Αποκτήστε τέλεια Σχέδια Γραφικών Για Την Επιχείρησή Σας

Έχετε μόλις 50 miliseconds για να κάνετε μια καλή εντύπωση. Ζωγραφίστε την επιχείρησή σας με το καλύτερο φως με μια ελκυστική σχεδίαση.

Ανάρτηση εργασίας
Σχεδιασμός Λογοτύπου για $300 USD από τον soudgcombr στο Freelancer
Δώστε Στη Φίρμα Σας Μια Φωνή

Μια εικόνα Αξίζει Όσο Χίλιες Λέξεις

Ας το αντιμετωπίσουμε, είμαστε οπτικά όντα. Έρευνες έχουν αποδείξει πως το 90% των πληροφοριών που μεταφέρονται στον εγκέφαλο είναι οπτικές, και άρθρα που περιέχουν τις σωστές εικόνες έχουν 94% περισσότερες προβολές. Στόχευσε απευθείας στα μυαλά των μελλοντικών πελατών σου και δημιούργησε ένα περιεχόμενο το οποίο θα θέλουν να διαβάσουν και να αντιδράσουν μαζί του.

Παράδειγμα από Ρετουσάρισμα Φωτογραφίας για $26 USD από τον schmidtkrisztina στο Freelancer
Ρετουσάρισμα Φωτογραφίας από $26 USD από τον schmidtkrisztina στο Freelancer Ανάρτηση παρόμοιου πρότζεκτ

Ξεχωρίστε από το πλήθος...

Είτε είστε μια startup που ψάχνει να τραβήξει προσοχή, ή μια παλιά επιχείρηση με ανάγκη μιας καλής επανπροώθησης, ένας σχεδιαστής γραφικών μπορεί να σας βοηθήσει να διακριθείτε από τον ανταγωνισμό. Εκπλήξτε το κοινό σας με σχέδια γραφικών γεμάτα από την προσωπικότητά σας που λένε την μοναδική εμπειρία της φίρμας σας, και φέρνουν κίνηση στην ιστοσελίδα, το μπλογκ, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Παράδειγμα ενός Σχεδίου Λογοτύπου & Concept για $300 USD από τον soudgcomber στο Freelancer
Σχεδιασμός Λογοτύπου & Concept για $300 USD από τον soudgcomber στο Freelancer

... και σκλαβώστε τους πελάτες σας.

Στο σημερινό κόσμο, το κείμενο δεν είναι πλέον αρκετό. Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει πως το 40% των ανθρώπων θα ανταποκριθούν καλύτερα στις οπτικές πληροφορίες παρά σε ένα απλό κείμενο. Περίπου οι μισοί από τους χρήστες του διαδικτύου έχουν κοινοποιήσει μια φωτογραφία ή βίντεο που έχουν βρει ηλεκτρονικά. Εμπλούτισε τη συνομιλία με γραφικά σχέδια που προσελκύουν νέους πελάτες και τους κρατάνε κοντά.

Παράδειγμα ενός Σχεδιασμού Γραφικών για $100 USD από τον marslegarde στο Freelancer
Σχεδιασμός Εξωφύλλου για $100 USD από τον marslegarde στο Freelancer
Ξεκινήστε Σήμερα

Βρείτε Τον Τέλειο Σχεδιαστή Γραφικών

Εικονογράφηση της ανάρτησης μιας εργασίας

Ανάρτηση εργασίας

Κάθε καταπληκτικό σχέδιο αρχίζει με την ανάρτηση μιας εργασίας. Απλά συνδεθείτε και περιγράψτε την εργασία σας με λεπτομέρεια, έτσι ώστε ο freelancer σας να μπορεί να προσαρμόσει τις υπηρεσίες του στις ανάγκες σας.

Εικονογράφηση της συνεργασίας σε μια εργασία

Συνεργασία

Αξιολογήστε εισερχόμενες προσφορές και αφήστε αξιολόγηση για freelancers, έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να κάνουν τη δουλειά αμέσως.

Εικονογράφηση της απονομής μιας εργασίας

Εγγυημένη Ικανοποίηση

Αποδέσμευσε την πληρωμή μόνο όταν είσαι 100% ικανοποιημένος/η και πάρε την πλήρη ιδιοκτησία των πνευματικών δικαιωμάτων όταν η δουλειά ολοκληρωθεί.

Παράδειγμα Σχεδιασμού Λογοτύπου για $75 USD από τον geelator στο Freelancer
Σχεδιασμός Λογοτύπου για $75 USD από τον geelator στο Freelancer

Πιστοποιητικό

"To Freelancer με βοηθάει στην επιχείρησή μου και μπορεί να είναι ένα χρήσιμο και ισχυρό εργαλείο αν καταλάβετε πως δουλεύει."

logicbz

Πασχίζετε να Αρχίσετε;

Έχουμε Κάνει Τα Πράγματα Απλά - Όλα Αρχίζουν Απλά Με Μια Ανάρτηση

Το να βρείτε το καλύτερο ταλέντο στο σχεδιασμό γραφικών δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο. Με εκατομμύρια από χρήστες μπορείτε να βρείτε το σωστό άτομο για την εργασία σας.