Κλειστό

Η χρονική υστέρηση που εμφανίζεται σε εισηγμένες εταιρείες στο Χ.Α.Α.

Ο καθηγητής έδωσε στην αρχή ένα αρχείο excel το οποίο είχε 30 εταιρείες. Από την κάθε εταιρεία για 10 έτη έπρεπε να ψάξουμε στην οικονομική έκθεση της εταιρείας του ανάλογου έτους, να βρούμε την έκθεση του ορκωτού λογιστή και να συμπληρώσουμε τους πίνακες που δίνονταν. Για παράδειγμα: ποιος ορκωτός λογιστής υπέγραψε, την ημερομηνία υπογραφής, κλπ. Έχω στείλει το συγκεκριμένο αρχείο το συγκεκριμένο έγγραφο.

Έπειτα ο καθηγητής θα μας δώσει άλλα τρία κομμάτια.

Στο 1ο κομμάτι: θα αναφερθεί η ελεγκτική και ο ελεγκτικός κίνδυνος σε 20 με 25 σελίδες. Αφού σταλθεί το συγκεκριμένο κείμενο, θα μας στείλει το δεύτερο κομμάτι και η ίδια διαδικασία θα ακολουθήσει και με το τρίτο το οποίο είναι και το τελευταίο.

Όπως μας ανέφερε το 2ο κομμάτι που θα μας στείλει θα αναφέρεται σε κάποιες συγκεκριμένες πηγές που θα μας δωθούν και εμείς θα πρέπει απλά να τις σχολιάσουμε περαιτέρω.

Στο 3ο κομμάτι: θα γίνεις σχολιασμός κάποιων γραφημάτων. Τα γραφήματα αυτά θα μας τα στείλει ο καθηγητής που θα τα έχει βγάλει από τον παραπάνω πίνακα του excel που δημιουργήσαμε.

Γενικότερα ο καθηγητής μας βοηθάει πολύ σε όλη την εργασία και είναι αρκετά συνεργάσιμος. Απλά μας στέλνει κομμάτι-κομμάτι την εργασία και όχι ολόκληρη. Μόλις μας στέλνετε ένα κομμάτι θα επικοινωνούμε άμεσα μαζί του για να ξεκινάει το επόμενο κομμάτι όσο το δυνατόν γρηγορότερα και χωρίς καθυστερήσεις.

Ακόμη, έχουμε στην διάθεση μας ένα βιβλίο του ίδιου του καθηγητή που αναφέρεται στην ελεγκτική και τον ελεγκτικό κίνδυνο, και θα θέλαμε να εισάγετε στην εργασία κάποια κείμενα από αυτό. Το βιβλίο έχει τίτλο << Σύγχρονη Ελεγκτική και Ελεγκτικός Κίνδυνος >> του Άγγελου Ζωιτσά, εκδόσεις Σοφία. Εάν δεν υπάρχει στην διάθεση σας, μπορώ να σας το στείλω με courier και μου το επιστρέφετε όταν τελειώσετε.

Το πρώτο κομμάτι με το γραπτό κείμενο για την ελεγκτική και τον ελεγκτικό κίνδυνο θα το θέλαμε όσο πιο σύντομα γίνεται για να προλάβουμε να του το στείλουμε, ώστε να πάρουμε πληροφορίες και για τα υπόλοιπα.

Ικανότητες: Επεξεργασία Δεδομένων, Excel, Financial Sales

Περισσότερα: content writer εργασία, copywriter αθήνα εργασία, copywriter αθηνα, copywriter θέσεις εργασίας, data entry αθήνα εργασία, data entry εργασια, data entry εργασια απο το σπιτι, data entry θέσεις εργασίας, elance θέσεις εργασίας, forum c# programming θεσσαλονικη, freelance designer θέσεις εργασίας, freelance greece θέσεις εργασίας, freelance online θέσεις εργασίας, freelance γραφιστας, freelance θέσεις εργασίας

Σχετικά με τον Εργοδότη:
( 0 αξιολογήσεις ) Greece

Ταυτότητα Εργασίας: #17401322