Find Jobs
Hire Freelancers

Εργασία στα τηλεπικοινωνιακά συστήματα

€30-250 EUR

Κλειστή
Αναρτήθηκε πάνω από 9 χρόνια πριν

€30-250 EUR

Πληρωμή κατά την παράδοση
Δίνεται το σήμα x(t)=A*trig(2πft+θ) συχνότητας Ε Hz το οποίο θέλουμε να μεταδώσουμε με ένα ψηφιακό τηλεπικοινωνιακό σύστημα. Επιλέξτε το πλάτος Α να είναι ίσο με το αριθμό των γραμμάτων του ονόματος σας. Την συχνότητα Ε να είναι ίση με 2*Π όπου Π ο αριθμός των γραμμάτων του επιθέτου σας. To trig θα το πάρετε cos αν το ΑΜ σας λήγει σε ζυγό αριθμό και sin αν λήγει σε μονό αριθμό. Το θ θα το πάρετε +π/2 αν το ΑΜ σας λήγει σε 0,1,2,3 και 4. Θα το πάρετε -π/2 αν λήγει σε 5,6,7,8 και 9. 1) Καταγράψτε αρχικά σε ένα πίνακα τις επιλογές των δεδομένων σας. 2) Να σχεδιασθεί το σήμα για χρονική διάρκεια ίση με την περίοδό του. 3) Να γίνει ανάθεση κωδικολέξεων σε στάθμες αν επιλέξω ομοιόμορφη κβάντιση με αριθμό σταθμών ίσο με το αθροισμα των γραμμάτων του ονόματος και του επιθέτου σας με την μικρότερη κωδικολέξη να αντιστοιχίζεται στην μικρότερη στάθμη. 4) Να βρεθεί η ακολουθία bits που θα μεταδοθεί αν κάνω δειγματοληψία με ρυθμό G% του ρυθμού Nyquist για μια περίοδο, όπου G=10*D όπου D το νούμερο που λήγει το ΑΜ σας. 5) Να κβαντίσετε τα δείγματα και να βρείτε την μέση πιθανότητα σφάλματος κβάντισης για μια περίοδο του σήματος. 6) Να βρεθεί ο ρυθμός bit που θα δημιουργηθεί προς μετάδοση από την παραπάνω διαδικασία. 7) Από την ακολουθία το 2ο και το 3ο δείγμα μεταδίδονται με χρήση 8-PSK με Gray κωδικοποίηση αν το ΑΜ σας λήγει σε μονό νούμερο ή με 8-QAM με Binary κωδικοποίηση αν το ΑΜ σας λήγει σε ζυγό νούμερο. Να σχεδιασθεί ο αστερισμός της διαμόρφωσης που υλοποιεί ο πομπός και η κυματομορφή που θα μεταδοθεί από το κανάλι για τα δείγματα αυτά. 8) Να βρεθεί το απαιτούμενο εύρος ζώνης που θα απαιτηθεί από το κανάλι για να μεταφέρω την ροή πληροφορίας που δημιουργήθηκε αν κάνω χρήση φίλτρου ανυψωμένου συνημίτονου με παράγοντα κλίσης 0.35. 9) Στον δέκτη χρησιμοποιώ προσαρμοσμένο φίλτρο. Ποιος είναι ο στόχος της χρήσης του; Ποιά είναι η διάρκεια της εξόδου του και που μεγιστοποιείται αν η είσοδος είναι τετραγωνικός παλμός πλάτους 2 και διάρκειας από Τ/2 έως 3Τ/2 αν το ΑΜ σας λήγει σε μονό νούμερο ή τετραγωνικός παλμός πλάτους 3 και διάρκειας από 3Τ/2 έως 5Τ/2 αν το ΑΜ σας λήγει σε ζυγό νούμερο. Τα αποτελέσματα σας να τα εξάγετε μαθηματικά και να τα δείξετε και γραφικά. 10) Να περιγράψετε αναλυτικά την διαδικασία που θα πρέπει να γίνει στον δέκτη ώστε να πάρουμε το αρχικό μας σήμα που εισάγαμε στον πομπό, το οποίο αν υποθέσουμε ότι είναι σήμα φωνής θα οδηγηθεί στο ηχείο του δέκτη για να το ακούσουμε. Η περιγραφή της διαδικασίας θα γίνει με βάση τα δεδομένα που έχουν προκύψει στα προηγούμενα ερωτήματα κατά την διαδικασία δημιουργίας του σήματος στον πομπό.
Ταυτότητα εργασίας: 6367237

Σχετικά με την εργασία

4 προτάσεις
Απομακρυσμένη Εργασία
Ενεργός/ή 10 χρόνια πριν

Ψάχνεις τρόπο για να κερδίσεις μερικά χρήματα;

Πλεονεκτήματα πλειοδοσίας στο Freelancer

Καθόρισε τον προϋπολογισμό σου και το χρονοδιάγραμμα
Πληρώσου για τη δουλειά σου
Περίγραψε την πρόταση σου
Η εγγραφή και η πλειοδοσία σε εργασίες είναι δωρεάν
4 freelancers δίνουν μια μέση προσφορά €117 EUR για αυτή τη δουλειά
Avatar Χρήστη
A proposal has not yet been provided
€70 EUR σε 3 ημέρες
4,9 (49 αξιολογήσεις)
5,1
5,1
Avatar Χρήστη
Can u send details in English..................................................................................................
€155 EUR σε 3 ημέρες
4,9 (11 αξιολογήσεις)
3,6
3,6
Avatar Χρήστη
A proposal has not yet been provided
€130 EUR σε 3 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Exo teliosei efarmosmena mathimatika , exo kanei arketes fores ergasies gia allous , sigkekrimena sta tilepikoinoniaka sistimata dn exo ksana kanei alla entaksi palevontai .
€111 EUR σε 5 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0

Σχετικά με τον πελάτη

Σημαία της GREECE
Greece
0,0
0
Μέλος από Αυγ 25, 2014

Επαλήθευση Πελάτη

Ευχαριστούμε! Σου έχουμε στείλει ένα email με ένα σύνδεσμο για να διεκδικήσεις τη δωρεάν πίστωση σου.
Κάτι πήγε στραβά κατά την προσπάθεια αποστολής του email σου. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά.
Εγγεγραμμένοι Χρήστες Συνολικές Αναρτημένες Δουλειές
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Φόρτωση προεπισκόπησης
Δόθηκε πρόσβαση για Geolocation.
Η σύνδεση σου έχει λήξει και τώρα έχεις αποσυνδεθεί. Παρακαλούμε συνδέσου ξανά.