Freelancer Προμήθειες και Χρεώσεις

Για Εργοδότες

Εργασίες

Στο Freelancer είναι δωρεάν η εγγραφή, η ανάρτηση μίας εργασίας, η λήψη προσφορών από freelancers, η επισκόπηση των προηγούμενων δουλειών των freelancers και η συζήτηση για τις απαιτήσεις της εργασίας. Αν επιλέξετε να αναθέσετε την εργασία και ο freelancer αποδεχτεί, σας χρεώνουμε μία μικρή προμήθεια εργασίας ανάλογα με την αξία της επιλεγμένης προσφοράς, ως μία προμήθεια γνωριμίας.

Το ύψος της προμήθειας και ο τρόπος χρέωσής της εξαρτάται από τον τύπο της εργασίας.

For fixed price projects, a fee of 3% or €2.00 EUR (whichever is greater) is levied at the time a project that has been awarded by you has been accepted by each freelancer you award. If you subsequently pay the freelancer more than the original bid amount we will also charge the project fee on any overage payments.

For hourly projects, a fee of 3% is levied on each payment that you make to the freelancer.

Μπορείτε να ακυρώσετε την εργασία από τον πίνακά σας οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και εφτά (7) μέρες από την αποδοχή της εργασίας για πλήρη επιστροφή της προμήθειας.

Προαιρετικές αναβαθμίσεις εργασίας μπορούν να αποκτηθούν.

Διαγωνισμοί

Την στιγμή της ανάρτησης ενός διαγωνισμού, οι εργοδότες πρέπει να παρέχουν κεφάλαια ίσα με το συνολικό βραβείο του διαγωνισμού. Έχουμε μία Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων για τα χρήματα του βραβείου.

Η Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων σας δίνει το δικαίωμα να πάρετε τα χρήματά σας πίσω μέχρι και 30 μέρες μετά το κλείσιμο του διαγωνισμού, αν δεν είστε ικανοποιημένος από τις συμμετοχές. Μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω απλώς επικοινωνώντας με την υποστήριξη.

Σημειώστε ότι οι επιστροφές δεν είναι διαθέσιμες σε 'Εγγυημένους Διαγωνισμούς' και ότι αυτή η επιστροφή δεν περιλαμβάνει αναβαθμίσεις που ίσως έχετε επιλέξει για τον διαγωνισμό. Αν έχετε επιλέξει ήδη κάποια συμμετοχή ως νικήτρια και ολοκληρώσατε την μεταβίβαση του διαγωνισμού επιτρέποντας την αποδέσμευση του βραβείου προς τον νικητή, δεν δικαιούστε επιστροφή.

Δεν υπάρχει συνδρομή διαγωνισμού για ανάρτηση και απονομή του διαγωνισμού για τους εργοδότες.

Κάθε επιπλέον βραβευμένη συμμετοχή θα απαιτεί επίσης πληρωμή του βραβείου για αυτή τη συμμετοχή.

Προαιρετικά αναβαθμίσεις διαγωνισμών μπορούν να αγοραστούν.

Υπηρεσίες

At the time of ordering a service, employers must provide funds equivalent to the total service price. The payment is protected by the Freelancer Milestone Payment System. Only release the payment once you are 100% happy with the work that has been delivered.

Για Freelancers

Το Freelancer είναι δωρεάν να κάνετε εγγραφή, να δημιουργήσετε ένα προφίλ, να επιλέξετε δεξιότητες από εργασίες που ενδιαφέρεστε, να ανεβάσετε δείγμα της δουλειάς σας, να λάβετε ειδοποιήσεις εργασιών, να συζητήσετε λεπτομέρειες εργασιών με τον εργοδότη, να δώσετε προσφορά σε εργασίες (τα δωρεάν μέλη λαμβάνουν αρχικά 8 προσφορές ανά μήνα) και συμμετέχουν σε διαγωνισμούς.

Προαιρετικές αναβαθμίσεις προσφορών μπορούν να αγοραστούν για να προωθήσετε μια προσφορά.

Εργασίες

Για εργασίες σταθερών τιμών, αν απονεμηθείτε μια εργασία, και δεχτείτε, σας χρεώνουμε με μια μικρή προμήθεια εργασίας σχετική με την τιμή της επιλεγμένης προσφοράς, σαν μια προμήθεια εισαγωγής. Αν στη συνέχεια πληρωθείτε περισσότερο από το αρχικό ποσό προσφοράς, θα σας χρεώσουμε επίσης με την προμήθεια εργασίας για κάθε επιπλέον πληρωμή.

Για ωριαίες εργασίες, η προμήθεια χρεώνεται σε κάθε πληρωμή που γίνεται από τον εργοδότη σε εσάς.

The fee for fixed price projects is 10% or €4.00 EUR, whichever is greater, and 10% for hourly projects.

Διαγωνισμοί

Η υποβολή συμμετοχών σε ένα διαγωνισμό είναι δωρεάν. Η προμήθεια διαγωνισμού εφαρμόζεται όταν σας γίνει απονομή ενός βραβείου διαγωνισμού. Αυτή η προμήθεια χρεώνεται όταν το βραβείο απελευθερωθεί, το οποίο είναι αφού ο διαγωνισμός έχει απονεμηθεί σε εσάς και η παράδοση του υλικού συμμετοχής έχει ολοκληρωθεί προς ικανοποίηση του κατόχου του διαγωνισμού.

The freelancer contest fee is 10% or €4.00 EUR, whichever is greater.

Υπηρεσίες

If you are subsequently hired to perform that Service, a 20% fee of the total service price is charged. This is charged when the service is ordered by way of a deduction from the payment you receive.

Πρόγραμμα Προτιμώμενου Freelancer

If you are in the Preferred Freelancer Program, you will be charged 15% project fee when you are awarded and accept a Recruiter project. This will not be charged upfront, like on regular projects, but rather when you receive the payment.

Επιστροφή ως Μπόνους Πίστωση

Σε κάποιες περιπτώσεις, αποζημίωση των προμηθειών μπορεί να γίνει σαν μπόνους πίστωση. Αυτό το μπόνους μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο σάιτ, και δεν μπορεί να αποσυρθεί ή να μεταφερθεί. Το μπόνους θα λήξει σε 90 μέρες από την ημερομηνία της απόδειξης.

Προσφορά 0% Προμηθειών

Freelancer project commissions charged for freelancers who refer new employers that do not have an existing account on Freelancer.com and who join and create a new account, will be reduced from 10% to 0%, for all future projects performed by the referring freelancer for the referred employer.

Αυτό υπόκειται στις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Οι νέοι εργοδότες πρέπει να συστήνονται με τη χρήση συγκεκριμένων προωθητικών συνδέσμων στο https://www.freelancer.com/no-commission.
 • For the avoidance of doubt, the reduced freelancer project commission of 0% applies only in relation to new work performed by the freelancer who has successfully applied for this promotion for the specific employer to whom the application relates. The new projects must commence after the employer creates a new account on Freelancer.com and be initiated using that new account.
 • Project commission fees for the freelancer only are lowered from 10% to 0% under this promotion. All other fees and charges remain unaffected including but not limited to employer commissions and transaction fees.
 • Αυτή η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει για διαγωνισμούς.
 • Το Freelancer διατηρεί το δικαίωμα να επαναξιολογήσει τον χαρακτηρισμό εργοδοτών ώς νέων εργοδοτών για τους σκοπούς αυτής της προωθητικής ενέργειας, για να διασφαλίζει την ορθή χρήση αυτής. Οι εργοδότες πρέπει να έχουν συνεργαστεί και να έχουν πληρώσει τον freelancer που κάνει αίτηση για χρήση αυτής της ενέργειας, πριν το ξεκίνημά της, για παράδειγμα σε άλλη πλατφόρμα. Οι Freelancers ίσως χρειαστεί να παρέχουν αποδείξεις αυτής της προηγούμενης συνεργασίας και πληρωμής προτού τους δωθεί η μείωση προμήθειας. Για να είναι επιλέξιμοι για αυτή την ενέργεια, οι εργοδότες πρέπει να μην έχουν ενεργό λογαριασμό στο Freelancer.com από τον οποίο να έχει γίνει κάποια πληρωμή στους τελευταίους 6 μήνες πριν τη δημιουργία νέου λογαριασμού.
 • Όλα τα άλλα στοιχεία της Συμφωνίας Χρήστη εξακολουθούν να ισχύουν - δείτε https://www.freelancer.com/about/terms.
 • Όλα τα άλλα στοιχεία των Χρεώσεων και Προμηθειών εξακολουθούν να ισχύουν - δείτε https://www.freelancer.com/feesandcharges.
 • Το Freelancer ίσως ζητήσει και από τα 2 μέρη να συμπληρώσουν τα προφίλ τους και/η να περάσουν κάποιους ελέγχους ταυτότητας πριν την αποδέσμευση πληρωμών.
 • Το Freelancer ίσως ζητήσει να συμπληρωθούν σωστά τα στοιχεία για οποιαδήποτε εργασία για την οποία ισχύει η μείωση προμήθειας.
 • Αυτή η προωθητική ενέργεια μπορεί να ανασταλεί για συγκεκριμένο χρήστη, αν παρατηρηθούν συγκεκριμένες αναστροφές, απάτες, επιστροφές χρεώσεων, αν το Freelancer πιστεύει ότι υπάρχει ρίσκο επιστροφής χρεώσεων και κεφαλαίων, σε περιπτώσεις διαμαχών ανάμεσα σε εργοδότη και freelancer ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
 • Το Freelancer διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει τη χρήση αυτής της προωθητικής ενέργειας κατά τη κρίση του, με σεβασμό στην ορθή χρήση της ενέργειας και για να αποτρέψει οποιαδήποτε πιθανή απάτη.
 • Το Freelancer διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την υποβολή περαιτέρω πληροφοριών από οποιοδήποτε μέρος που αιτείται τη χρήση αυτής της ενέργειας, για διερεύνηση απάτης, διαχείριση ρίσκου και σχετικούς λόγους.
 • Το Freelancer διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να τροποποιήσει αυτή την ενέργεια ανά πάσα στιγμή.
 • Το Freelancer διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει αυτή την ενέργεια σε οποιαδήποτε περιοχή αν είναι ή γίνει παράνομη η προσφορά αυτής της ενέργειας σε κάτοικο της περιοχής.

Σχέδια Συνδρομής Μέλους

Διαλέξτε από εάν εύρος από πλάνα συνδρομών μέλους για να καθορίσετε τις προμήθειες που πληρώνετε για την υπηρεσία μας. Μπορείτε να δουλεύετε στην ιστοσελίδα είτε σαν εργοδότης ή freelancer σαν δωρεάν μέλος, ή να κερδίσετε επιπρόσθετα οφέλη σαν ένα πληρωμένο μέλος κάνοντας αναβάθμιση σε ένα πληρωμένο πλάνο.

Οι συνδρομές μέλους θα επανέρχονται έιτε σε μηνιαία είτε σε ετήσια βάση στην επέτεια της συνδρομής σας, εκτός αν γίνει ακύρωση. Αν τα κεφάλαια δεν είναι αρκετά θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε τη συνδρομή μέλους σας για μέχρι 30 μέρες, μέχρι τα χρήματα να γίνουν διαθέσιμα.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή μέλους σας οποιαδήποτε στιγμή από τη σελίδα ρυθμίσεων χρήστη, το οποίο θα προκαλέσει την κοστολόγηση στο τέλος της περιόδου της συνδρομής σας χωρίς επιπρόσθετα κόστη.

Δείτε τα πλάνα συνδρομών μέλους μας

Άλλες Συνδρομές

Εργασίες

Οι ακόλουθες προμήθειες χρεώνονται προαιρετικά για επιπρόσθετες υπηρεσίες. Εκτός εάν καθοριστεί διαφορετικά σύμφωνα με τα οφέλη ενός πληρωμένου σχεδίου συνδρομής μέλους:

Ανάρτηση ενός Πρότζεκτ ΔΩΡΕΑΝ
Προεξέχον €9.00 EUR
Επείγον €9.00 EUR
Ιδιωτικό €19.00 EUR
Πλήρους Απασχόλησης €181.00 EUR
Εργοδότης €9.50 EUR
Συμφωνία Μη Γνωστοποίησης (ΣΜΓ) €19.00 EUR
IP Συμφωνία €19.00 EUR
Σφραγισμένο €9.00 EUR
Προτεραιότητα €5.00 EUR
Παράταση €9.00 EUR

Διαγωνισμοί

Οι ακόλουθες προμήθειες χρεώνονται προαιρετικά για επιπρόσθετες υπηρεσίες. Εκτός εάν καθοριστεί διαφορετικά σύμφωνα με τα οφέλη ενός πληρωμένου σχεδίου συνδρομής μέλους:

Ανάρτηση ενός Πρότζεκτ ΔΩΡΕΑΝ
Απονομή διαγωνισμού ΔΩΡΕΑΝ
Απονομή σε επιπλέον freelancers ΔΩΡΕΑΝ
Εγγυημένο ΔΩΡΕΑΝ
Προεξέχον €30.00 EUR
Κορυφαίος Διαγωνισμός €30.00 EUR
Επείγον €35.00 EUR
Τονίζω €15.00 EUR
Σφραγισμένο €30.00 EUR
Ιδιωτικό €20.00 EUR
Συμφωνία Μη Γνωστοποίησης (ΣΜΓ) €20.00 EUR
Παράταση Κόστος:
3 days = 15% του βραβείου διαγωνισμού
5 days = 20% του βραβείου διαγωνισμού
7 days = 30% του βραβείου διαγωνισμού
14 days = 40% του βραβείου διαγωνισμού
21 days = 50% του βραβείου διαγωνισμού
Τα μισά κόστη θα χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουν το βραβείο του διαγωνισμού (στρογγυλοποιημένο στον κοντινότερο ακέραιο αριθμό).

Συνδρομές Προσφοράς

Δίνοντας προσφορά σε πρότζεκτ ΔΩΡΕΑΝ
Χρηματοδοτούμενη Προσφορά 0.75% του ποσού προσφοράς (ελάχιστο $5.00 USD, μέγιστο $20.00 USD)
Επισήμανση Προσφοράς €1.00 EUR

Τέλη Εγγραφής Διαγωνισμού

Υποβάλετε μια Συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ
Σφραγισμένη Εγγραφή €0.50 EUR
Επισημασμένη Εγγραφή €0.50 EUR

Κατάλογος Χρεώσεων

Κατάλογος χορηγίας Όπως επιλέχθηκε την στιγμή της επιχορήγησης (ελάχιστο €35.00 EUR)

Τεστ

Κάνοντας ένα τεστ Dependent on exam. As specified prior to purchase. Typically either free, €5.00 EUR, €10.00 EUR, or €15.00 EUR.

Συνδρομές Συναλλαγής

Υπήρξαν προμήθειες συναλλαγών λόγω της χρήσης Πιστωτικής Κάρτας, PayPal ή Skrill.* €0.35 EUR + 2.3%
Κατάθεση σε Τοπική Τράπεζα ΔΩΡΕΑΝ
Διεθνές Τραπεζικό Έμβασμα €15.00 EUR
*Australian users incur $0.30AUD + 0.99% for Credit/Debit card transactions.

Συνδρομές Διαιτησίας

The arbitration fee for a milestone dispute is €5.00 EUR or 5%, whichever is greater.

Το σύστημά μας για επίλυση διαμάχης είναι σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει και στα δύο μέρη να επιλύουν μεταξύ τους και χωρίς διαιτησία, ζητήματα σχετικά με milestone πληρωμές.

4 μέρες από την έναρξη μίας διαμάχης (ή 7 αν η διαμάχη ξεκίνησε από εναν freelancer), οποιοδήποτε μέρος μπορεί να επιλέξει να μεταφέρει την διαμάχη σε πληρωμένη διαιτησία. Το άλλο μέρος θα έχει επιπλέον 4 μέρες για να συμφωνήσει να πληρώσει αυτή τη χρέωση και να υποβάλλουν και τα 2 μέρη τις τελικές αποδείξεις τους. Αν το άλλο μέρος δεν πληρώσει εντός των χρονικών ορίων, θα χάσει τη διαμάχη.

Το τέλος διαιτησίας θα επιστρέφεται ακολούθως στο νικητή της διαμάχης.

Συνδρομές Ανάληψης

Ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις ανάλογα με τη μέθοδο ανάληψης. Επιπλέον κρατήσεις ενδέχεται να χρεώνονται από τρίτους, οι οποίοι προσφέρουν τη μέθοδο ανάληψης.

Ανάληψη Εξπρές ΔΩΡΕΑΝ
PayPal ΔΩΡΕΑΝ
Skrill (Moneybookers) ΔΩΡΕΑΝ
Χρεωστική Κάρτα Payoneer ΔΩΡΕΑΝ
Διεθνής Αποστολή €25.00 EUR

Επιβάλλουμε μια ελάχιστη ανάληψη, μετά τα τέλη, των USD $30.

Τέλος Συντήρησης

User Accounts that have not logged in for six months will incur a maintenance fee of up to $10.00 USD per month until either the account is terminated or reactivated for storage, bandwidth, support and management costs of providing hosting of the user's profile, portfolio storage, listing in directories, provision of the HireMe service, file storage and message storage. These fees will be refunded upon request by users on subsequent reactivation.

Φόροι

Οι κάτοικοι της Αυστραλίας έχουν υποχρέωση καταβολής 10% GST. Ενδέχεται να απαιτούνται και άλλοι κυβερνητικοί φόροι, ανάλογα με την περιοχή σας.

Συμφωνία Χρήστη

The fees and charges summarised on this page are governed by the terms of the Freelancer User Agreement and related site policies. The User Agreement includes other important terms and should be read in full. In particular section 23 of the User Agreement specifies the consequences of termination for violations of the User Agreement. Those consequences can include fines for damages that Freelancer will sustain as a result of actions that breach the User Agreement.