι και φωτογραφική μηχανή, αρκεί να έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο), και να είναι ικανοί να τη στήσουν ώστε να τραβήξουν τον εαυτό τους να σχολιάζει κάποια ποδοσφαιρικά θέματα που θα τους δώσουμε εμείς. (Θα ήταν ιδανικά αν μας παραδώσετε βίντεο σε HD).

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε γνώσεις σχετικές με το ποδόσφαιρο, μπορούμε να σας δώσουμε εμείς τα κείμενα για να δουλέψετε.

Το project αυτό είναι ιδανικό για φιλόδοξα άτομα (23-50 ετών), που ονειρεύονται να κάνουν ένα ξεκίνημα στο χώρο της τηλεόρασης, της αθλητικογραφίας, ή του web TV.

Για αρχή η αμοιβή είναι συμβολική, αφού προσφέρονται περίπου 60 ευρώ για κάθε 1 ώρα συνολικού καταγεγραμένου υλικού. Ωστόσο, επιθυμούμε να αυξήσουμε αυτό το ποσό στο μέλλον.

Ικανότητες: Ότι Να'ναι, Ελληνικά, Υπηρεσίες Βίντεο, Βιντεογραφία, XXX

Περισσότερα: web portal for freelancers, sports freelancers, freelancers 5, tv freelancers, web tv, tv series, sports video, sports portal, portal for freelancers, freelancers portal, sports related project, sports portal project, needed greek, greek project, project related sports, greek video, needed hd, greek sports, greek needed, portal freelancers

Σχετικά με τον Εργοδότη:
( 22 αξιολογήσεις ) Athens, Greece

Ταυτότητα Εργασίας: #6426632

2 freelancers κάνουν προσφορές κατά μέσο όρο €66 για αυτή τη δουλειά

vladicbiliuc

A proposal has not yet been provided

€66 EUR σε 3 μέρες
(5 Αξιολογήσεις)
3.5
grachiotis

Δεν έχει γίνει καμιά πρόταση ακόμα

€66 EUR σε 5 μέρες
(1 Κριτική)
2.1