Κλειστό

Περιγραφή προσφορών των διαδικτυακών καταστημάτων

Γεια σας! Ψάχνουμε για ανθρώπους που θα ξαναγράψουν ειδικές προσφορές για τα διαδικτυακά καταστήματα και θα γράψουν 1-2 προτάσεις για κάθε προσφορά εάν δεν υπάρχει καμία. Επίσης, πρέπει να ελέγξετε εάν αυτή η συμφωνία εξακολουθεί να ισχύει. Η δουλειά δεν είναι δύσκολη, το πιο περίπλοκο μέρος - είναι να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε :)

Θα σας στείλω μια λίστα με 50 προσφορές, είναι σύντομες και απλές. Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, ελέγξτε αν η προσφορά αυτή εξακολουθεί να ισχύει και μετά τη αλλάξετε λίγο. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε μια προσφορά από μια ιστοσελίδα, αν δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία στη λίστα.

Αυτές οι προσφορές θα είναι στην ιστοσελίδα μας [login to view URL], ώστε να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και να δείτε το εύρος των εργασιών. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας θα είναι ο ίδιος, η διαφορά είναι μόνο στο γεγονός ότι οι προσφορές σας θα είναι για την Ελλάδα, και φυσικά στα ελληνικά.

Τα δείγματα ολοκληρωμένων έργων μπορείτε να δείτε συνημμένα, πρώτη οθόνη είναι προσφορές πριν, το δεύτερο - μετά την επεξεργασία. Μπορούμε να στείλουμε τέτοιες εργασίες κάθε εβδομάδα.

Ικανότητες: Copywriting

Περισσότερα: content writer εργασία, copywriter αθήνα εργασία, copywriter αθηνα, copywriter θέσεις εργασίας, create free website ﺇﻋﻼﻥ www hostingsolutions it, data entry αθήνα εργασία, data entry εργασια, data entry εργασια απο το σπιτι, data entry θέσεις εργασίας, elance θέσεις εργασίας, forum c# programming θεσσαλονικη, freelance designer θέσεις εργασίας, freelance greece θέσεις εργασίας, freelance online θέσεις εργασίας, freelance γραφιστας, freelance θέσεις εργασίας, freelancer com θέσεις εργασίας, freelancer engineer θέσεις εργασίας, freelancer γραψιμο, freelancer ελλαδα

Σχετικά με τον Εργοδότη:
( 0 αξιολογήσεις ) Krasnodar, Russian Federation

Ταυτότητα Εργασίας: #18938504

2 freelancers κάνουν προσφορές κατά μέσο όρο $10 για αυτή τη δουλειά

arissu

Γειά σας, Ενδιαφέρομαι για το project, και είμαι στην διάθεση σας να βοηθήσω. Με εκτίμηση, Άρης Σουρρής.

$10 USD σε 1 μέρα
(0 Αξιολογήσεις)
0.0
eco08201

Γεια σας, Προς όποιον ενδιαφερόμενο θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι διαθέτω τις δεξιότητες και τα μέσα για την θέση εργασίας καθώς και διαθέσιμο χρόνο, έχω άριστη σχέση με τη χρήση Η/Υ και με προγράμματα όπως MS OFFIC Περισσότερα

$10 USD σε 1 μέρα
(0 Αξιολογήσεις)
0.0