Βρείτε Τους Καλύτερους Κειμενογράφους για Να Κάνετε Την Επιχείρησή Σας Να Λάμψει

Κάθε φίρμα έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Η ισχυρή κειμενογράφηση συμπυκνώνεται στη χρησιμοποίηση των σωστών λέξεων, στη σωστή σειρά έτσι ώστε να δημιουργηθεί συναρπαστικό περιεχόμενο που οι πελάτες σας δεν μπορούν να του αντισταθούν.

Ανάρτηση εργασίας

Ξεκινήστε Σήμερα

Μην Είστε Ποτέ Στο Ψάξιμο Για Λέξεις

Σκεφτείτε για το αντίγραφό σας σαν την πρώτη χειραψία ανάμεσα σε εσάς και τους πιθανούς πελάτες σας. Ευχαριστήστε τους με περιεχόμενο που είναι βελτιστοποιημένο, φρέσκο και τους πιάνει από τη μύτη!

Εικονγράφηση από κινητήρια βιβλία πάνω σε ένα ράφι.
Εικονογράφηση ενός υπολογιστή.

Κειμενογράφηση Ιστοσελίδας

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη μιας καλογραμμένης ιστοσελίδας. Εξάλλου, η ιστοσελίδα σας μπορεί να είναι η πρώτη εντύπωση που οι άνθρωποι έχουν για την επιχείρησή σας. Η καλή γραφή είναι ελκυστική χωρίς να είναι υπερβολικά εμπορική για τους αναγνώστες σας.

Εικονογράφηση της γης.

Βελτιστοποίσηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO)

Βεβαιωθείτε ότι οι πιθανοί πελάτες σας μπορούν να σας βρουν διαδικτυακά. Το να βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα, δεν είναι παιχνίδι - αλλά είναι στην καρδία κάθε διαδικτυακής στρατηγικής marketing. Η βελτιστοποίηση τους περιεχομένου της ιστοσελίδας σας κάνει σίγουρο ότι το κοινό στόχος σας θα μπορεί να βρει τη σελίδα σας όταν χρησιμοποιεί μηχανές αναζήτησης όπως το Google.

Εικονογράφηση μιας πένας γραφής.

Marketing Περιεχομένου

Δημοσιεύσεις για μπλόγκ, ηλεκτρονικά άρθρα, ενημερωτικά άρθρα σε αφθονία! Το κοινό σου αξίσει το καλύτερο περιεχόμενο. Κέντρισε το ενδιαφέρον τους και προσέγγισε τους, με έγγραφο υλικό τέλεια γραμμένο. Στην πραγματικότητα, 92% 1 των εταιρειών που δημοσιεύουν αρκετές φορές την ημέρα έχουν αποκτήσει ένα πελάτη από το μπλόγκ τους.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Τώρα Η Επιχείρησή σας Μπορεί Να Φαίενται Ωραία Και Να Ακούγεται Ωραία

Στον κόσμο του marketing, ο τόνος της φωνής σας είναι αυτό που σας βοηθά να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας. Το να βρείτε τον τόνο της φωνής που θα επικοινωνήσει με επιτυχία για το τι είναι η φίρμα σας, τις αξίες σας και να προκαλέσει ακριβώς τα συναισθήματα που θέλετε στους αναγνώστες σας μπορεί να είναι δύσκολο. Προσλάβετε τους καλύτερους κειμενογράφους για να γράψουν την ιστορία της επιχείρησής σας.

Εικονογράφηση από μια Freelancer εφημερίδα.

Συνδεθείτε Με Το Κοινό Στόχου Σας

Πώς να κάνετε το κοινό σας να φάει από την παλάμη του χεριού σας; Η απάντηση είναι απλή - γράψτε περιεχόμενο που τους μιλάει. Μελέτες δείχνουν ότι 78%2 από τους πελάτες πιστεύουν ότι οι οργανισμοί που παρέχουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο ενδιαφέρονται στο να χτίζουν καλές σχέσεις. Αλλά τι ακριβώς είναι το προσαρμοσμένο περιεχόμενο; Μιλάμε για blogs, διαδικτυακά άρθρα και newsletters που είναι ραμμένα για το στοχευμένο σας κοινό.

Ανάρτηση εργασίας Πρόσλαβε τους καλύτερους Κειμενογράφους 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Εικονογράφηση από ένα φυλλάδιο σχετικά με την έρημο.

...Και Όλα Ενώ Κάνετε Μια Άλλη Εργασία

Οποιοσδήποτε θα σας πει ότι το να διευθύνετε μια επιχείρηση παίρνει χρόνο. Όταν προσλάβετε ένα επαγγελματία κειμενογράφο, δεν παίρνετε κάποιον που απλά μπορεί να βάλει στη σειρά μια καλή πρόταση, αλλά εξοικονομήτε και πολύτιμο χρόνο. Οι ειδικοί κειμενογράφοι μπορούν να γράψουν άριστα αντίγραφα που είναι εντός των χρονοδιαγραμμάτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε χρόνο για αυτόν τον πρωινό καφέ που πάντοτε θέλατε.

Εικονογράφηση μιας κούπας καφέ.

Πιστοποιητικό

"Το Freelancer με βοηθά στην επιχείρησή μου και μπορεί να είναι ένα χρήσιμο και δυνατό εργαλείο αν καταλάβετε πώς δουλεύει."

logicbz

Είναι Εύκολο όπως το 1-2-3

Ο Τέλειος Κειμενογράφος είναι Μόνο ένα Κλικ Μακριά

(Κανένας θησαυρός δεν είναι απαραίτητος.)

Ανάρτηση εργασίας

Ανάρτηση εργασίας

Μόνο εσείς γνωρίζετε το καλύτερο για την εταιρεία σας. Απλώς συνδεθείτε και αναρτήστε μια εργασία, περιγράφοντας λεπτομερώς τη δουλειά που είναι να γίνει, συμπεριλαμβάνοντας οποιεσδήποτε ειδικές παραμέτρους που πρέπει να ακολουθηθούν.

Συνεργασία

Οι καλές συνεργασίες επιφέρουν πολύ καλή δουλειά. Θα είστε με τον freelancer σας σε κάθε βήμα του δρόμου - παρέχοντας την ειδίκευσή σας, και αξιολόγηση έτσι ώστε να παράγουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Εγγυημένη Ικανοποίηση

Είσαι υπεύθυνος/η. Αποδέσμευσε την πληρωμή μόνο όταν είσαι 100% ικανοποιημένος/η με το τελικό προϊόν. Πάρε πλήρη ιδιοκτησία των πνευματικών δικαιωμάτων όταν η δουλειά ολοκληρωθεί.

Έκθεση Εργασίας

Ξεφυλλίστε Μερικές Από Τις Πιο Δημοφιλείς Εργασίες Κειμενογράφησης