Ο ιδανικός Graphic Design είναι μόνο ένα διαγωνισμό μακριά

Ολοκληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα λάβετε εκατοντάδες ιδέες, ώστε να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε!

 1. Υποβάλετε τη σύνοψή σας

  Αναθέστε εξωτερικά το πρότζεκτ σας για σχεδιασμό λογοτύπου, με ένα διαγωνισμό, απλά γράφοντας τη σύνοψη και ορίζοντας ένα βραβείο

 2. Αξιολογήστε τις συμμετοχές

  Οι freelance σχεδιαστές μας ανταγωνίζονται, υποβάλλοντας εκατοντάδες ιδεών για σχέδια λογοτύπου

 3. Επιλέξτε έναν νικητή

  Επιλέξτε την καλύτερη συμμετοχή σχεδίου λογοτύπου και κάντε απονομή του βραβείου σας!

 1. Περιγράψτε τον Graphic Design διαγωνισμό
 2. Ποιες δεξιότητες απαιτούνται;
  1. Διάρκεια και Τιμή
   1. $
   2. ημέρες Επιλέξτε μεταξύ 3 και 30
  2. Ποιο είναι το email σας;
   1. Αυτό το email έχει ήδη καταχωρηθεί σε υπάρχοντα λογαριασμό. Παρακαλούμε εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης σας για να συνδεθείτε.
  Μάθε περισσότερα για τους Graphic Design διαγωνισμούς

  Συχνές Ερωτήσεις

  • Γιατί να δημιουργήσω έναν διαγωνισμό;

   Σας επιτρέπει να δείτε εκατοντάδες συμμετοχές με την δική σας ιδέα, ενώ εσείς πληρώνετε μόνο για αυτές που σας αρέσουν! Για παράδειγμα, ένα λογότυπο σχεδιασμένο από εκατομμύρια freelancers, για τη δική σας καινούρια επιχείρηση.

  • Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν διαγωνισμό;

   Απλό! Επιλέξτε τον τύπο του διαγωνισμού σας και πατήστε το κουμπί 'Ανάρτηση Διαγωνισμού'.

  • Τι είναι η περίληψη διαγωνισμού;

   Είναι ένα κείμενο που πρέπει να παρέχετε, ώστε να πληροφορήσετε τους freelancers για το τι ακριβώς θέλετε (και δεν θέλετε), στο διαγωνισμό σας.

  • Τι συμβαίνει μόλις επιλέξω έναν νικητή;

   Start a handover process to legally own the winning entry and the freelancer will also get the prize money. The prize money is released once you are 100% happy with your design.

  • Τι είναι η 'Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων';

   Λαμβάνετε τα χρήματα για το βραβείο πίσω, αν δεν επιλέξετε έναν νικητή ή δεν είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Σημείωση: Εξαιρούνται οι εγγυημένοι διαγωνισμοί και οι πληρωμένες αναβαθμίσεις..

  • Χρειάζεστε βοήθεια με τον διαγωνισμό σας;

   Παρακαλούμε, επικοινωνήστε με το φιλικό προσωπικό υποστήριξης, για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε, σχετικά με το διαγωνισμό σας. Οι εκπρόσωποί μας είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα!

  Ελαχιστοποίηση

  Η κοινότητα των διαγωνισμών μας

  Ο διαγωνισμός μας έδωσε τη δυνατότητα να παραμείνουμε εντός του προϋπολογισμού μας, να ολοκληρώσουμε την εργασία στην ώρα της, να λάβουμε εκτυπωμένο το φυλλάδιο για μια διάσκεψη, στο οποίο λάβαμε μέρος, ενώ πλέον μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από μια ποικιλία ιδεών.
  Connie Trynovich
  Συμμετέχω σε διαγωνισμούς, γιατί θέλω να κερδίζω. Το να κερδίζω αποδεικνύει ότι οι δεξιότητές μου στο σχεδιασμό ξεχωρίζουν ανάμεσα στους άλλους σχεδιαστές.
  Kelvin Otieno Ogos
  • 29,243,411 Freelancer
  • 162 Μέσος Όρος Συμμετοχών ανά Διαγωνισμό
  • 3,867,176 Απονεμημένο

  Όπως εμφανίζεται στο

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Times Online

  Graphic Design Crowdsourcing στο Freelancer.com;

  Μια εντυπωσιακή και αποτελεσματικά σχεδιασμένη επωνυμία, εικόνα ή τύπος κάνει όλη τη διαφορά για την επιτυχία μιας επιχείρησης και θα πρέπει να αναλαμβάνεται μόνο από δεξιοτέχνες σχεδιαστές γραφικών. Το Freelancer είναι η απόλυτη ιστοσελίδα για εργοδότες και freelancers, όπου μπορούν να αναρτήσουν ή να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς σχεδιασμού γραφικών, και να επιλέξουν ή να προβάλλουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως λογότυπα, σχεδιασμοί ιστοσελίδων, ιδέες επωνυμίας και εταιρικής ταυτότητας, τυπογραφία, και πολλά περισσότερα!

  Οι σχεδιαστές γραφικών στοχεύουν στη δημιουργία μιας αποτελεσματικής και επιτυχούς εταιρικής ταυτότητας, εικόνας ή τυπογραφικού στοιχείου, στοιχεία δηλαδή που θα κάνουν όλη τη διαφορά σε μια επιχείρηση. Έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με χειρόγραφες ή ηλεκτρονικώς σχεδιασμένες εικόνες, φωτογραφίες, εφαρμογές, σχεδιασμούς σε μπλουζάκια, εκτυπώσεις, πρότυπα ιστού και πολλά περισσότερα.

  Αναρτήστε ή δηλώστε συμμετοχή σε έναν Graphic Design διαγωνισμό στο Freelancer σήμερα!