Find Jobs
Hire Freelancers

Επιλογη σερβερ - Σχεδιαση σελιδας

€30-250 EUR

Κλειστή
Αναρτήθηκε περίπου 6 χρόνια πριν

€30-250 EUR

Πληρωμή κατά την παράδοση
Καλησπέρα .. Εχω μια σελίδα μαζί με έναν φίλο .. Η σελίδα είναι [login to view URL] και ασχολείται με προγνωστικά ποδοσφαίρου .. Αρχικά ξεκινήσαμε για να περνάμε την ώρα μας πριν 5 χρόνια περίπου , τώρα έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο με 9.000-13.000 χρήστες ημερησίως σύμφωνα με το Google analytic .. Αυτό που θέλουμε και ψάχνουμε είναι κάποιον που να γνωρίζει από SEO και διαμόρφωση μιας σελίδας της κατηγορίας αυτής , ώστε να ανέβει ακόμα ποιο ψηλα ..Δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με SEO και την διαμόρφωση σελίδας την έχουμε επιλέξει εμείς .. Αρχικά ξεκινήσαμε σε hosting δωρεάν . Στην ουσία ήταν μια πλατφόρμα με περιορισμένες δυνατότητες .. μετά τα 2 χρόνια μπήκαμε σε hosting που υποστήριζε word press όπου κάποιος φίλος (ερασιτέχνης με βασικές γνώσεις σε αυτά) μας έφτιαξε την βάση δεδομένων που έχουμε και έστησε γενικά ξανά το σαιτ πάνω σε αυτό που θέλαμε …Κατά την πρώτη περίοδο με την έτοιμη πλατφόρμα η επισκεψημοτητα ανέβηκε ραγδαία δηλαδή μιλάμε ότι στα 2 χρόνια είχαμε περίπου 7000 επισκέπτες καθημερινά ..Τώρα 4 χρόνια μετά και με καλύτερο θεωρώ σαιτ έχουμε κολλήσει θα έλεγα η έχουμε ανέβει ελάχιστα στις 11.000 επισκέπτες ημερησίως . Φταίνε τα διάφορα hosting που αλλάξαμε κατά καιρούς , φταίει η διαμόρφωση της σελίδας δεν γνωρίζω και αυτό προσπαθώ να μάθω από εσάς .Ξέρω ότι είναι μια γενική ερώτηση αυτή που απαντάτε με πολλές παραμέτρους και ανάλυση στοιχείων .. Επιμένουμε όμως να ψάχνουμε κάποιον που θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε αυτό , με το αζημίωτο φυσικά…Ένα είναι σίγουρο που γνωρίζω , ότι οι κριτικές γενικά για την σελίδα είναι πολύ καλές σε σχέση με άλλες σελίδες του ίδιου αντικείμενου , παρόλα αυτά αυτοί ανεβαίνουν και εμείς μένουμε στάσιμοι χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί .. Θα χαρώ πολύ εάν απαντήσετε η εάν θέλετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου με*Removed by Admin*
Ταυτότητα εργασίας: 16868091

Σχετικά με την εργασία

8 προτάσεις
Απομακρυσμένη Εργασία
Ενεργός/ή 6 χρόνια πριν

Ψάχνεις τρόπο για να κερδίσεις μερικά χρήματα;

Πλεονεκτήματα πλειοδοσίας στο Freelancer

Καθόρισε τον προϋπολογισμό σου και το χρονοδιάγραμμα
Πληρώσου για τη δουλειά σου
Περίγραψε την πρόταση σου
Η εγγραφή και η πλειοδοσία σε εργασίες είναι δωρεάν
8 freelancers are bidding on average €119 EUR for this job
Avatar Χρήστη
A proposal has not yet been provided
€70 EUR σε 1 ημέρα
4,8 (202 αξιολογήσεις)
6,1
6,1
Avatar Χρήστη
In graphic desigining i have more than 7 years of experience and on this website i m working from 2014 if you give me the job i will not disappoint you we have Experience of 10+ years in Graphic Designing logo designing send me a message so we can discuss further
€50 EUR σε 1 ημέρα
4,9 (113 αξιολογήσεις)
5,6
5,6
Avatar Χρήστη
καλησπερα, με λενε χρηστο και ενδιαφερομαι για το project σας. παρακαλω στειλτε μου ενα μηνυμα να συζητησουμε τις λεπτομεριες.
€200 EUR σε 7 ημέρες
5,0 (28 αξιολογήσεις)
5,3
5,3
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα. Θα χαρώ ν συνεργαστούμε για τη βελτίωση του SEO. Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις είναι ότι υπάρχουν 2 έιδη SEO. Αυτό που ζητάς λέγεται OnPage SEO και είναι στην ουσία η παραμετροποίηση τις ιστοσελίδας σου μέ τέτοιο τρόπο ώστε να είναι όσο τον δυνατόν πιο φιλική για την Google. Γενικώς να ξέρεις ότι το SEO αργεί για να δεις αποτελέσματα. Μπορώ όμως να παραμετοιποιήσω τη σελίδα σου σωστά και να σου δώσω πληροφορίες για το πως θα συνεχίσεις από εκεί και πέρα για να έχεις όσο τον δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.
€155 EUR σε 3 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Γεια σας, κατά κύριο λόγο έχει να κάνει το Hosting και το SEO, είναι πολλά ακόμα που ευθύνονται για την στάσιμη επισκεψιμότητα του ιστοτόπου σας. Πρέπει να αναλύσουμε πολλές λεπτομέρειες.
€155 EUR σε 15 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
1,6
1,6

Σχετικά με τον πελάτη

Σημαία της GREECE
Greece
0,0
0
Μέλος από Μαΐ 2, 2018

Επαλήθευση Πελάτη

Άλλες δουλειές από αυτόν τον πελάτη

www.clevertips.net
€30-250 EUR
Ευχαριστούμε! Σου έχουμε στείλει ένα email με ένα σύνδεσμο για να διεκδικήσεις τη δωρεάν πίστωση σου.
Κάτι πήγε στραβά κατά την προσπάθεια αποστολής του email σου. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά.
Εγγεγραμμένοι Χρήστες Συνολικές Αναρτημένες Δουλειές
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Φόρτωση προεπισκόπησης
Δόθηκε πρόσβαση για Geolocation.
Η σύνδεση σου έχει λήξει και τώρα έχεις αποσυνδεθεί. Παρακαλούμε συνδέσου ξανά.