Θα θέλαμε να γίνεις ο
Ήρωας του Freelancer.com

Βραβείο Διαφημιστή της Χρονιάς $25,000 USD

Τρέχουσα Κατάταξη

Από τις 15 Μαΐου 2018 μέχρι τις 19 Ιουνίου 2018, ψάχνουμε για τον Ήρωα του Freelancer.com. Συγκέντρωσε τις ικανότητες σου για προτάσεις και δείξε μας πόσους φίλους μπορείς να προσκαλέσεις στο Freelancer.com. Ο νικητής θα λάβει τη φήμη και τη δόξα του Ήρωα του Freelancer.com ΚΑΙ $20,000 μετρητά. Οι νικητές της κάθε εβδομάδας θα λάβουν επίσης $1,000 μετρητά.

Κατάταξη Όνομα Κέρδη
1 Imara Software Solutions $720 USD
2 subhan05 $460 USD
3 Someday Studio $200 USD

Εβδομαδιαίοι Ήρωες

Κάθε εβδομάδα, οι εβδομαδιαίοι ήρωες μοιράζονται ένα συνολικό ποσό αξίας $1000 USD φέρνοντας πολλά άτομα. Θα είσαι ένας από τους ήρωες της επόμενης εβδομάδας;

darrelwilson $500 USD Winner
Imara Software Solutions $500 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
joeblackis17 $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $20000 USD Winner

Πως μπορώ να γίνω Ήρωας;

Εικονογράφηση πως να συμμετέχεις
 1. Μοιραστείτε

  Κοινοποίησε το σύνδεσμο εγγραφής στους φίλους σου, και θα λάβουν $20 USD όταν κάνουν εγγραφή!

 2. Πρότεινε

  Για κάθε άτομο που θα κάνει εγγραφή μέσω του συνδέσμου εγγραφής σου, θα λαμβάνεις $20 USD για να ξοδέψεις στο Freelancer όταν ξοδέψει $50 USD

 3. Κέρδισε Πόντους

  Ο χρήστης που θα έχει το μεγαλύτερο αριθμό επιτυχημένων εγγραφών από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 19 Ιουνίου, 2018 θα γίνει ο Ήρωας του Freelancer.com και θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο αξίας $20,000.

Θέλουμε να υποστηρίξουμε το ταλέντο και τη δημιουργικότητα υπέροχων ανθρώπων σαν και εσένα!

Το Freelancer.com είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά Freelancing με περισσότερα από 28 εκατομμύρια μέλη από 247 χώρες. Εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως χρησιμοποιούν το Freelancer για να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα. Μπορείς να δημιουργήσεις νέες εργασίες για να βελτιώσεις την επιχείρηση σου και να λάβεις ανταγωνιστικές τιμές από μια παγκόσμια αγορά ταλέντων μέσα σε λίγα λεπτά.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Ποια είναι τα έπαθλα για τον διαγωνισμό;

  Ο χρήστης με το μεγαλύτερο αριθμό επιτυχημένων προτάσεων κάθε εβδομάδα του διαγωνισμού θα κερδίζει $1,000 μετρητά. Ο χρήστης με τον μεγαλύτερο αριθμό επιτυχημένων προτάσεων σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των $20,000.

 • Είναι αυτό διαθέσιμο για νέους χρήστες του Freelancer;

  Αυτός ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε όλους τους χρήστες του Freelancer.com με καλή κατάταξη.

 • Ποια είναι τα κριτήρια για να συμμετέχω;

  Θα πρέπει να έχεις μια έγκυρη μέθοδο πληρωμής και ένα επαληθευμένο τηλεφωνικό αριθμό για να συμμετέχεις. Όταν γίνει αυτό μπορείς να πας εδώ και να λάβεις τον εξατομικευμένο σύνδεσμο εγγραφής σου. Οι πλήρης όροι και προϋποθέσεις μπορούν να βρεθούν εδώ κάτω από την επικεφαλίδα "Διαγωνισμός Ήρωας του Freelancer.com".

 • Πότε μια πρόταση μετράει για τον πίνακα κατάταξης;

  Μια πρόταση μετράει μόνο όταν αυτός ή αυτή αποδεσμεύει ένα συνδυασμένο σύνολο $50 USD για ορόσημα εργασιών ή βραβεία διαγωνισμών.

 • Τι συμβαίνει όταν κάποιος λαμβάνει πάνω από ένα σύνδεσμο εγγραφής;

  Το μπόνους πρότασης θα μετράει για το χρήστη του οποίου ο σύνδεσμος εγγραφής ήταν ο τελευταίος που έχει χρησιμοποιηθεί από τον νέο χρήστη πριν την εγγραφή.

 • Για πόσο θα παραμένει ανοιχτός ο διαγωνισμός;

  Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 15 Μαΐου 2018 και τρέχει μέχρι τις 19 Ιουνίου 2018. Για να μετρήσουν, οι πιστώσεις πρέπει να έχουν κερδηθεί μέσα στη διάρκεια του διαγωνισμού.