Προσαρμόστε Την Καμπάνια Σας Διαδικτυακού Marketing

Χτίσε ένα αγωγό για το εικονικό σου ακροατήριο. Με βάση στατιστικά της GE Capital Retail Bank, το 81% των καταναλωτών κάνουν μια ηλεκτρονική έρευνα πριν αγοράσουν.

Ανάρτηση εργασίας
Η Εξάσκηση Κάνει το Τέλειο

Ατομικοποιήτε Την Ιστοσελίδα Σας Για Νέους Πιστούς Πελάτες;

Σε μια προσπάθεια να προσαρμόσετε το περιεχόμενό σας και να δημιουργήσετε καινούρια αφοσίωση, είναι σημαντικό να σχεδιάσετε μια προσαρμοσμένη στρατηγική ψηφιακού marketing. Κρατήστε τους πελάτες σας μακριά από το να πάνε στους ανταγωνιστές σας - ατομικοποιήστε τις προσφορές σας στις ανάγκες σας και χτίστε σχέσεις εμπιστοσύνης σήμερα.

Εικονογράφηση υλικών marketing
Εικονογράφηση ενός τετραγώνου κτιρίων

Ξεκίνημα από την Αρχή

Δημιούργησε μια στρατηγική για την επιχείρηση σου. Είτε ξεκινάς με τα βασικά της δημιουργίας περιεχομένου είτε δημιουργείς ένα πλάνο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια δυναμική στρατηγική επικοινωνίας μπορεί να αυξήσει την προβολή, να κάνει το κοινό να συμμετέχει και να βελτιώσει την κίνηση στη σελίδα σου.

Εικονογράφηση ενός ταμπλό επιλογέα

Βελτιστοποιήστε το Χωνί Σας

Μοχλεύστε την ιστοσελίδα σας και δημιουργήστε ελκυστικές τερματικές ιστοσελίδες για να παραδώσετε το σωστό μήνυμα στους πελάτες σας. Αρχίστε με μια μοναδική πρόταση πώλησης και χτίστε στα οφέλη και την αξία που προσφέρεται από την επιχείρησή σας. Μετατρέψτε δυνητικούς πελάτες σε πωλήσεις και χτίστε μια βάση για εμπιστοσύνη και επιστρέψτε πελάτες.

Εικονογράφηση ενός γραφήματος

Απαντήστε στο Key Metrics

Χρησιμοποιήστε το Google Analytics για να παρακολουθήσετε ποιες στρατηγικές δουλεύουν για να κάνετε έξυπνο μακροπρόθεσμο marketing και επιχειρηματικές αποφάσεις. Αν λάβετε πολλή κίνηση από μια διαδραστική σελίδα, τότε το να υιοθετήσετε μια παρόμοια προσέγγιση σε άλλες σελίδες στην ιστοσελίδα σας μπορεί να αξίζει τον κόπο.

Αυξήστε την Κίνηση με SEO

Το ήξερες πως ο μέσος όρος μήκος περιεχομένου για μια σελίδα που κατατάσσεται στα κορυφαία 10 αποτελέσματα Google είναι τουλάχιστον 2,000 λέξεις; Σύμφωνα με το QuickSprout Statistics όσο πιο ψηλά εμφανίζεται η ανάρτηση της σελίδας την οποία ψάχνετε, τόσο περισσότερο περιεχόμενο έχει. Αυτό σημαίνει πως το να έχεις ένα βελτιστοποιημένο περιεχόμενο, αυτόματα θα φέρει και κίνηση στη σελίδα σου.

Εικονογράφηση ενός γραφήματος

Καταλάβετε Την Επιχείρησή Σας

Το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει ανοίξει νέες ευκαιρίες για καλύτερη κατανόηση του κοινού σου. Με βάση το Awareness Inc, 53% των εμπόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν μετράνε την επιτυχία τους. Η καταγραφή της ανταπόκρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σου μέσω αναλυτικών αναφορών για τις αναρτήσεις και η εφαρμογή των ικανοτήτων ενός ειδικού είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ξεκινήσεις.

Εικονογράφηση ενός ταμπλό με γραφήματα
Εικονογράφηση ενός λάπτοπ

Ανάρτηση εργασίας

Το να βρείτε έναν υπέροχο freelance Internet Marketer είναι γρήγορο και εύκολο. Απλά αναρτήστε μια εργασία και λάβετε δωρεάν προσφορές από τους καλύτερους marketers του κόσμου μόλις σε δευτερόλεπτα.

Εικονογράφηση άμεσων μηνυμάτων

Συνεργασία

Συνομιλήστε με ειδικούς freelance Εμπόρους Ίντερνετ σχετικά με την προσφορά τους και την προηγούμενη εμπειρία τους πριν τους απονήμετε με την εργασία και τους προσλάβετε.

Εικονογράφηση ενός μεταλλίου

Εγγυημένη Ικανοποίηση

Πλήρωσε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το απλό σύστημα μας για πληρωμές με ορόσημα. Αποδέσμευσε τις πληρωμές σταδιακά και μόνο όταν είσαι 100% ικανοποιημένος/η με την δουλειά που έχει ολοκληρωθεί.