Ξετρελάνετέ Τους Με Την Τέλεια Εφαρμογή Για Κινητά

Οι εφαρμογές είναι κυρίαρχες στα κινητά, με πάνω από το 90% του χρόνου που περνούν οι χρήστες στο κινητό τους να ξοδεύεται σε εφαρμογές. Έχετε πρόσβαση στους σωστούς πελάτες;

Ανάρτηση εργασίας
Τι Περιμένετε;

Αυτή Θα Μπορούσε Να Είναι Η Δική Σας Εφαρμογή

Σύμφωνα με τα στατιστικά του Yahoo Flurry, το 90% του χρόνου ενός χρήστη στο κινητό του ξοδεύεται σε εφαρμογές, ενώ μόνο το 11% στο διαδίκτυο. Αποκτήστε πρόσβαση σε πιθανούς πελάτες παρέχοντας μία βολική και διαδραστική εμπειρία στο κινητό. Λοιπόν, είναι η marketing στρατηγική σας στα σωστά χέρια;

Εικονογράφηση του πώς μπορεί να είναι η εφαρμογή σαας για κινητά
Σχεδιάστηκε για 500$ από τον/την assamite στο Freelancer

Τα Πλεονεκτήματα Είναι Πολύ Καλά Για Να Τα Χαρίσετε Στον Ανταγωνισμό Σας

!00 Δισεκατομμύρια

Κατεβάσματα στο Apple App Store

Χρησιμοποιήστε την διαδραστική σας εφαρμογή γαι την μάρκα σας και εξασφαλίστε ότι θα έχετε πάντοτε προβολή στους πελάτες.

2.6 Εκατομμύρια+

Προβλεπόμενα Κατεβάσματα Εφαρμογής Μέχρι Το 2017

Χτίστε αναγνωρισιμότητα της μάρκας σας και καλλιεργήστε καταναλωτική αφοσίωση δημιουργώντας ενυπωσιακές εμπειρίες πελάτη. Φτιάξτε την εφαρμογή σας για κινητά για την επιχείρησή σας σήμερα.

41 $ Δισεκατομμύρια+

Παγκόσμιος Τζίρος Εφαρμογών Κινητών

Εύκολη πρόσβαση και διαδραστικότητα με ένα άγγιγμα διασφαλίζουν ότι οι πελάτες σας μπορούν να μπουν στην εφαρμογή σας εύκολα. Ειδοποιήστε τους πελάτες σας για τις τελευταίες σας ενημερώσεις και προωθήστε τα σωστά μηνύματα.

Τα δεδομένα πάρθηκαν από Yahoo Flurry Analytics, Statista - Mobile App Usage and Smart Insights - Mobile Marketing Statistics.

Ο Κόσμος Είναι Στα Χέρια Σας Τώρα

Βελτιώστε την εμπειρία των χρηστών σας με ένα εκπληκτικό interface που χρησιμεύει ως ένα κανάλι marketing ανεξάρτητα με το πού βρίσκονται στον κόσμο.

Εικονογράφηση μίας εφαρμογής που σχεδιάστηκε για 25$ από τον/την philipsolodovnyk στο Freelancer.
Σχεδιάστηκε για 25$ από τον/την philipsolodovnyk στο Freelancer.

Αποκτήστε Πρόσβαση Στην Δυναμική Της Επιχείρησής Σας

Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας προσφέροντας μία ειδικά φτιαγμένη λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων. Μιλήστε με τους πελάτες σας και προωθήστε την επιχείρησή σας ακριβώς όπως θέλετε.

Εικονογράφηση μίας εφαρμογής που σχεδιάστηκε για 1000 $ από τον/την Iwanaguilar στο Freelancer.
Σχεδιάστηκε για 1000 $ από τον/την Iwanaguilar στο Freelancer.

Ξεκινήστε Σήμερα

Βρείτε Τον Τέλειο Προγραμματιστή Εφαρμογών Για Κινητά Για Να Σας Βοηθήσει Να Χτίσετε Μία Καλύτερη Επιχείρηση

Εικονογράφηση του μεγάλου εύρους εφαρμογών για κινητά που μπορείτε να λάβετε
Εικονογράφηση ενός λάπτοπ

Ανάρτηση εργασίας

Απλώς συνδεθείτε και ψάξτε μέσα στους πολλούς ταλαντούχους freelancers που είναι πρόθυμοι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς.

Εικονογράφηση άμεσων μηνυμάτων

Συνεργασία

Αξιολογήστε τα σχέδια και δώστε τα σχόλιά σας, όλα σε ένα μέρος. Βρείτε τον τέλειο freelancer για την εργασία σας σήμερα.

Εικονογράφηση ενός μεταλλίου

Εγγυημένη Ικανοποίηση

Αποδέσμευσε την πληρωμή μόνο όταν είσαι 100% ικανοποιημένος/η και πάρε την πλήρη ιδιοκτησία των πνευματικών δικαιωμάτων όταν η δουλειά ολοκληρωθεί.

Πιστοποιητικό

"Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να φανταστώ να παίρνω αυτό που χρειάζομαι από κάπου αλλού. Ανακαλύψτε έναν απλό, έξυπνο τρόπο να βρίσκετε freelance ταλέντο στη σχεδίαση."

- Emma McCormack
Έκθεση Εργασίας

Περιηγηθείτε Σε Κάποιες Από Τις Δημοφιλέστερες Εργασίες Προγραμματισμού Εφαρμογών Για Κινητά

Σχεδιάστε Μία Εφαρμογή Για Κινητά Χρειάζομαι μια εφαρμογή σχεδιασμένη για την επιχείρησή μου. Πρέπει να επιτρέπει στον κόσμο να γράφεται και να λαμβάνει πληρωμές.
Φτιάξτε Μία Εφαρμογή Για Κινητά Χρειάζομαι έναν προγραμματιστή για να φτιάξει την εφαρμογή μου για iOs και Android. Έχω ήδη τα σχέδια.
Βελτιστοποιήστε Την Εφαρμογή Μου Για Tablets Η εφαρμογή μου φαίνεται τέλεια σε κινητά αλλά χρειάζομαι κάποιες αλλαγές για την έκδοση για iPad.
Προσθήκη Νέας Λειτουργικότητας Θα ήθελα να μπορεί ο κόσμος να γράφεται στην εφαρμογή μου μέσω του Facebook. Χρειάζομαι κάποιον να προσθέσει αυτό για μένα.