Βρείτε Τους Καλύτερους Κειμενογράφους για Να Κάνετε Την Επιχείρησή Σας Να Λάμψει

Κάθε όνομα έχει μια μοναδική ιστορία να αφηγηθεί. Μια ισχυρή συγγραφή κειμένου βρίσκει πάντα τις σωστές λέξεις, τις τοποθετεί στη σωστή σειρά και δημιουργεί ένα άρτιο περιεχόμενο στο οποίο οι καταναλωτές δεν μπορούν να αντισταθούν.

Ανάρτηση εργασίας

Ξεκινήστε Σήμερα

Μην Είστε Ποτέ Στο Ψάξιμο Για Λέξεις

Σκεφτείτε για το αντίγραφό σας σαν την πρώτη χειραψία ανάμεσα σε εσάς και τους πιθανούς πελάτες σας. Ευχαριστήστε τους με περιεχόμενο που είναι βελτιστοποιημένο, φρέσκο και τους πιάνει από τη μύτη!

Εικονγράφηση από κινητήρια βιβλία πάνω σε ένα ράφι.
Εικονογράφηση ενός υπολογιστή.

Κειμενογράφηση Ιστοσελίδας

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη μιας καλογραμμένης ιστοσελίδας. Εξάλλου, η ιστοσελίδα σας μπορεί να είναι η πρώτη εντύπωση που οι άνθρωποι έχουν για την επιχείρησή σας. Η καλή γραφή είναι ελκυστική χωρίς να είναι υπερβολικά εμπορική για τους αναγνώστες σας.

Εικονογράφηση της γης.

Βελτιστοποίσηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO)

Βεβαιώσου πως οι πιθανοί μελλοντικοί σου πελάτες μπορούν να σε βρουν ηλεκτρονικά. Η κατάταξη στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης είναι στο επίκεντρο της κάθε διαδικτυακής στρατηγικής προώθησης. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σου και του περιεχομένου της κάνει σίγουρο το γεγονός πως το κοινό σου μπορεί να βρει την ιστοσελίδα σου όταν ψάχνει τις μηχανές αναζήτησης όπως είναι το Google.

Εικονογράφηση μιας πένας γραφής.

Marketing Περιεχομένου

Δημοσιεύσεις για μπλόγκ, ηλεκτρονικά άρθρα, ενημερωτικά άρθρα σε αφθονία! Το κοινό σου αξίσει το καλύτερο περιεχόμενο. Κέντρισε το ενδιαφέρον τους και προσέγγισε τους, με έγγραφο υλικό τέλεια γραμμένο. Στην πραγματικότητα, 92% 1 των εταιρειών που δημοσιεύουν αρκετές φορές την ημέρα έχουν αποκτήσει ένα πελάτη από το μπλόγκ τους.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Τώρα Η Επιχείρησή σας Μπορεί Να Φαίενται Ωραία Και Να Ακούγεται Ωραία

Στον κόσμο του marketing, ο τόνος της φωνής σας είναι αυτό που σας βοηθά να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας. Το να βρείτε τον τόνο της φωνής που θα επικοινωνήσει με επιτυχία για το τι είναι η φίρμα σας, τις αξίες σας και να προκαλέσει ακριβώς τα συναισθήματα που θέλετε στους αναγνώστες σας μπορεί να είναι δύσκολο. Προσλάβετε τους καλύτερους κειμενογράφους για να γράψουν την ιστορία της επιχείρησής σας.

Εικονογράφηση από μια Freelancer εφημερίδα.

Συνδεθείτε Με Το Κοινό Στόχου Σας

Πώς να κάνετε το κοινό σας να φάει από την παλάμη του χεριού σας; Η απάντηση είναι απλή - γράψτε περιεχόμενο που τους μιλάει. Μελέτες δείχνουν ότι 78%2 από τους πελάτες πιστεύουν ότι οι οργανισμοί που παρέχουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο ενδιαφέρονται στο να χτίζουν καλές σχέσεις. Αλλά τι ακριβώς είναι το προσαρμοσμένο περιεχόμενο; Μιλάμε για blogs, διαδικτυακά άρθρα και newsletters που είναι ραμμένα για το στοχευμένο σας κοινό.

Ανάρτηση εργασίας Πρόσλαβε τους καλύτερους Κειμενογράφους 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Εικονογράφηση από ένα φυλλάδιο σχετικά με την έρημο.

...Και όλα αυτά καθώς εσύ' θα κάνεις κάποια άλλη δουλειά

Ο οποιοσδήποτε θα σου πει πως η διαχείριση μιας επιχείρησης απαιτεί χρόνο. Όταν προσλάβεις έναν επαγγελματία κειμενογράφο, δεν παίρνεις απλά κάποιον που μπορεί να δημιουργήσει μια καλή πρόταση, παίρνεις κάποιον που μπορεί να σου εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο. Οι ειδικοί κειμενογράφοι μπορούν να γράψουν εξαιρετικά κείμενα που ανταποκρίνονται τις δικές σου προθεσμίες. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείς να έχεις χρόνο να απολαύσεις τον πρωινό καφέ που πάντα ήθελες.

Εικονογράφηση μιας κούπας καφέ.

Πιστοποιητικό

"Το Freelancer με βοηθά στην επιχείρησή μου και μπορεί να είναι ένα χρήσιμο και δυνατό εργαλείο αν καταλάβετε πώς δουλεύει."

logicbz

Είναι Εύκολο όπως το 1-2-3

Ο Τέλειος Κειμενογράφος είναι Μόνο ένα Κλικ Μακριά

(Κανένας θησαυρός δεν είναι απαραίτητος.)

Ανάρτηση εργασίας

Ανάρτηση εργασίας

Μόνο εσείς γνωρίζετε το καλύτερο για την εταιρεία σας. Απλώς συνδεθείτε και αναρτήστε μια εργασία, περιγράφοντας λεπτομερώς τη δουλειά που είναι να γίνει, συμπεριλαμβάνοντας οποιεσδήποτε ειδικές παραμέτρους που πρέπει να ακολουθηθούν.

Συνεργασία

Υπέροχες συνεργασίες κάνουν υπέροχες δουλειές. Θα είσαι με τον freelancer σου σε κάθε βήμα αυτής της πορείας - παρέχοντας την ειδίκευση σου, και ανατροφοδότηση για να παράξει ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Εγγυημένη Ικανοποίηση

Εσύ είσαι υπεύθυνος/η. Αποδέσμευσε την πληρωμή μόνο όταν είσαι 100% ικανοποιημένος/η με το τελικό αποτέλεσμα. Πάρε την πλήρη ιδιοκτησία των πνευματικών δικαιωμάτων όταν ολοκληρωθεί η δουλειά.