Find Jobs
Hire Freelancers

Article in Greek - Αρθρα σχετικα με προτασεις εστιατοριων/μπαρ ανα περιοχη

€250-750 EUR

Κλειστή
Αναρτήθηκε περίπου 2 χρόνια πριν

€250-750 EUR

Πληρωμή κατά την παράδοση
Καλησπερα και καλη χρονια. Αναζηταμε καποιο ατομο για συγγραφη SEO Friendly αρθρων (τουλαχιστον 1000 λεξεων ανα αρθρο) με παρουσιασεις μαγαζιων (εστιατοριων / μπαρ κλπ) σε διαφορες περιοχες της Ελλαδας. Δινουμε 20 ευρω ανα αρθρο και θεελουμε μινιμουμ 10 αρθρα.
Ταυτότητα εργασίας: 32536314

Σχετικά με την εργασία

17 προτάσεις
Απομακρυσμένη Εργασία
Ενεργός/ή 2 χρόνια πριν

Ψάχνεις τρόπο για να κερδίσεις μερικά χρήματα;

Πλεονεκτήματα πλειοδοσίας στο Freelancer

Καθόρισε τον προϋπολογισμό σου και το χρονοδιάγραμμα
Πληρώσου για τη δουλειά σου
Περίγραψε την πρόταση σου
Η εγγραφή και η πλειοδοσία σε εργασίες είναι δωρεάν
17 freelancers are bidding on average €324 EUR for this job
Avatar Χρήστη
Article in Greek - Αρθρα σχετικα με προτασεις εστιατοριων/μπαρ ανα περιοχη I have read and understood all your project details and I feel my self the best candidate to complete this project with 100% accuracy. I have vast amount of experience in this industry since I am working from 2009 as a professional writer. I have huge number of client base in these 12 years. I can write Articles, Blogs, Website Content, CV, Business Plans, Books & eBooks and Product Descriptions. I provide Supreme Quality Work against very low prices even in short deadlines. You may contact me anytime so we can discuss your project in detail. Thank You.
€250 EUR σε 1 ημέρα
4,8 (788 αξιολογήσεις)
7,5
7,5
Avatar Χρήστη
Article in Greek - Αρθρα σχετικα με προτασεις εστιατοριων/μπαρ ανα περιοχη After reading your project details, I feel, I am the best option for you to fulfill this project with 100% perfection. I am working in this industry since 2014 and I have served more than 1200 clients with a full amount of satisfaction. I can deliver your work within your given deadline and budget. Please give me a chance. I PROMISE, You will find it GREAT. Thanks, please send me complete details via chat.
€250 EUR σε 1 ημέρα
4,9 (323 αξιολογήσεις)
6,6
6,6
Avatar Χρήστη
Γεια σας, Ενδιαφέρομαι για την εργασία που έχετε αναρτήσει. Έχω εμπειρία στη συγγραφή άρθρων seo στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Όπως μπορείτε να δείτε και στις αξιολογήσεις στο προφίλ μου, έχω ασχοληθεί με αρκετές παρόμοιες εργασίες με άριστες κριτικές. Θα χαρώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Μαρκέλλα.
€250 EUR σε 7 ημέρες
5,0 (35 αξιολογήσεις)
5,6
5,6
Avatar Χρήστη
Hello there, Hire me for US native content writing services. I will deliver you fully organic content based on complete research. You can hire for Greek, content writing, copy writing, video or image description etc. For more details visit my site abdullahsakhi.com. Please contact me in the inbox for further discussion. Thank you
€250 EUR σε 2 ημέρες
4,7 (7 αξιολογήσεις)
3,8
3,8
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο ως υπάλληλος πολυτελών ξενοδοχείων εδώ και 22 χρόνια, μπορώ να σας εγγυηθώ άψογο αποτέλεσμα στο project σας. Επίσης, σε συνεργασία με τον F & B manager, μπορώ να σας προσφέρω τα άρθρα που ζητάτε σε σύντομο χρόνο. Χρησιμποποιώ την Ελληνική σε πολύ καλό βαθμό, χωρίς βερμπαλισμούς αλλά με πλούσιο λεξιλόγιο, έχοντας αρθρογραφήσει σε blogs στο παρελθόν κι έχοντας παράσχει σεμινάρια διδασκαλίας με θεματολογία που αφορούν στον χώρο, σε ιδιωτικές σχολές τουριστικής κατεύθυνσης. Θα με τιμούσε ιδιαίτερα το ενδεχόμενο συνεργασίας. Παραμένω στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες. Η τιμή που αναφέρω είναι ενδεικτική και μπορούμε να την διαπραγματευτούμε. Με εκτίμηση, Γιώργος Β.
€250 EUR σε 7 ημέρες
5,0 (2 αξιολογήσεις)
1,2
1,2
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα σας, έχω εμπειρία στην συγγραφή άρθρων και κατά συνέπεια στοχευμένων για το SEO. Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο προφίλ μου, πρόσφατα είχα ένα παρόμοιο project. Μπορώ να το αναλάβω με επαγγελματισμό και συνέπεια. Περιμένω μήνυμά σας για περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ.
€250 EUR σε 14 ημέρες
4,0 (1 αξιολόγηση)
1,1
1,1
Avatar Χρήστη
Επικοινωνήστε μαζί μου Μπορώ να σας βοηθήσω πολύ Είμαι ο ιδιοκτήτης μιας σελίδας επιστημονικών εκδοτικών υπηρεσιών που ειδικεύεται στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και ερευνών που μπορούν να δημοσιευτούν με μεγάλη ακρίβεια και χωρίς λογοκλοπή σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των επιστημονικών, λογοτεχνικών και πολιτιστικών. Παρέχουμε επίσης και άλλες επαγγελματικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της παράφρασης, της μείωσης της λογοκλοπής και της μετάφρασης από και προς πολλές γλώσσες
€750 EUR σε 7 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Γεια σας. Κατέχω εμπειρία στη συγγραφή άρθρων. Είμαι απόλυτα τυπικός στις προθεσμίες, έχω ελεύθερο χρόνο.
€250 EUR σε 7 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Γεια σας, Με λένε Τζένη, μεγαλωμένη Ελλάδα και πλέον κάτοικος Αυστραλία εδώ και 8 χρόνια. Έχω εμπειρία στον χώρο της εστίασης στην Ελλάδα και στην Αυστραλία. Έχω τελειώσει το λύκειο θεωρητικής κατεύθυνσης και θεωρούμαι καλή αρθρογράφος στην εφημερίδα που δουλεύω. Μπορώ να σας βοηθήσω στην συγγραφή άρθρων για τα εστιατόρια αφού την καλοκαιρινή (Αυστραλίας) σεζόν μπορώ να διαθέσω επαρκή χρόνο στο πρότζεκτ σας. Με εκτίμηση, Τζένη Μπονχέρ
€250 EUR σε 5 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Αξιοτιμή/έ κυριά/έ, ονομάζομαι Αλκέτα και θα ήθελα να εκφράσω το ενδιαφέρον μου για το εν λόγω poject. Με πάνω απο δέκα χρόνια προϋπηρεσία στο Marketing&Digital Marketing πιστεύω πως είμαι το κατάλληλο πρόσωπο να αναθέσετε την δουλειά. Παρακαλώ μην διστάσεται να επικοινωνήσετε μαζί μου να συζητήσουμε περαιτέρω...Υ.Γ: Η προσπφορά που έχω δώσει είναι ενδεικτική καθώς είμαι ανοιχτή σε κάθε πρόταση εκ μέρους σας. Σας ευχαριστώ των προτερων, Καλή και Δημιουργική Χρόνια, Αλκέτα!
€750 EUR σε 5 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα, χρόνια πολλά! Είμαι η Τζένη, είμαι 28 ετών και είμαι freelancer UX/UI designer, και ασχολούμαι επίσης με μεταφράσεις. Η παραγωγή λόγου και η δημιουργική γραφή είναι ένα πεδίο που θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα να δραστηριοποιηθω, καθώς πιστεύω πως είναι κάτι που έχω φυσικό ταλέντο. Πέρα από το πτυχίο μου στο UX design, έχω τελειώσει παιδαγωγικό στο πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργίας περιεχομένου.Η επαγγελματική συμπεριφορά και η τήρηση των προθεσμιών είναι στοιχεία που με χαρακτηρίζουν.Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρωv
€500 EUR σε 7 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα και καλή χρονιά , διάβασα την πρόταση σας για τα άρθρα και με ενδιαφέρει πολύ . Θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου να συζητήσουμε λεπτομέρειες.
€250 EUR σε 1 ημέρα
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα σας, Καλή Χρονιά με υγεία! Θα με ενδιέφερε αρκετά να ασχοληθώ με τη συγγραφή SEO friendly άρθρων και μάλιστα στον κλάδο της εστίασης. Ωστόσο, αν είστε σύμφωνη/ος κι εσείς, καλό θα ήταν να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το τι αναζητούν οι αναγνώστες σας στο διαδίκτυο, ώστε να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα keywords και να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα (στόχευση κοινού και google search).
€250 EUR σε 5 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Καλησπέρα και καλή χρονιά από την ανεμόεσσα Λήμνο. Με λένε Αναστάσιο και ζω και εργάζομαι στο θαλασσοφίλητο νησί της Λήμνου. Έχω ασχοληθεί ενεργά με την προώθηση του νησιού, καθώς επίσης και με την ανάδειξή του τόσο σε μέσα μαζικής δικτύωσης όσο και ως ξεναγός. Γράφω μικρές ιστορίες και παραμύθια για μικρούς και μεγάλους και μου αρέσει το διάβασμα και η καλή κουζίνα, μιας και μαγειρεύω κι εγώ ο ίδιος. Αν σας ενδιαφέρει ένας τύπος σαν κι εμένα για την συγγραφή άρθρων με παρουσιάσεις μαγαζιών, είμαι εδώ για να συζητήσουμε. Με επαγγελματική ειλικρίνεια, Αναστάσιος Κ.
€250 EUR σε 7 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0
Avatar Χρήστη
Ικανός για συγγραφή άρθρων, ενδιαφερόμενος για ενασχόληση με το συγκεκριμένο αντικείμενο, πολύ "large " στην τιμή και πρόθυμος να το φέρει εις πέρας το συντομότερο δυνατόν...
€250 EUR σε 2 ημέρες
0,0 (0 αξιολογήσεις)
0,0
0,0

Σχετικά με τον πελάτη

Σημαία της GREECE
Sotiri Petroula 4, Greece
5,0
65
Επαληθευμένη μέθοδος πληρωμής
Μέλος από Μαΐ 14, 2018

Επαλήθευση Πελάτη

Ευχαριστούμε! Σου έχουμε στείλει ένα email με ένα σύνδεσμο για να διεκδικήσεις τη δωρεάν πίστωση σου.
Κάτι πήγε στραβά κατά την προσπάθεια αποστολής του email σου. Παρακαλούμε δοκίμασε ξανά.
Εγγεγραμμένοι Χρήστες Συνολικές Αναρτημένες Δουλειές
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Φόρτωση προεπισκόπησης
Δόθηκε πρόσβαση για Geolocation.
Η σύνδεση σου έχει λήξει και τώρα έχεις αποσυνδεθεί. Παρακαλούμε συνδέσου ξανά.