Οργανώστε Την Επιχείρησή Σας με έναν Ειδικό Εισαγωγής Δεδομένων

Συσσωρεύονται τα πράγματα στο απόθεμά σας; Μάλλον χρειάζεστε μερικά δεδομένα να εισαχθούν και αναλυθούν, ή κάποια αρχεία να ενημερωθούν και να μετατραπούν. Προσλάβετε το κατάλληλο άτομο για να σας βοηθήσει να καθαρίσετε γρήγορα το απόθεμά σας.

Ανάρτηση εργασίας
Βελτιώστε Την Αποδοτικότητά Σας

Ξοδέψτε Λιγότερο Χρόνο Κάνοντας Εισαγωγή Δεδομένων...

...Και περισσότερο χρόνο συγκέντρωσης στη μεγαλύτερη εικόνα. Η καταχώρηση δεδομένων δεν είναι μια απλή δουλειά αντιγραφής - επικόλλησης. Εσύ 'θα χρειαστείς κάποιον με αρκετό χρόνο και τις ικανότητες για να κάνει σωστά τη δουλειά, και να την κάνει γρήγορα.

Εικονογράφηση ενός γραφείου με υπολογιστή και έναν επεξεργαστή κειμένου ανοιχτό

Φόρμες και Επεξεργασία Εγγράφων

Από χειρόγραφες δημοσκοπήσεις και φόρμες, σε τιμολόγια και διεκδικήσεις ασφαλιστικών εταιρειών, η επεξεργασία μπορεί να είναι μια αργή, χρονοβόρα και ακριβή διαδικασία. Θα πρέπει να συγκεντρώσεις πληροφορίες από τα σχετικά δεδομένα, να τα ψηφιοποιήσεις, να τα αποκωδικοποιήσεις και να παράξεις ένα αποτέλεσμα που ταιριάζει στους στόχους σου (π.χ σε Excel, CSV, Word). Άρα, αν έχεις κολλήσεις με την χειροκίνητη επεξεργασία όλων των αρχείων την εταιρείας σου, μπορεί να είναι η ώρα για την εξωτερική ανάθεση της καταχώρησης των δεδομένων σου.

Άμεσα Αποτελέσματα Διαδικτυακά

Αποκτήστε γρήγορη και αποτελεσματική εισαγωγή δεδομένων παραδοτέα κατευθείαν στην πόρτα σας. Ένας ειδικός εισαγωγής δεδομένων μπορεί να σας φέρει ενημερωμένα, και ακριβή δεδομένα από οπουδήποτε στον κόσμο. Οπλίστε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις με ακριβή, και τωρινά δεδομένα και δώστε στην επιχείρησή σας ένα βήμα προπορείας απέναντι στον ανταγωνισμό.

Τα Δεδομένα Καθορίζουν Τις Καλύτερες Επιχειρηματικές Αποφάσεις

Μην κάνεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις σε μια στιγμή. Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις επενδύουν στις σωστές, ανανεωμένες πληροφορίες για να σχεδιάσουν στρατηγικά την επόμενη τους κίνηση, ούτως ώστε να πάρουν την επιχείρηση τους στο επόμενο βήμα. Αυτές τις μέρες, οι αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα υπερισχύουν.

Εικονογράφηση ενός παλιού υπολογιστή με δεδομένα

Έτοιμοι να Εξοικονομήσετε Χρόνο;

Η πρόσληψη ενός freelancer είναι μία τέλεια εναλλακτική της πρόσληψης έξτρα προσωπικού όταν δεν μπορείτε να πληρώσετε μισθό πλήρους απασχόλησης. Ξεκινήστε την εξοικονόμηση βρίσκοντας έναν ειδικό data specialist σήμερα.

Εικονογράφηση ενός ρολογιού

Έτοιμοι να Εξοικονομήσετε Χρήματα;

Είναι κατά πολύ πιο φθηνό να προσλάβετε ένα freelancer από ότι είναι να προσλάβετε έναν υπάλληλο πλήρους ωραρίου (χωρίς να αναφέρουμε την κάλυψη όλων αυτών των ενοχλητικών σχετικών με την εργασία επιπλέον εξόδων). Μπορεί και να μην έχετε τόση πολλή δουλειά για να προσλάβετε κάποιον με πλήρη απασχόληση.

Εικονογράφηση μίας απόδειξης
Εικονογράφηση ενός λάπτοπ

Ανάρτηση εργασίας

Μόνο εσείς γνωρίζετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας. Απλά συνδεθείτε και αναζητήστε μέσα στην τράπεζα ταλαντούχων freelancers που έχουμε, που είναι πρόθυμοι να σας παρέχουν υπηρεσίες Εισαγωγής Δεδομένων.

Εικονογράφηση άμεσων μηνυμάτων

Συνεργασία

Αξιολογήστε τα χαρακτηριστικά και δώστε αξιολόγηση όλα σε ένα μέρος. Θα είστε με τον freelancer σας σε κάθε βήμα του δρόμου, παρέχοντας την ειδίκευση και την αξιολόγησή σας έτσι ώστε να παράξουν τα αποτελέσματα που θέλετε.

Εικονογράφηση ενός μεταλλίου

Εγγυημένη Ικανοποίηση

Είσαι υπεύθυνος. Αποδέσμευσε μόνο την πληρωμή για την εργασία Καταχώρησης Δεδομένων μόνο όταν είσαι 100% ικανοποιημένος/η με το τελικό αποτέλεσμα. Πάρε την πλήρη ιδιοκτησία όταν η δουλειά ολοκληρωθεί.