Ολοκλήρωση συγγραφής (μερικώς ολοκληρωμένης) πτυχιακής εργασίας με τίτλο "Τυριά τύπου Pasta filata και το ελληνικό Κασέρι", η οποία ανήκει στον τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Είχα ξεκινήσει την συγγραφή της εργασίας ήδη από το 2014 αλλά για διάφορους λόγους την πάγωσα (η εργασία έχει μείνει γύρω στις 40 σελίδες). Εχει γραφεί μεγάλο μέρος της και έχει μείνει στα Αποτελέσματα & Συζήτηση. Υπάρχει βιβλιογραφία και τα πειραματικά δεδομένα φυσικά αλλά η εργασία χρήζει περαιτέρω έρευνας στη βιβλιογραφία. Η εργασία έχει εύκολο θέμα και κάνει σύγκριση διαφόρων πλαθούμενων τυριών (από όλο τον κόσμο και Ελλάδα) και δίνει ερευνητική βαρύτητα στο Κασέρι του οποίου και δείγματα μελετήθηκαν. Τα εργαστηριακά δεδομένα αφορούν ιδιότητες διαφόρων εμπορικών τυριών Κασέρι και στο τέλος γίνεται σύγκριση και συσχέτιση την περιεκτικότητας τους σε διάφορα αμινοξέα.
Έχω ήδη κάνει δύο πτυχιακές εργασίες για εμένα και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Αυτή τη στιγμή μπορώ να ολοκληρώσω την εργασία άμεσα.
Θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω!