Οργανώστε Την Επιχείρησή Σας με έναν Ειδικό Εισαγωγής Δεδομένων

Συσσωρεύονται τα πράγματα στο απόθεμά σας; Μάλλον χρειάζεστε μερικά δεδομένα να εισαχθούν και αναλυθούν, ή κάποια αρχεία να ενημερωθούν και να μετατραπούν. Προσλάβετε το κατάλληλο άτομο για να σας βοηθήσει να καθαρίσετε γρήγορα το απόθεμά σας.

Ανάρτηση εργασίας
Βελτιώστε Την Αποδοτικότητά Σας

Ξοδέψτε Λιγότερο Χρόνο Κάνοντας Εισαγωγή Δεδομένων...

... Και περισσότερο χρόνο για εστίαση στην μεγαλύτερη εικόνα. Η εισαγωγή δεδομένων είναι μία δουλειά απλής αντιγραφής-επικόλλησης. Θα χρειαστείτε κάποιον με άπλετο χρόνο και τις δεξιότητες να την κάνει σωστά και γρήγορα.

Εικονογράφηση ενός γραφείου με υπολογιστή και έναν επεξεργαστή κειμένου ανοιχτό

Φόρμες και Επεξεργασία Εγγράφων

Από έρευνες και φόρμες συμπληρωμένες χειροκίνητα, μέχρι τιμολόγια και αιτήματα προς ασφαλιστικές, η επεξεργασία μπορεί να είναι αργή και ακριβή διαδικασία. Θα πρέπει να βρείτε πληροφορίες από σχετικά πεδία, να ψηφιοποιήσετε και να παράξετε ένα αποτέλεσμα που καλύπτει ιδανικά τους σκοπούς σας (π.χ. Excel, CSV, Word). Αν είστε κολλημένοι στην χειροκίνητη επεξεργασία όλων των εγγράφων της εταιρίας σας, ίσως είναι στιγμή να αναθέσετε εξωτερικά την εισαγωγή δεδομένων σας.

Άμεσα Αποτελέσματα Διαδικτυακά

Αποκτήστε γρήγορη και αποτελεσματική εισαγωγή δεδομένων παραδοτέα κατευθείαν στην πόρτα σας. Ένας ειδικός εισαγωγής δεδομένων μπορεί να σας φέρει ενημερωμένα, και ακριβή δεδομένα από οπουδήποτε στον κόσμο. Οπλίστε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις με ακριβή, και τωρινά δεδομένα και δώστε στην επιχείρησή σας ένα βήμα προπορείας απέναντι στον ανταγωνισμό.

Τα Δεδομένα Καθορίζουν Τις Καλύτερες Επιχειρηματικές Αποφάσεις

Μην παίρνετε σημαντικές εταιρικές αποφάσεις απερίσκεπτα. Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις επενδύουν σε ακριβείς, ενημερωμένες πληροφορίες για να σχεδιάσουν στρατηγικά την επόμενη κίνησή τους, για να ανεβάσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο. Αυτές τις μέρες, η λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων είναι κυρίαρχη.

Εικονογράφηση ενός παλιού υπολογιστή με δεδομένα

Έτοιμοι να Εξοικονομήσετε Χρόνο;

Η πρόσληψη ενός freelancer είναι μία τέλεια εναλλακτική της πρόσληψης έξτρα προσωπικού όταν δεν μπορείτε να πληρώσετε μισθό πλήρους απασχόλησης. Ξεκινήστε την εξοικονόμηση βρίσκοντας έναν ειδικό data specialist σήμερα.

Εικονογράφηση ενός ρολογιού

Έτοιμοι να Εξοικονομήσετε Χρήματα;

Είναι κατά πολύ πιο φθηνό να προσλάβετε ένα freelancer από ότι είναι να προσλάβετε έναν υπάλληλο πλήρους ωραρίου (χωρίς να αναφέρουμε την κάλυψη όλων αυτών των ενοχλητικών σχετικών με την εργασία επιπλέον εξόδων). Μπορεί και να μην έχετε τόση πολλή δουλειά για να προσλάβετε κάποιον με πλήρη απασχόληση.

Εικονογράφηση μίας απόδειξης
Εικονογράφηση ενός λάπτοπ

Ανάρτηση εργασίας

Μόνο εσείς γνωρίζετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας. Απλά συνδεθείτε και αναζητήστε μέσα στην τράπεζα ταλαντούχων freelancers που έχουμε, που είναι πρόθυμοι να σας παρέχουν υπηρεσίες Εισαγωγής Δεδομένων.

Εικονογράφηση άμεσων μηνυμάτων

Συνεργασία

Αξιολογήστε τα χαρακτηριστικά και δώστε αξιολόγηση όλα σε ένα μέρος. Θα είστε με τον freelancer σας σε κάθε βήμα του δρόμου, παρέχοντας την ειδίκευση και την αξιολόγησή σας έτσι ώστε να παράξουν τα αποτελέσματα που θέλετε.

Εικονογράφηση ενός μεταλλίου

Εγγυημένη Ικανοποίηση

Είσαι υπεύθυνος. Αποδέσμευσε μόνο την πληρωμή για την εργασία Καταχώρησης Δεδομένων μόνο όταν είσαι 100% ικανοποιημένος/η με το τελικό αποτέλεσμα. Πάρε την πλήρη ιδιοκτησία όταν η δουλειά ολοκληρωθεί.