Find Jobs
Hire Freelancers

Webdesigner

€30-250 EUR

Κλειστή
Αναρτήθηκε πάνω από 8 χρόνια πριν

€30-250 EUR

Πληρωμή κατά την παράδοση
Έργο: Κατασκευή δυναμικού πίνακα για παρουσίαση δεδομένων με CSS. Δεν απαιτείται αυτή καθεαυτή η εισαγωγή δεδομένων. Ο πίνακας θα μπορεί να εισαχθεί σε οποιαδήποτε σελίδα HTML/PHP με απλή αντιγραφή.
Ταυτότητα εργασίας: 8758327

Σχετικά με την εργασία

7 προτάσεις
Απομακρυσμένη Εργασία
Ενεργός/ή 8 χρόνια πριν

Ψάχνεις τρόπο για να κερδίσεις μερικά χρήματα;

Πλεονεκτήματα πλειοδοσίας στο Freelancer

Καθόρισε τον προϋπολογισμό σου και το χρονοδιάγραμμα
Πληρώσου για τη δουλειά σου
Περίγραψε την πρόταση σου
Η εγγραφή και η πλειοδοσία σε εργασίες είναι δωρεάν
7 freelancers δίνουν μια μέση προσφορά €139 EUR για αυτή τη δουλειά
Avatar Χρήστη
I have read your requirement carefully. i am able to do your project. message me on PMB so we can discuss more in brief. we are team of 70 developers. we are in IT industry from past 7 years. we are dealing with 900 cliets in india and across all over world 4000+ . we have done 3000 + websites. thanks we are thedesigningworld.
€147 EUR σε 3 ημέρες
4,8 (191 αξιολογήσεις)
6,9
6,9
Avatar Χρήστη
Hi, I'm ready to do this for you. I have a developer degree. I am more than capable of doing this job. I have 5/5 in almost all previous interactions. I can start working inmediatly. I have 12 years of experience developing dynamic sites that you can update easily and are adaptable to mobile devices. sg
€277 EUR σε 15 ημέρες
4,9 (197 αξιολογήσεις)
6,9
6,9
Avatar Χρήστη
Έχοντας συνεργαστεί με freelancers έχω καταλήξει ότι αυτό που μετράει για την τελική επιλογή είναι η ανεύρεση κάποιου που εκτός από τα τεχνικά προσόντα έχει όρεξη και κίνητρο να ασχοληθεί με συγκεκριμένο project. Σίγουρα το κίνητρο των χρημάτων είναι σεβαστό αλλά οδηγεί σε προχειροδουλειές μη αφήνοντας τους πελάτες ευχαριστημένους. Από την πλευρά μου ως φοιτητής πολυτεχνείου προσπαθώ κάθε project που αναλαμβάνω να είναι ξεχωριστό και προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να είναι ικανό να μπει ως μια εξαιρετική δουλειά στο βιογραφικό μου. Όσον αφορά τα τυπικά προσόντα ξέρω οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί για το συγκεκριμένο site όπως σχεδιασμό ιστοσελίδων με php,html5,css3, javascript και sql. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την εμπειρία πάνω στο wordpress αλλά και τεχνικές για να εμφανίζεται το site πρώτο στην αναζήτηση του google θα σας αφήσουν ικανοποιημένους. Μπορείτε να δείτε παλαιότερες εργασίες και κριτικές στο προφίλ μου. Είμαι διατεθιμένος να σας κάνω προτάσεις πριν ξεκινήσει η υλοποίηση ώστε να αποφασίσετε σε γενικές γραμμές πως θέλετε να εμφανίζεται ο πίνακας αλλά και να σας φτιάξω ένα εγχειρίδιο σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε πως να κάνετε την διαχείριση του. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και μετά την λήξη της εργασίας θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου για απορίες ή μικρές αλλαγές. Σαν εγγύηση γιατί ξέρω ότι είναι άβολο να μην υπάρχει υποστήριξη. Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα.
€60 EUR σε 1 ημέρα
5,0 (4 αξιολογήσεις)
3,7
3,7
Avatar Χρήστη
A proposal has not yet been provided
€100 EUR σε 3 ημέρες
4,2 (2 αξιολογήσεις)
3,2
3,2
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα Έχω φτιάξει δυναμικούς πίνακες με CSS. Στείλε μου μήνυμα για περισσότερα :) ..............................................
€88 EUR σε 3 ημέρες
5,0 (4 αξιολογήσεις)
2,6
2,6
Avatar Χρήστη
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να δόυμε παραπάνω λεπτομέρειες! Είμαι στη διάθσεση σας για οποιαδήποτε απορία - διευκρίνηση!
€155 EUR σε 2 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0

Σχετικά με τον πελάτη

Σημαία της GREECE
Greece
0,0
0
Μέλος από Οκτ 24, 2015

Επαλήθευση Πελάτη

Ευχαριστούμε! Σου έχουμε στείλει ένα email με ένα σύνδεσμο για να διεκδικήσεις τη δωρεάν πίστωση σου.
Κάτι πήγε στραβά κατά την προσπάθεια αποστολής του email σου. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά.
Εγγεγραμμένοι Χρήστες Συνολικές Αναρτημένες Δουλειές
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Φόρτωση προεπισκόπησης
Δόθηκε πρόσβαση για Geolocation.
Η σύνδεση σου έχει λήξει και τώρα έχεις αποσυνδεθεί. Παρακαλούμε συνδέσου ξανά.