Make a Video

Κλειστό Αναρτήθηκε Πριν 6 χρόνια Πληρώθηκε κατά την παράδοση
Κλειστό Πληρώθηκε κατά την παράδοση

Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο να μας βοηθήσει με το editing, videos που φτιάχνουμε για τους πελάτες μας.

τα video θα είναι σχετικά με αυτοβελτίωση και προσωπική ανάπτυξη και κυρίως θα απεικονίζουν ανθρώπους της εταιρείας μας να αναλύουν ένα θέμα της ειδικότητάς τους στην κάμερα ή κάποια σχετική εμπειρία τους.

Ο άνθρωπος που θα μας βοηθήσει θα λαμβάνει από RAW video αρχεία από dlsr καμερα, gopro ή κινητά (καλής ποιότητας), κατηγοριοποιημένα σε φακέλους. Για κάθε θέμα, η συνολική διάρκεια των video δεν θα ξεπερνά τα 60 λεπτά. (Συνήθως θα είναι πολύ λιγότερα αλλά βάζω στην εν λόγω αγγελία το max.)

Θα θέλαμε να γίνεται :

μονταζ (να φεύγουν σαρδάμ και προτάσεις που δεν βγάζουν νόημα κατά την προσπάθεια των γυρισμάτων)

να μπαίνουν σκηνές στη σωστή σειρά (συνήθως βέβαια θα είναι σε χρονικό sequence που θα φαίνεται από το όνομα των αρχείων)

Διόρθωση χρωμάτων και ήχου

Εναλλαγές σκηνών (b-roll) για πιο ζωντανό video (Εφόσον φυσικά υπάρχει διπλό footage το οποίο θα δηλώνεται ξεκάθαρα)

Εφαρμογή φίλτρων και τεχνικών που θα κρίνονται από τον ίδιο τον ειδικό ως απαραίτητα για καλύτερη εικόνα και ήχο.

Εφαρμογή free royalty μουσικής αν και εφόσον απαιτείται.

Εισαγωγή intro & outro έτοιμου από εμάς ή κάτι που θα μας προτείνει ο ίδιος.

Ο άνθρωπος που θα μας βοηθήσει εν τέλει θα παραδίδει ένα τελικό video έτοιμο για χρήση 720 ή 1080 ανάλογα φυσικά και το raw footage που θα του παραδίδουμε, όχι πάνω από 20-30 λεπτά (μπορεί και λιγότερο αλλά πάλι βάζω το maximum).

Σκοπός είναι να αυτοματοποιήσουμε αυτή τη διαδικασία σε βάθος χρόνου και ο video editor να δουλεύει εντελώς αυτόνομα, στο χρόνο και το μέρος που θέλει, αλλά στην αρχή και μέχρι να συντονιστούμε θα χρειαστεί να επικοινωνούμε άμεσα ή να δουλέψουμε κάποια video μαζί ώστε να καταλήξουμε στην κατάλληλη τομή δημιουργικής ευχέρειας του contractor και πρακτικής αξίας για εμάς, οπότε κρίνουμε απαραίτητη να είναι κοντά στην αθήνα.

Πρόκειται για ένα ongoing project και προσβλέπουμε σε μια συνεχιζόμενη συνεργασία με έναν δημιουργικό άνθρωπο που θα μας βοηθήσει πραγματικά να γίνουμε καλύτεροι στο εν λόγω κομμάτι.

θεωρούμε πως η καλύτερη αμοιβή είναι per video οπότε και η fixed price που βλέπετε αλλά το συζητάμε αν θέλετε να αλλάξει σε per month ή per week.

Adobe Premiere Pro Επεξεργασία Βίντεο Βιντεογραφία

Ταυτότητα Εργασίας: #14183644

Σχετικά με την εργασία

7 προτάσεις Ενεργό Πριν 6 χρόνια

Τοποθεσία: Athens, Greece

7 freelancers κάνουν προσφορές κατά μέσο όρο €82 για αυτή τη δουλειά

ElisFoto

Σπούδασα σκηνοθεσία στο IEK AKMH και αργότερα στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ με κατεύθυνση το μοντάζ. Τελείωσα την πρακτική μου ως μοντέρ στον ΕΟΕ [!] Από τότε, εργάζομαι ως ελεύθερος επαγ Περισσότερα

€29 EUR σε 2 μέρες
(0 Αξιολογήσεις)
0.0
mLantza

Καλησπέρα, με ενδιαφερει να συνεργαστω μαζί σας. Η τιμή που αναφερω είναι ενδεικτική. Απο αυτά που κατάλαβα το κάθε βίντεο είναι συρραφή πολλών αλλων καο αυτό μπορεί να είναι κάτι απλό ή κατι πιο περιπλοκο. Για το λογ Περισσότερα

€23 EUR σε 1 μέρα
(0 Αξιολογήσεις)
0.0
vladicbiliuc

A proposal has not yet been provided

€19 EUR σε 0 μέρες
(0 Αξιολογήσεις)
0.0