Διαγωνισμοί Freelancer

Η δύναμη του πληθοπορισμού

Ο πληθοπορισμός σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια τεράστια γκάμα ταλαντούχων freelancer, από όλο τον κόσμο. Άνθρωποι όλων των ειδικοτήτων μπορούν να συνεισφέρουν στον διαγωνισμό σας, επιτρέποντάς σας να λάβετε ένα πλήθος επιλογών για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Μπορείτε να αναθέσετε εξωτερικά την πραγματοποίηση όλων σας των ιδεών, ξεκινώντας από σχεδιασμό λογοτύπου, σχεδιασμό ιστοσελίδας, δημιουργία βίντεο, σχεδιασμό T-Shirt και πολλά ακόμα.

 • Αναρτήστε τον διαγωνισμό σας

  Περιγράψτε τις απαιτήσεις σας, χρησιμοποιώντας την απλή μας φόρμα και ορίστε ένα κατάλληλο βραβείο για τους freelancers!

 • Ξεκινήστε να λαμβάνετε συμμετοχές

  Οι Freelancers θα διαβάσουν την περίληψή σας και θα αρχίσουν να υποβάλλουν τις ιδέες τους, όλοι τους προσπαθώντας να σας δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση.

 • Βραβεύστε την καλύτερη συμμετοχή

  Δώστε κριτική για τους Freelancers, επιλέξτε την αγαπημένη σας συμμετοχή και βραβεύστε τον Freelancer, ώστε να ξεκινήσετε τη διαδικασία μεταβίβασης.

Απογειώστε τον Διαγωνισμό σας!

Η πλατφόρμα μας έχει μία ποικιλία από χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να αποκομίσετε το μέγιστο από τον διαγωνισμό σας. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά τα χαρακτηριστικά όταν ξεκινάτε τον διαγωνισμό σας.

 • Εγγυημένο

  Εγγυηθείτε στους freelancers ότι θα επιλέξετε έναν νικητή και θα τον ανταμείψετε. Αυτό θα προσελκύσει περισσότερες συμμετοχές από περισσότερους freelancers.

 • Προεξέχον

  Οι προεξέχοντες διαγωνισμοί ελκύουν περισσότερες, υψηλότερης ποιότητας συμμετοχές και εμφανίζονται σε περίοπτη θέση στη σελίδα 'Προεξέχουσες Δουλειές και Διαγωνισμοί΄.

 • Κορυφαίος Διαγωνισμός

  Λάβετε υψηλής ποιότητας συμμετοχές! Οι κορυφαίοι freelancers θα προσκληθούν αυτόματα για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό σας.

 • Τονίζω

  Κάντε το διαγωνισμό σας να ξεχωρίζει οπτικά από τους υπόλοιπους επισημαίνοντας την καταχώρησή σας.

 • Σφραγισμένο

  Μόνο εσείς μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές. Κάθε freelancer μπορεί να δει μόνο τη δική του συμμετοχή. Εξασφαλίζει πως θα λάβετε μοναδικές ιδέες.

 • Ιδιωτικό

  Διατηρήστε το διαγωνισμό σας εμπιστευτικό. Οι ιδιωτικοί διαγωνισμοί αποκρύπτονται από τις μηχανές αναζήτησης και δημόσιους χρήστες.

Καταπληκτικές Συμμετοχές για Καταπληκτικές Ιδέες

Δεν υπάρχει κανένα όριο στο τι μπορείτε να πάρετε από ένα διαγωνισμό. Εδώ είναι κάποια από τα εκπληκτικά πράγματα που κάναμε μέσω της ίδιας μας της πλατφόρμας.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Γιατί να δημιουργήσω έναν διαγωνισμό;

  Η δημιουργία ενός διαγωνισμού, σας επιτρέπει να δείτε εκατοντάδες ξεχωριστές ιδέες, βασισμένες σε αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε να ζητήσετε αλλαγές στις αγαπημένες σας και να πληρώσετε μόνο όταν είστε ικανοποιημένος.

 • Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν διαγωνισμό;

  Απλό! Ανεβείτε στην αρχή της σελίδας και επιλέξτε Ανάρτηση Διαγωνισμού ή επιλέξτε μία παρόμοια εργασία από το παραπάνω καρουζέλ.

 • Τι είναι η περίληψη διαγωνισμού;

  Είναι μία σύντομη περιγραφή που παρέχετε για να πληροφορήσετε τους freelancers τι ακριβώς θέλετε (ή δεν θέλετε) στο διαγωνισμό σας.

 • Τι είναι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων;

  Παίρνετε το χρηματικό σας βραβείο πίσω, αν δεν επιλέξετε έναν νικητή ή δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Σημείωση: Οι εγγυημένοι διαγωνισμοί και οι αγορασμένες αναβαθμίσεις εξαιρούνται.

 • Τι κάνει τους Διαγωνισμούς Freelancer διαφορετικούς;

  Με τους Διαγωνισμούς Freelancer, μπορείτε να θέσετε τον δικό σας προϋπολογισμό και να επιλέξετε έναν νικητή, οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμα, αποκτάτε πρόσβαση σε μία τεράστια δεξαμενή από freelancers (πάνω από 13 εκατομμύρια!) που μπορούν να συνεισφέρουν στον διαγωνισμό σας.

 • Τι συμβαίνει αφού επιλέξω τον νικητή;

  Ξεκίνησε μια διαδικασία μεταβίβασης για να σου ανήκει νόμιμα η νικητήρια καταχώρηση και ο freelancer θα λάβει το χρηματικό έπαθλο. Ξανά, το χρηματικό έπαθλο θα αποδεσμευτεί μόνο όταν είσαι 100% ευχαριστημένος/η με το σχέδιο.